Szex a moziban vibrátoros szexshop eszközzel

Egy korábbi online szexshop vásárlás miatt rendszeresen kapok hírlevelet az egyik budapesti szexshoptól. Mivel eddig meg vagyok velük elégedve, így nem iratkoztam la a hírlevelükről. Ez a napokban kapóra is jött, mivel egy olyan terméket akcióztak le, ami igen felcsigázta a fantáziám. Mondtam is neki, hogy ezzel aztán tudnék mit kezdeni, ha Ő is benne van. Benne volt! Gyorsan meg is rendeltem a játékot, melyet pár napon belül ki is szállítottak. Gyorsan feltettem töltődni, majd helyet foglaltam másnapra a moziba egy olyan filmre, amit már jó régen játszanak – így jó eséllyel a kutyát sem érdekli – a leghátsó sorba a sarokba.

Este hazaért Párom, megcsodálta az új szerzeményt és egy kaján vigyor közepette közöltem vele, hogy másnap moziba megyünk! Kissé elkerekedett a szeme, de láttam rajta, hogy tetszik neki az ötlet.

Azt hiszem időszerű elárulnom azt is, mit vettünk; egy távirányítós vibrotojást. Maga a szextojás bármelyik félnek bármelyik láb közötti testnyílásába felhelyezhető, ám ekkor még nem csinál semmit. Vezérelni a vezeték nélküli távirányítóval lehet, melynek nagyjából 10 méter a hatótávolsága…

Másnap reggel tehát elosztottuk a tojást és a távirányítót; Ő kapta a tojást – melyet majd munka után, mielőtt elindul a moziba felhelyez magának -, nekem pedig a távirányító jutott. A nap folyamán mind a ketten többször megjegyeztük a másiknak, hogy alig várjuk az estét, ami szerencsére elég hamar el is jött.

Én értem hamarabb a mozihoz. Tűkön ülve vártam. Mikor megláttam közeledni, a zsebembe csúsztattam a kezem és kitapogattam a távirányítón a bekapcsoló gombot. Ahogy megfelelő távolságra ért, megnyomtam a gombot, mire hirtelen megtorpant és összeszorította a lábát. Időközben észrevett és áldühös arccal, félig mosolyra húzott szájjal odajött hozzám. Kihúztam a kezem a zsebemből, átöleltem és megcsókoltam.
– Szervusz szépségem. Hogy érzed magad – kérdeztem.
– Fel vagyok villanyozva – és kacsintott.
Kikapcsoltam a tojást, majd beszélgettünk még egy darabig, mert nem lehetett bemenni. Ezalatt elmondta, hogy igen kellemes és intenzív érzést produkál a tojás miközben rezeg.

Lassan eljött az idő és bemehettünk. Mikor elindultunk a jegyszedő srác felé, ismét bekapcsoltam a vibrálást, mire Ő szintén megtorpant egy pillanatra és tettetett dühvel rám nézett. Csak vigyorogni tudtam. Miután elhaladtunk a jegyszedő mellett, ismét kikapcsoltam a tojást. Megkerestük a termet és elfoglaltuk a helyünket. Összesen 6-7 ember tartózkodott a ott velünk együtt, és szerencsére a közelünkben senki nem volt. Ő ült közvetlenül a fal mellé én pedig az eggyel kijjebb lévő székre. Elkezdődött a film és néztük.

Nagyjából 10-15 perccel az indulás után kivettem a távirányítót a zsebemből és a bal kezembe fogtam, hogy ne nagyon lássa. Pár perc elteltével bekapcsoltam. Ránézek; semmi reakció. Vártam pár percet és ismét rá néztem, semmi. Megnyomtam egy másik gombot, mire hevesebben kezdett rezegni a tojás. Ismét néztem az arcát pár percig, majd odafordult hozzám. Látszott rajta, hogy élvezi, ami történik vele. Odahajolt hozzám és a fülembe súgta;
– Nincs rajtam bugyi és teljesen el vagyok ázva.
Megfogta a jobb kezem és a szoknyája alá vezette, majd a puncijához illesztette. Csupasz volt, puha és nedves. Ujjammal kitapogattam a csiklóját és dörzsölgetni kezdtem. Közben a farkam majd szétdurrant a nadrágomban. Idővel az intenzív rezgést átváltottam intenzív pulzálóra.

A heves izgatás következtében egyszer csak elkapta a fejem és magához húzott majd forrón csókolt és közben elélvezett. Abbahagytam a csikója izgatását, majd pár másodperccel később a tojást is kikapcsoltam. Megcsókoltam és megkérdeztem milyen volt.
– Nagyon jó – hangzott a válasz.
A következő percekben a combját simogattam, mikor is megéreztem a kezét az enyém mellett. Ránéztem, de csak vigyorgott és az orrom elé tette a tojást. Áradt róla az illata. Az ajkaimhoz illesztette, mire én lenyaltam róla a nedveit. Ekkor felém fordult és a nadrágomhoz nyúlt. Lehúzta a sliccem és előbányászta a meredező péniszem. Odahajolt és elkezdte kényeztetni. Én meg hátradőltem és néztem, ahogy a hajkoronája beteríti az ölemet és élveztem, ahogy a nyelve a makkom pereme körül szaladgál.

Egyszerre abbahagyta a kényeztetést és felállt. Elém lépett, felhúzta kissé a szoknyáját, jobbjával igazított a farkamon, majd beleült. Szóhoz sem jutottam. Lassan mozogni kezdett. Mikor kissé magamhoz tértem a meglepetéstől bal kezemmel a melleit, jobbommal a punciját kezdtem izgatni.

Nem telt bele sok idő, mire ismét a karomba markolt, mert elélvezett. Én is nagyon a határon voltam és ezt jeleztem is felé, mire leszállt a farkamról, visszaült a helyére és ismét szájába vette a férfiasságom és szopni kezdte. Hihetetlenül ügyesen tudja a farkam kényeztetni! Emiatt és a korábbiak miatt nagyon hamar a szájába élveztem.
Alaposan letisztogatta a farkam, majd hozzám hajolt és megcsókolt. Teljesen le voltam fáradva. Ránéztem és láttam, hogy kajánul vigyorog. Eredetileg úgy terveztem, hogy majd én lepem meg őt, végül neki sikerült engem meglepnie.

A stílszerűen Hisztéria című filmből természetesen szinte semmit nem láttunk, de jelen esetben ez nem is volt cél, hanem az erotika egy jó búvóhelyen.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?