Pénisznövelő szerek és eljárások, így lehet nagyobb a farkad

A férfiak körülbelül fele álmodik egy hosszabb péniszről, látva azt a férfiasság garanciájának és a nők kedvében járás képességének. Nem meglepő, hogy szinte minden fiatalember méri a farkát a pubertás idején. Egyesek számára az eredmények alacsony önbecsüléshez vezetnek.

A pénisz normál hossza erekciós állapotban 8-17 cm. Az orvosok úgy vélik, hogy egy kis pénisz olyan szerv, amelynek mérete kisebb, mint 7,5 cm, és műtétet kínálnak annak megnagyobbítására. De még ezek a mutatók is nagyon relatívak.

  • Pénisznövelő tanácsokat is adunk, hogy lehet jó a szex kis farokkal, és ha a nagyobbítás lehetőségei és csak a lényeg érdekel, akkor a pénisznövelő szereket, és péniszpumpákat ajánljuk.

A statisztikák azt mutatják, hogy a nők több mint 80% -a elégedett partnere péniszének méretével. De a férfiak körében végzett felmérések mást sugallnak. A férfiak körülbelül 45% -a szeretne nagyobb péniszt, annak ellenére, hogy minden érv amellett szól, hogy egyáltalán nem szükséges.

Az a tény, hogy a férfiasság színvonalát ma elsősorban adult filmekből kölcsönzik, ahol a színészek lenyűgöző méretű méltósággal, jó erekcióval és sportos alakkal rendelkeznek. A képernyőn nézve a férfiak úgy gondolják, hogy bármelyikük péniszének nagynak kell lennie, és az intimitásnak legalább két órán át kell tartania. Ennek eredményeként a fokozott szorongás, a nemi közösülés vagy az erekció időtartamával kapcsolatos aggodalmak az utóbbi megsértéséhez, a libidó csökkenéséhez vezetnek, és negatívan befolyásolhatják a partnerrel való kapcsolatot.

Pénisznövelési lehetőségek

Nem sebészi eljárások – Sebészi eljárások – Hosszítás – Vastagítás – Komplikációk – Konklúziók – Sok férfi jogosan, vagy alaptalanul, elégedetlen nemi szervének méretével. Lássuk, mai ismereteink szerint hogyan növelhető a férfi nemi szerv a kívánt méretre – már ha ez egyáltalán lehetséges. A pénisz hosszát és vastagságát célzó eljárások két főbb csoportra oszthatók: sebészi és nem sebészi eljárásokra. A férfiak ősidők óta a lehető legkülönbözőbb módszerekkel igyekeznek péniszük méretét növelni. A téma érzékeny volta, valamint az azt körülvevő szégyen és zavar miatt az érintett férfiak mindig is kiszolgáltatottak voltak a különböző gátlástalan, magukat szakembernek tituláló „segítőknek”.
A legtöbb orvos és egészségügyi szakember ugyan magas etikai normáknak megfelelően végzi a munkáját, azonban akadnak olyan vállalkozók, akik kihasználják ezeket az embereket és olyan beavatkozásokat és eszközöket állítanak be egyedül üdvözítő és bevált módszereknek, melyekről maguk is pontosan tudják, hogy azok hatásosságára semmiféle garancia nincs.

Nem sebészi eljárások: Elég, ha csupán átfutjuk egy férfimagazin apróhirdetéseit, máris az alábbi bombabiztos módszerekkel találjuk magunkat szemben:
– vákuumos módszer
– különböző péniszre függeszthető súlyok
– mágneses vagy elektromos péniszstimuláló eszközök
– hormonterápiák, tesztoszteron vagy más nemi hormonok (szteroidok)
– növényi hatóanyagok a világ különböző pontjairól.
Ezek mindegyike közös abban, hogy hatékonyságukat egyetlen komoly kutatás, egyetlen mértékadó orvosi lapban megjelent szakcikk sem támasztja alá. A vákuumos eszközök és a súlyok ugyan átmeneti jelleggel növelhetik a pénisz méretét, mindez azonban csupán annak köszönhető, hogy a férfi nemi szerv bizonyos mértékben rugalmas. Ez a rugalmasság azonban azt is jelenti, hogy a megnyújtott szerv idővel visszaáll eredeti állapotába, hasonlóan egy kinyújtott, majd elengedett gumiszalaghoz.

