Nagy, fekete farkától elöntött a vágy – erotikus történet

Juli vagyok, egy kereskedelmi cégnél dolgozom. Gyakran járok bulizni, és olyankor mindig felszedek valakit, aki aznap éjjel minden vágyamat kielégíti. Így volt ez az elmúlt hétvégén is, amikor egy házibuliba voltam hivatalos. Elég sokan voltunk, és volt pár fekete srác is, akiken rögtön megakadt a szemem. Hallomásból már tudtam, hogy ezek a fiúk aztán teljesítenek az ágyban, nem is beszélve a méretes szerszámjaikról, így az est folyamán rá is startoltam az egyikre. A srácnak is bejöttem, így a bulit a szomszéd szobában fejeztük be, csak mi ketten. Az italoknak hála egyikőnket sem kellett nógatni, be voltunk indulva rendesen. A szobában nekem esett, gyorsan megszabadultunk a ruháinktól, és máris ott állt előttem életem első fekete farka, ami tényleg kellően méretes volt. Világított a kezem a farka körül, mikor rákulcsoltam ujjaimat, letérdeltem előtte, és simogattam egész hosszát, a makkja hegyétől a golyókig. Nyelvemet kinyújtva nyalogattam dárdája hegyét, még talán az íze is más volt, mint a fehér farkaknak. Körbenyalakodtam makkja vonalán, majd lassan a számba engedtem ameddig csak befért.

Nagy, fekete farkától elöntött a vágy...- erotikus történetNagy, fekete farkától elöntött a vágy...- erotikus történet

 A csinos fekete fiú egyre gyorsabban csapódott a fenekembe…

Nyelvem játszadozott vele, és néha-néha gyenge szívásokkal ingereltem szerszámát. A vastag fekete farok ki-be csusszant számban, ő hatalmas tenyereivel tartotta a fejemet, és irányította a mozgást, ami egyre gyorsabb lett. Nemsokára fel is állított maga előtt a srác, még mielőtt teleélvezte volna a számat. Az ágyra döntött, és most ő búja a lábaim közé. Nem sokat játszadozott, rögtön rátapadt a csikómra, és nyelvével hevesen lefetyelni kezdett, és egyszer-egyszer mélyen benyalt a puncimba, nyelve is olyan nagy és ügyes volt, mint a fekete farka. Ujjait mélyen belém mélyesztette, nedves puncim feltárulkozva fogadta őt magába. Még mielőtt elélveztem volna, helyet változtatott, és feltérdelve előttem egyetlen gyors mozdulattal nyársalt fel hatalmas farkára. Puncim egészét kitöltötte dárdája, amikor lassan mozogni kezdett bennem. Lábaimat a nyakába vette, és finom puszikkal csiklandozta bokáimat, ami még jobban felizgatott. 
Nagy, fekete farkától elöntött a vágy...- erotikus történetNagy, fekete farkától elöntött a vágy...- erotikus történet

 Imádom a nagy fekete faszt!

Fantasztikusan mozgott, nem csak simán ki-be csapódott bennem, hanem hol meg-megállt, hol körzött csípőjével, és egy hatalmas lökéssel nyomult belém, de amit csinált, az egyre jobban feltüzelte a testemet. Ujjaival fenekemet kezdte tágítani, majd pár hatalmas lökés után kicsusszant puncimból és lassan fenekembe engedte magát. Lassan mozgott bennem, centiről centire csúszott belém, majd miután végigért, finom mozgással kezdett mozogni. A vágy lassan mindkettőnkben eluralkodott, megmarkolta a melleimet, és erőteljesen masszírozta őket, én pedig közben csiklómhoz nyúlva köröztem rajta ujjaimmal. A csinos fekete fiú egyre gyorsabban csapódott a fenekembe, érzetem, hogy már mindketten egyre közelebb vagyunk a csúcshoz. Még pár erős lökést mért rám, amikor végre forró nedve elöntötte fenekemet. Az érzéstől én is elélveztem, orgazmusom egész testemet megremegtette. Fantasztikus volt vele, most már tudom mennyivel jobb egy fekete farok egy fehér szerszámnál.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A legjobb szexshop az INTIM CENTER Budapesten, minden nap nyitva tart

Miért van szükségünk szexboltokra? A szex mindig is jelentős téma volt az emberi kultúrában és [...]

Boom Boom extra erős potencianövelő az Intim Centerben kapható, rendelhető! Budapest, Károly krt. 14.

A potencianövelő szerek használata minden olyan férfi számára ajánlott, akik a szexuális életük javítására törekszenek, [...]

A Titan Gel vélemények, valóban potencianövelő és pénisznagyobbító készítmény?

Minden szexshop vásárló legalább egyszer elgondolkodott azon, hogy a pénisznövekedéshez szükséges Titan gél krém hatékony-e? [...]

Nagy méretű eres dildókat vesz gondjaiba Baráti Éva

Van aki nem szereti a vibrátorokat, mert az igazi pénisz nem képes rezegni, és az [...]