Férfiprostikra költötte lopott millióit a pap

Több mint egymillió dollárt szórt el az egyház pénzéből egy katolikus pap az Egyesült Államokban, aki rákosnak hazudta magát, hogy kezelések helyett férfiprostituáltakkal tölthesse az időt.
„Ez az igazi kettős élet” – nyilatkozták a rendőrök, miután felgöngyölítették az utóbbi évek egyik legnagyobb egyházi botrányát Connecticut államban. Kevin J. Gray, egy szegény katolikus egyházmegye papja, gyülekezetének azt hazudta, hogy kemoterápiás kezelésre jár New York-ba, ahol azonban kórház helyett a Waldorf-Astoria lakosztályaiban férfiprostituáltakkal múlatta az időt – mindezt az egyház pénzéből.
Pedig a pap rendkívül népszerű volt a Connecticut állambeli Waterbury városában, ahol szolgált. A gyülekezet tagjai szerénységéről és adakozó kedvéről ismerték: a szomszéd egyházmegye parókiáján lakott, és onnan járt át misét tartani, hogy a városka paplakát jótékonysági célokra használhassák.
Amikor azonban egy rutinellenőrzésen problémákat találtak az egyházmegye elszámolásaiban, lehullt a lepel. A rendőrök is alig akartak hinni a fülüknek, amikor a pap beismerte, hogy az elmúlt hét évben 1,3 millió dollárt, azaz 290 millió forintot költött az egyház pénzéből éttermekre, luxushotelekre, ruhákra, sztriptízbárokra és férfi prostituáltakra. Még alibit is gyártott magának: azt hazudta, hogy rákos, ezért New York-ban kap kezelést. A városban azonban kórház helyett az éjszakai életbe vetette bele magát.
A 64 éves férfi a legelegánsabb szállodákban lakott, exkluzív éttermekben evett, Armani öltönyökben járt és másra sem sajnálta a pénzt. Hatalmas összegeket hagyott ott sztriptízbárokban és férfi prostituáltak zsebében. Egyik támogatottja a nyomozóknak azt mesélte, hogy a Central Parkban találkozott a pappal, aki kifizette neki az ösztöndíjat a Harvardra, zongoraleckékre járatta és még kutyájának az állatorvosi számláit is ő fizette. Amikor rákérdezett, hogy a csekkek miért egy egyházmegye nevére vannak kiállítva, Gray atya azt hazudta, hogy régen ügyvédként dolgozott és megtakarításait a katolikus egyházra bízta. A rendőrség őrizetbe vette a papot, aki mindent beismert és a bírósági tárgyalást várja.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?