A seggével is alázza a profikat Polgár Krisztina

A szépség időnként még szerelmét is maga mögé utasítja! Miss Earth Hungary 2008, azaz Polgár Krisztina már egy ideje komolyan foglalkozik a kártyázással, mára pedig a póker művészetét egészen magas fokon űzi. A szépség profi pókeres kedvesétől leste el az alapokat, és a mai napig hozzá fordul okításért, ám a szerepek olykor megcserélődnek, hiszen kiderült: Polgár Krisztina sokszor jobb helyen végez a versenyeken, mint a párja.

Polgár Krisztina rutinos szépségversenyre járó. Édesanyja két évvel ezelőtti halála után először indult szépségversenyen, de azt mondja, nem tervez több indulást. A család nagyon fontos számára, ezért nem menne külföldre dolgozni, de párját, a hivatásos pókerjátékos Tóth Richárdot azért szívesen elkíséri külföldi versenyeire.
Polgár Krisztina rutinos résztvevője volt az RTL Klub Királynő című monstreversenyének. A 21 éves lány már öt versenyen ért el jó eredményeket, többek között ő lett 2004-ben az Adria szépe. A királynőben a harmadik helyezést csípte el, így a Miss Earth Hungary díjjal lett gazdagabb, ami arra jogosítja, hogy elinduljon a manilai világversenyen.

polgar_krisztina

„Eleve az ötbe jutni nagyon jó érzés. Az, hogy kiválasztanak kétezer lányból huszonegyet, abból pedig ötöt, az már egy csodálatos érzés, és az, hogy az első háromban van valaki, az szinte felfoghatatlan, vagy elképzelhetetlen, de nagyon örülök. A Szilvire számítottam és a Jázminra is számítottam, így elégedett kell, hogy legyek, azt mondhatom” – mondta Polgár Krisztina a verseny után saját szerepléséről.

Polgár korábban azt nyilatkozta magáról, hogy nem hagyná itthon családját egy külföldi munka miatt, így erről kérdeztük annak fényében, hogy a nemzetközi megmérettetésnek köszönhetően talán kinyílik majd néhány külföldi kapu is. „Ha beesnek külföldi munkák, azt mondom, hogy direkt munkákra kimegyek, de nem fogom hosszú időre itt hagyni a családom, és az országot. Az egy hónap az adott a manilai verseny miatt, arra mindenképpen elutazom, én úgy tudom, hogy az év végén, de hosszabb távra elutazni nem fogok” – avatott be minket Polgár az elképzeléseibe.

A Miss Earth Hungary díj új tulajdonosa édesanyja két évvel ezelőtti haláláig rendszeresen indult szépségversenyeken, de azóta nem. Polgár elmondta, most édesanyja emlékére indult, és nem tervez további versenyeken részt venni: „Ez volt az első, amin édesanyám balesete óta indultam, és valószínűleg az utolsó is, tehát nem fogok több szépségversenyen indulni. Megfordult-e a fejemben az anyukám? Végig rá gondoltam és a családomra, aki itt ült lent. A legnehezebb az volt, amikor láttam édesapámat, amint elpityeredett. Persze végig a családom körül forogtak a gondolataim”.

screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot

Polgár Tóth Richárd pókerjátékossal van együtt egy ideje, aki rendszeresen jár külföldre versenyezni, így az itthon maradás a családdal nehezen tűnik kivitelezhetőnek. „Én azt mondom, hogy csiszolódunk, és egyre jobban megvagyunk. Fordítva van, mint máshol. Máshol nagyon könnyedén indulnak a dolgok, és egyre nehezebbek lesznek.

screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot

Nálunk, mivel ő nagyon sokat utazik, nehezen indultak a dolgok, és egyre könnyebben mennek. Nagyon sokszor megyek utána, nagyon szereti, ha megyek vele. Most Las Vegasban van folyamatosan, de hazajött csak a verseny kedvéért, és valószínű, hogy a vizsgaidőszakom után utazom vele, vagyis utána” – avatott be minket egy kevéssé magánéletébe Polgár Krisztina.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexshopból így válassz vibrátort, ha rendelsz vagy személyesen vásárolsz

Méretében és anyagában és árban nagyon sokféle vibrátort lehet kapni egy szexshopban. Ez nagyon jó, [...]

A Boom Boom potencianövelő táplálékkiegészítő az egyik legjobb a piacon

A Boom Boom potencianövelő már 7 éve az egyik legjobb a piacon. A Boom Boom [...]

Fehérneműk és szexkellékek az INTIM CENTER szexshopban

Már nem csak szexkellékeket hanem erotikus ruházatokat is lehet kapni szexshopokban. Az erotikus fehérnemű viselése, [...]

Népszerűbbek a szexuális segédeszközök – rendelj vagy vásárolj a legjobb szexshopban

Egy nemrég végzett felmérés szerint az amerikai felnőttek majdnem fele rendelkezik vibrátorral vagy más hasonló [...]