Iszak Eszter is prostituált volt Dubajban, a Privát Kopó bizonyította

Iszak Eszter is prosti volt Dubajban, a Privát Kopó bizonyítékokkal is szolgált. 2011. június közepén kirobbant egy úgynevezett prostibotrány, amellyel összefüggésben három személyt – a kerítőket – bűnügyi őrizetbe vettek és letartóztatásba helyeztek.
Három héttel később egy televíziós műsorvezető hölgy odanyilatkozott az egyik bulvárlapnak, egyszer vele is megesett, hogy csőbe akarták húzni: hosztesszkedni küldték ki Dubajba, ahol aztán kiderült, pluszmunkákat is vállalni kellene.

A Privát Kopó cikke szerint Iszak Eszter műsorvezető tehát úgy tett, mintha az akkor kipattant botrányhoz semmi köze nem lett volna, a neve fel sem merült volna a bűnügy vizsgálata során – hiszen ő csak hoszteszkedett, italokat szolgált fel és amúgy is villámgyorsan elszökött a „munkaterületről”.

A szép Iszak Eszter a porstituáltak között van. A televíziós személyiség közszereplő, egy országos csatorna közéleti véleményformáló műsorának vezetője.
Ez az ügy egyébként azonos azzal a jelenleg is folyamatban lévő bűnvádi eljárással, amelynek vádiratában a volt szépségkirálynő, Kulcsár Edina nevét – 78 másik lány mellett – ugyancsak „prostituált”-ként tüntette fel az ügyészség, mint akit a vádlottak arab férfiakkal történő közösülések céljából szereztek meg és utaztattak ki különböző országokba.

A TV2 Mokka jelenlegi műsorvezetőjével összefüggésben ezt írta vádiratában a Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség. Idézzük:

Petri Szilvia II, rendű vádlott és Szőllősi Vivien III. rendű vádlott arab származású megrendelőik részére nyújtandó szexuális szolgáltatásokhoz megközelítőleg egy hét időtartamra a következő táblázat szerint (és itt öt név szerepel, azonban viselőik nem közismertek) …és Iszak Esztert szerezték meg, illetve közvetítették ki külföldre, ennek pedig előzetes megállapodás alapján a szexuális szolgáltatásokért, illetve a szexuális aktusokra felkínált lányok kiválasztási eljárásként szolgáló esti összejöveteleken történő részvételéért a felsorolt prostituáltaknak juttatott összegekből annak 20-20%-át vették át.
És a szöveg alatt a hat nevet tartalmazó lista, amelyben a lányokat – így Iszak Esztert is – prostituáltnak nevezi az ügyészség.

Azt tudni kell, hogy minden vádirat a nyomozó hatóság által beszerzett – személyi és tárgyi – bizonyítékokon alapszik. Iszak Eszter esetében hét „közleményt” (titkos telefonlehallgatást) jelölt meg a vádhatóság bizonyítékul arra, hogy prostitúciós munkára közvetítették ki az Egyesült Arab Emírségekbe. Félreértések elkerülése miatt jelezzük: nem az ő telefonját hallgatták le, hanem a három közvetítőét (ők az ügy vádlottjai). – írta meg a Privát Kopó.

Tekintettel arra, hogy az ügyészség minden esetben kizárólag a vád megalapozottságát bizonyító, azt erősítő indokokat, érveket, eseményeket sorol fel a vádiratban, ezért Iszak Eszter, mint tanú, és az általa folytatott telefonbeszélgetések bizonyítékként történő szerepeltetése a vádiratban az ügyészség álláspontját támaszthatja alá, amely szerint a vádlottak kerítő tevékenységet folytattak, azaz haszonszerzés céljából az ügy tanúit szexuális cselekmény végzésére másnak megszerezték, az ezekkel kapcsolatos bővebb részletek, valamint az előzmények a Privát Kopó oldalán olvashatók – írja a Nuus.

Reddit kommentek:
– Alig várom, hogy szépen lassan a többi kitakart névről is lehulljon a lepel. Kíváncsi vagyok ki vállalja fel félelmében és lép elő hamarabb, minthogy írnának róla. Hányszor fog még szegény Mérő Vera keze megremegni… (Irigykutyabujjalukba)
– Imádom! Nem tudom ki csinálhatja ezt az oldalt, de nagyon remélem, hogy szépen lassan az összes nevet felfedik erről a listáról. Zseniális. (Izzazi)
– Na nekem az jutott eszembe, hogy mutogatják itt ezt az itt-ott kitakart listát. Könyörgöm az istenre, tegyék már egyszer fel egyben, azt jóvan! De most már tényleg. (Csillamponi)
– Amúgy ez elég sokmindent elárul a közéletünkről, hogy prostitúció és kőkemény strici-kerítő vádakkal még mindenki fél-egymillióért mosóport reklámoz, reggel a tv-ben műsort vezetve nevetgél, meg a fél ország tini és gyerek közönsége előtt teszi magát on vagy offline. (Helsinkiman)
– Általában minden celebnek van egy igaz sztorija, hogyan nem szexelt Dubajban.
„Hol van az a Dubaj?”
„Sosem jártam Dubajban.”
„Voltam, de csak egyszer, nyaralni.”
„Többször is voltam, de csak modellkedni, fotózni.”
„Néhányszor hoszteszként részt vettem konszolidált partikon, italt kínálgattam a vendégeknek és megmutattam nekik, merre találják a mosdót.”
„Egyszer erotikus munkát kínáltak, de határozottan nemet mondtam. Én olyat sosem! Nem olyan nő vagyok!” (Merengoderengo)


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Dildó műpénisz választék ami szexshopban kapható

A szomorúság legjobb gyógymódja a szex, és ezzel nem lehet vitatkozni. Ezért, ha úgy dönt, [...]

Mire jó a szexbaba? Hol vegyek, és hogy használjam?

Hogyan működnek a szexbabák? Ismerje meg a szexbabák jellemzőit, olvassa el ezt vásárlás előtt! Gondoltad [...]

Szexshop cikkek és bejegyzések az Intim Center szexbolt oldaláról

Az erotikus üzletek polcain bemutatott áruk hozzájárulnak az új érzéki érzések mélységébe való merüléshez, segítenek [...]

Valósághű szexbabák és péniszek – Adult Expo Hong Kong

Már partnerre sincs szükség?! Ilyen élethű pénisz utánzatokkal, dildókkal és vibrátorokkal, valamint szexbabákkal játszadoznak az [...]