Hüvelyi golyók használata hasznos terhesség alatt

A terhesség alatt végzett Kegel gyakorlatok segítik a medencefenék izmainak erősítését és felkészítését a közelgő szülésre. A rendszeres edzés növeli a belső izmok tónusát és javítja az izomszövet rugalmasságát, ami csökkenti a szakadások kockázatát és megkönnyíti a gyermek születésének folyamatát. Az intim torna megfelelő elvégzése és a hüvelyi golyók terhesség alatt történő használata lehetséges-e, az alábbiakban ismertetjük.

Kegel gyakorlatok terhesség alatt

A Kegel-torna és gésagolyók használata a hüvelyi izmok váltakozó összehúzódásán és relaxációján alapul. A kismedencei izomcsoport erősítésére szolgáló terhes nők alapvető gyakorlatokat végezhetnek hüvelyi golyók használata nélkül:

Visszatartás. Húzza meg az intim izmokat, és próbálja meg 5-10 másodpercig ebben a helyzetben tartani őket. Lazítson, majd ismételje meg a gyakorlatot 10-szer.

Hullám. Itt a végbélnyílás izmait össze kell kapcsolni a hüvelyi izmok munkájával. Váltakozva nyomja össze és lazítsa meg az elülső és a hátsó izomcsoportot, létrehozva egy úgynevezett “hullámot”.
Gyors szorítás-relaxáció. Húzza össze és lazítsa el intim izmait gyorsított ütemben. Ha a légzés elveszik, rövid szünetet tarthat a készletek között.
Idővel az ismétlések száma növelhető. Fontos, hogy zökkenőmentesen növeljük a terhelést, és ne terheljük túl a testet, hogy ne sértse meg magát és a születendő gyermeket.

Ellentétben az alapvető Kegel-gyakorlatokkal, amelyek nemcsak a kismedencei izmok tömörítésére, hanem ellazítására is képesek, a hüvelyi golyókkal végzett torna célja az intim izmok hosszan tartó feszültsége. Ez súlyosbíthatja a terhesség lefolyását, ezért a golyókkal végzett gyakorlatokat ajánlott elhalasztani a szülés utáni időszakra.

A hüvelyi golyók helyett a terhesség alatt jobb, ha speciális kúpokat használnak. A hüvelybe való behelyezéskor egy ilyen szimulátor a belső izmok reflex összehúzódását okozza, ami lehetővé teszi a hüvely falainak tonizálását és a szövetek rugalmasságának növelését felesleges erőfeszítés nélkül. A kúpokkal rendelkező osztályok szintén hozzájárulnak a szülés utáni gyors gyógyuláshoz, csökkentik a kismedencei szervek prolapsusának kockázatát és segítenek a vizelet inkontinencia szindróma kezelésében.

Ellenjavallatok
A terhes nők csak a szülész-nőgyógyász konzultációt követően kezdhetik el a Kegel edzését. Ha a terhesség komplikációkkal jár, akkor minden fizikai aktivitás koraszülést okozhat. Abszolút ellenjavallatok a terhes nők intim gimnasztikájára:
– súlyos toxikózis;
– vetélés veszélye;
– szív- és érrendszeri betegségek;
– méhvérzés.

Még akkor is, ha a terhesség látható jogsértések nélkül folytatódik, csak a kezelőorvos hozza meg a végső döntést arról, hogy lehetséges-e a Kegel-torna folytatása, és azt is, hogy ehhez szükség van-e golyók vagy más női szimulátorok használatára.

A szex shop üzletekben kapható szexgolyó, vagy ismertebb nevén gésagolyó nagyon hasznos. Vásároljon hüvelyi golyókat a gésa golyók kicsi, súlyozott intim játékok, amelyeket egy nő beilleszthet a hüvelyébe. Egyesek úgy vélik, hogy ezek a golyók segíthetnek egy személynek a medencefenék vagy a hüvely megerősítésére szolgáló gyakorlatok elvégzésében. Mások azt mondják, hogy javíthatják a szexuális élvezetet. Ezeket az állításokat azonban semmilyen tudományos bizonyíték nem támasztja alá.

Mire valók a hüvelyi golyók?

A Kegel hüvelyi golyók alkotói azt sugallják, hogy használatuk javíthatja a medencefenék izmainak erejét és növelheti a szexuális stimulációt. Ezeknek az intim játékoknak a gyártói azt állítják, hogy javíthatják az izgalmat a hüvelyi szex előtt. Ezek a termékek általában egy vagy több golyóból állnak, amelyek a végén a zsinórral vannak sorakoztatva.

A női intim játékok golyók formájában készülnek:
– javítja a hüvely izmainak rugalmasságát, ez viszont megakadályozza a vizelet inkontinenciát;
növelje a hüvely izomtónusát. Ezért kaphat fényes és felejthetetlen orgazmust;
– A Kegel golyókat szexuális játékként használják a maszturbáció folyamatában, mivel képesek fokozni a csikló ingerlését;
– A hüvely izmainak edzése szükséges, hogy a nemi közösülés érzései sokkal világosabbak legyenek.

A hüvelyi golyók mérete és gyártási anyagai változhatnak. Egyesek fémből készülnek, míg mások könnyebb anyagokból, például műanyagból készülnek, és fém golyóscsapágyak vannak benne, hogy súlyt biztosítsanak. A golyók nem okozhatnak kellemetlen érzést a hüvelycsatornában. Ha úgy érzed, hogy hamarosan kiesnek – vagy az első golyó látható a hüvelynyílásodon kívül –, óvatosan nyomd mélyebbre.

Hogyan válasszuk ki és vásároljunk hüvelyi golyókat?
Kegel golyók. Mielőtt hüvelyi golyókat vásárolna, döntse el, hogy mire van szüksége rájuk, maszturbációhoz vagy különféle gyakorlatok elvégzéséhez. A fő funkciók szerint 3 hasonló játékcsoport van.

Rezgéssel rendelkező modellek. Ezeken a tartozékokon belül egy vibrátor van elhelyezve, amelyet távolról vagy egy speciális vezeték segítségével vezérelhet. Ezek egyszerűen nélkülözhetetlen játékok a maszturbációhoz.
Izomedzéshez. Nincs vibrátoruk, és méretükben valamivel nagyobbak, mint a korábbi modellek. Ideális izomfejlődéshez.
Eltolt súlyponttal rendelkező játékok. Ezek üreges szimulátorok, amelyek belsejében kisebb golyók vannak elhelyezve.
Ha először használ ilyen kiegészítőket, válasszon egy kisebb terméket, mivel ezek nem adnak kellemetlen érzést. A kezdőknek a legjobban előnyben részesítik a farokkal rendelkező golyókat. Ezzel beállíthatja a behatolás mélységét.

A gyártási folyamatban használt anyag igen változatos. A fogyasztók figyelmébe szilikonból, fémből, üvegből, műanyagból, jade-ból és jáspisból készült modellek tartoznak. Ugyanakkor az ilyen intim kiegészítők felülete is változatos, a golyók simaak, bordázottak, dudorokkal és tüskékkel. Ennek köszönhetően kiválaszthatja azt a kiegészítőt, amely a leginkább kielégíti szexuális fantáziáit.

Az ilyen játékokat az INTIM CENTER szexshop online áruházunk weboldalán a legjobb áron rendelheti meg. Itt is vásárolhat női pántokat és egyéb kiegészítőket az intim élet különféle részeihez. Az Ön kényelme és kényelme érdekében készen állunk arra, hogy az Önt érdeklő árukat országunk minden régiójába szállítsuk.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?