Láthatósági mellényt kell viselniük a prostituáltaknak

Spanyolországban a feltűnő mellény nem a nagyobb üzlet miatt lett munkaruha az örömlányoknál, hanem a rendőrség kötelező előírását próbálják betartani ezzel, ugyanis az út szélén tébláboló prostik veszélyeztetik a közlekedést.
Akár 11 ezer forintos büntetést is kaphat az a prostituált Spanyolországban, aki ezentúl nem visel láthatósági mellényt munkája során. A prostitúció nem illegális Spanyolországban, de sok városból kitiltották az örömlányokat. Az út szélén dolgozókkal azonban nem tud mit kezdeni a rendőrség és csak akkor tudják őket megbüntetni, ha nem viselik a kötelező láthatósági mellényt.
A mediterrán országban több mint 300 ezer prostituált van, és komoly problémát okoznak a törvényhozóknak. A spanyol kormányfő José Luis Rodrigue Zapatero pedig már többször ígérte, hogy betiltják az újságok szexhirdetéseit, de eddig egyetlen kezdeményezésük sem járt sikerrel.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A legjobb szexshop az INTIM CENTER ❤️ infók itt

A szexuális játékok megnyitják előtted a szexuális élvezetek varázslatos és izgalmas világát. Még a legkifinomultabb [...]

Kedvesednek ajándékozz vibrátort, az élvezés után imába foglalja a neved

Ajándékok, amelyek felmelegítenek téged és kedvesedet. Vajon mindenkinek volt ideje felkészülni a névnapra, szülinapra, karácsonyra, [...]

A vibrátor használata szex közben vagy masztizáskor

A vibrátor használata szexben vagy masztizás közben. Gyakori kérdés a legjobb budapesti szexshopban, hogy hogyan [...]

Gésagolyót ajánlunk minden nő hüvelyébe – Sexshop 69 sexshop

Mit ad a golyók használata? Az ókor óta ismert szimulátorok, amelyek erősítik a hüvelyi izmokat az [...]