Villányi Andrea, Fresh Andi pinája

Két év együttjárás után szó nélkül dobta ki Fresh Andit, alias Villányi Andreát a pasija. Az énekesnő a Reflektor magazinnak számolt be nagy bánatáról, miszerint egy külföldi útról visszatérve egy mikrobuszban találta az összes cuccát.

Villányi elmondása szerint mindenféle előjel nélkül lett likvidálva arról a tanyáról, ahová a férfi miatt költözött a fővárosból. Villányi Andrea, Fresh Andi meztelen képek, ahol látszik a pinája:

    

 “Úgy gondolom, hogy életem első kapcsolata volt, amin bárhogy is agyalok, egyszerűen nem találok magamban kivetnivalót. Lehet, hogy ez most nagyképűen hangzik, de ez volt életem első kapcsolata, ahol beleadtam apait-anyait olyan szinten, hogy nem is minden nap, de egy héten többször meleg, főtt, friss étellel vártam haza a páromat. Mostam, főztem, takarítottam, dolgoztam az ő cégében” – mesélte a Fresh együttes énekesnője, aki mai napig hordja az eljegyzési gyűrűjét, és próbálja felvenni a kapcsolatot a pasival. Mindhiába.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?