Villányi Andrea meztelen, Fresh Andi pinája

Két év együttjárás után szó nélkül dobta ki Fresh Andit, alias Villányi Andreát a pasija. Az énekesnő a Reflektor magazinnak számolt be nagy bánatáról, miszerint egy külföldi útról visszatérve egy mikrobuszban találta az összes cuccát.

Villányi elmondása szerint mindenféle előjel nélkül lett likvidálva arról a tanyáról, ahová a férfi miatt költözött a fővárosból. Villányi Andrea, Fresh Andi meztelen képek, ahol látszik a pinája:

     KépKépKépKép

 “Úgy gondolom, hogy életem első kapcsolata volt, amin bárhogy is agyalok, egyszerűen nem találok magamban kivetnivalót. Lehet, hogy ez most nagyképűen hangzik, de ez volt életem első kapcsolata, ahol beleadtam apait-anyait olyan szinten, hogy nem is minden nap, de egy héten többször meleg, főtt, friss étellel vártam haza a páromat. Mostam, főztem, takarítottam, dolgoztam az ő cégében” – mesélte a Fresh együttes énekesnője, aki mai napig hordja az eljegyzési gyűrűjét, és próbálja felvenni a kapcsolatot a pasival. Mindhiába.

Villányi Andrea élete

Villányi Andrea művésznevén: Fresh Andi, Született Budapest, 1982. május 20, magyar énekesnő, a Fresh együttes tagja. 10 évig balettozott, 1999-től énekelni tanult, majd az év végén beválogatták az újjáalakított Fresh együttesbe
2000-ben angol szakot végzett a budapesti Hajnik Károly Közgazdasági Szakközépiskola titkár és menedzserasszisztens ágán. Andi 2003 novemberében összeköltözött a Való Világ című magyar reality-show-ból ismertté vált, majd rap-énekessé előlépett Majkával, Majoros Péterrel.

Ezután egy újabb Való Világ sorozatból megismerhetett résztvevővel, Frenkivel élt, de 2005 novemberében szakítottak. 2005 tavaszán az RTL Klub Sztárbox című műsorában Andrea Niki Belucci ellen lépett a szorítóba. 2006 nyarán egyes bulvárlapok megszellőztették, hogy az énekesnő új barátja Zámbó Jimmy nevelt fia, Veréb Zsolt. Andrea nyilatkozatában tagadta ezt. Andi számos reklámfotózáson szerepelt, többféle termékhez adta arcát. Szerepelt továbbá az FHM, CKM és a magyar Playboy címlapján is.

A Fresh együttes szőke énekesnője Villányi Andi hiába a férfiak álma. A szőke szépség, aki bájait a Playboyban is megmutatta, a létező talán legmegalázóbb módon dobta ki a kedvese. Pedig kapcsolatuk nagy szerelemnek indult. Andi hosszú időn át a nagy nyilvánosság előtt élte életét, a lapok örömmel kísérték figyelemmel Majkával és Frenkivel való románcát, de a valóságshow- sztárok után egy civil férfi oldalán találta meg a boldogságot, aki egy hónap után máris eljegyezte. Közeli ismerősei szerint Andi annyira belehabarodott szerelmébe, hogy a kedvéért hajlandó volt feladni addigi életvitelét, kivonult a rivaldafényből és leköltözött párjával egy vidéki tanyára.
Ám szerelme a lány távollétében kirakta Andi szűrét, akitől még a pár hónapos angol buldogját is elvitte, pedig a Fresh-lány rajongásig szerette a hűséges négylábút. A szőkeség a megkeresésünket elutasította, de a Reflektor magazinban elárult néhány részletet a csúfos szakításról. inden nő rémálma, amin Villányi Andi, a Fresh együttes szőke énekesnője keresztülment. Hiába a férfiak álma a szőke szépség, aki bájait a Playboyban is megmutatta, a létező talán legmegalázóbb módon dobta ki a kedvese.

Pedig kapcsolatuk nagy szerelemnek indult. Andi hosszú időn át a nagy nyilvánosság előtt élte életét, a lapok örömmel kísérték figyelemmel Majkával és Frenkivel való románcát, de a valóságshow- sztárok után egy civil férfi oldalán találta meg a boldogságot, aki egy hónap után máris eljegyezte. Közeli ismerősei szerint Andi annyira belehabarodott szerelmébe, hogy a kedvéért hajlandó volt feladni addigi életvitelét, kivonult a rivaldafényből és leköltözött párjával egy vidéki tanyára. Ám szerelme a lány távollétében kirakta Andi szűrét, akitől még a pár hónapos angol buldogját is elvitte, pedig a Fresh-lány rajongásig szerette a hűséges négylábút. A szőkeség a megkeresésünket elutasította, de a Reflektor magazinban elárult néhány részletet a csúfos szakításról.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Kedvesednek ajándékozz vibrátort, az élvezés után imába foglalja a neved

Ajándékok, amelyek felmelegítenek téged és kedvesedet. Vajon mindenkinek volt ideje felkészülni a névnapra, szülinapra, karácsonyra, [...]

Poweros óvszer, speciális hatóanyagú kondom

A Poweros óvszer, kondom, condom, gumi egy spéci magyar találmányon alapuló szuper termék. 18 db-os [...]

Boom Boom potencianövelő rendelés, vagy személyes vásárlás Budapesten

Aze egyik legjobb potencianövelő szer Boom Boom potencianövelő rendelés vagy személyes vásárlás Budapesten. A Boom [...]

Az első szexshop az országban Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva minden nap!

A szexshopok erotikus töltése vitathatatlan. Főleg ha a gyártók és beszállítók ilyen promóciókat tartanak.  Sok [...]