Sebészi eljárások: A ma ismert kozmetikai sebészeti beavatkozásokkal szintén az a probléma, hogy a különböző módszerek jórészt még kísérleti állapotban vannak, a várható előnyök korántsem bizonyosak és számos komplikáció veszélyét hordozzák. A sebészeti beavatkozások a hetvenes években jelentek meg, és elsősorban azoknál alkalmazták őket, akiknek születésüktől fogva kicsi volt a péniszük, vagy azoknál, akik valamilyen daganatos elváltozás, Peyronie-szindróma, esetleg baleset következményei miatt helyreállító műtétre volt szükségük.
A kozmetikai célú beavatkozások az 1980-as évek végén jelentek meg az Egyesült Államokban; a hosszméretek növelésének technikáját először 1990-ben írták le. Azóta több mint tízezer férfi esett át ilyen beavatkozáson, azonban megbízható információ a várható eredményekről és a lehetséges komplikációkról azóta sem jelent meg mértékadó szakmai lapban. Ez a tény – tekintve az esetek nagy számát nem csupán furcsa, de aggasztó is egyben.

Hosszítás
A legismertebb technika a hossz növelésére az, amikor elvágják a pénisz tartószalagjait, azokat a rugalmas szöveteket, melyek a hímtagot a szeméremcsonthoz rögzítik. Az átmetszés következtében az addig a test belsejében rejtőző pénisztest előrébb kerül, a szükséges többletbőrt pedig plasztikai sebészeti eljárásokkal pótolják. Az eljárás hatékonyságát nehéz objektíven megítélni, ugyanis a sebészek nem közölnek teljes körű adatokat a beavatkozások következményeiről. Az egyetlen megbízhatónak mondható tanulmány szerint a szalagok átvágása átlagosan mintegy fél centis növekedést okoz, míg a szükséges extra bőr beültetésével ez a szám 1,6 cm-re nő. Ezek az adatok természetesen nem pont azok, mint amiket az ilyen klinikák közzé tesznek, egyeseknél a növekedés kétségkívül nagyobb, míg másoknál kisebb mértékű.
A tartószalagoknak természetesen szerepe van, erektált állapotban ezeknek köszönhetően mutat felfelé a pénisz. Amennyiben ezeket a szalagokat átmetszik, ez a tartó hatás többé nem érvényesül. Számos páciens arról számol be ilyen műtétek után, hogy pénisze ugyan növekedett valamicskét, azonban felajzott állapotban már korántsem áll olyan „peckesen” mint korábban; mi több, olyan is előfordul, hogy a merev hímvessző a földre szegeződik.

Vastagítás
Ezt az eljárást szokás magában is elvégezni, de sokkal gyakoribb, hogy a hosszméretek növelésére irányuló beavatkozással párhuzamosan esik át rajta a páciens. Kétféle eljárás ismert. Az egyik esetben az alhasról vagy a fenékről leszívott zsírt juttatják a pénisz bőre alá, míg a másiknál a bőr mélyebb, vérerekben gazdag, dermis néven ismert részeiről származó ún. graftokat, valamint zsírt juttatnak a hímvesszőbe.
Az első módszer gyakran okoz csalódást, ugyanis az alhasból vagy máshonnan leszívott és a hímvesszőbe injektált zsír 90%-a általában egy éven belül felszívódik. A graftok beültetése valamivel hatásosabb módszernek tűnik, azonban megbízható forrásból származó adatok, a hosszú távú eredményekről beszámoló publikációk ez esetben is hiányoznak.

Komplikációk
Mint minden sebészeti beavatkozásnak, a pénisznövelő műtéteknek is megvan a maga kockázatuk. Eltekintve most a fertőződés és a vérzések veszélyeitől, fontos hogy felhívjuk néhány további lehetséges problémára is a figyelmet. A műtét bizonyos külső elváltozásokat okozhat, pl. a pénisz látszólag nem az alhasból, hanem úgy tűnik, mintha a herék közül nőne ki. Előfordulhatnak emellett sebgyógyulási komplikációk is. Az összehúzódó szövetek az eredetinél akár még kisebbé is tehetik a pénisz méretét. Szintén az elégtelen sebgyógyuláshoz köthető, ha a rossz vérellátás miatt a pénisz bőre kifekélyesedik és elhal.
A vastagságnövelő műtétnek is megvan a maga kockázata: említettük már a zsír felszívódását, ami kisebb probléma lehet, ha mindenütt egyformán szívódik fel, ami nem minden esetben történik így. A nem egyenletesen felszívódó zsírpárnák, göbök eltorzíthatják az amúgy teljesen normális hímvesszőt is.

Konklúziók
Azok a férfiak, akik elégedetlenek méreteikkel, jobb, ha kétszer is meggondolják, kés alá fekszenek-e, ugyanis nem csupán költséges, de veszélyes műtétekre vállalkoznak. A legtöbb férfinak erre amúgy sincs szüksége, sokkal jobb befektetés egy hozzáértő szexuálterapeutát keresni, aki megfelelő tanácsokkal látja el a kételyektől gyötrődő, segítségre szoruló férfiakat. Amennyiben azonban mégis a szike mellett döntünk, ne sajnáljuk az időt a megfelelő tájékozódásra, válasszuk a lehető legmegbízhatóbb klinikát és a legtapasztaltabb szakembert.

A nagyobb farok

Az eredmények azt mutatták, hogy három-négy centiméter az egyik vagy a másik irányban nem volt hatással a női örömre. Fontos szerepet játszanak azok a pozíciók, amelyekben a pár szexel, valamint más tényezők, amelyek nem kapcsolódnak a fiziológiai tényezőkhöz: a kapcsolat, amelyben a partnerek vannak, mennyire érdeklik egymást.

Néhány férfi, aki aggódik a péniszük mérete miatt, gyönyörű és hosszú udvarlással, romantikus előjátékkal kompenzálja a hamis alsóbbrendűséget. Annak érdekében, hogy örömet szerezzenek szeretettüknek, tanulmányozzák a női pszichológiát, az orális szex művészetét.

Az ilyen partnerek kiváló szerelmesek és hűséges férjek
Egyes nők számára fontosak a fallosz paraméterei, mások számára másodlagosak. Mindenesetre minden ember más: az elégedettség mértékét az egyes egyének anatómiai és fiziológiai jellemzői befolyásolják. Mind a nagy, mind a kis pénisznek megvannak az előnyei és hátrányai.

A hosszú fallosz jó, mert megnyújtja a hüvelyfalakat, így a partner mély behatolást és teljességet érez. De gyakran fájdalmat és sérülést okoz a nőknél, egészen a szakadásokig. Az egyik hátránya az is, hogy a férfinak folyamatosan ellenőriznie kell a pénisz hüvelybe jutásának hosszát. Ez nem teszi lehetővé, hogy teljesen pihenjen és élvezze a kapcsolatot.

Egy kis fallosz esetén hosszú és fájdalommentes hüvelyi szex lehetséges. Ha a pár análisan gyakorol, akkor a pénisz mérete átlag alatt van a nő számára. Egy ilyen pénisz kényelmes a szexuális játékokban, mivel a partner kényelmes az orális simogatásokkal. A rövid fallosszal rendelkező férfi bármilyen helyzetben súrlódást végezhet, és a nő nem tapasztal fájdalmat vagy kényelmetlenséget.

A nemi szervek mérete nem számít a szex öröméért. Sokkal fontosabb a pszichológiai összetevő: kapcsolatok, intimitás, szexuális vágy, az Ön igényeiről és preferenciáiról való beszélgetés képessége, valamint a partner iránti teljes elkötelezettség.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Olcsó potencianövelő kapszulák, rendelés vagy bolti eladás

Az online szexshop és szexbolt potenicanövelő kínálatából potencianövelő bolti vagy webshop eladás, vágyfokozó vásárlás vagy [...]

A BDSM szex, minden amit tudni lehet kezdőtől a haladóig

Mi is az a BDSM? Igen, ezt a kérdést sokan és sokszor felteszik. Van, aki [...]

Top potencianövelők természetes anyagokból afrodiziákum hatással

A rohanó élet és a sok stressz miatt egyre több férfi szembesül a csökkenő libidó [...]

Szex kellékek online sexshopban rendelhetők, vagy a szexüzletben Bp. Károly krt. 14. sz alatt megvásárolhatók

Mit szoktak az emberek egy szexshopban vásárolni? Hát magasan vezetnek a különféle vibrátorok. Erotikus intim [...]