Szex Dr,  Szexshop

Kegel edző gésagolyót minden nő hüvelyébe – Sex shop 69

Egy modern nő-hölgy nemcsak a megjelenéséről, egészségéről köteles gondoskodni, hanem az erotikus vonzerőre is. A medencei szervek rendben tartásához meg kell erősíteni a medencefenék izomszöveteit. Rugalmasságuk a házasélet jólététől, a baráttal való szexuális kapcsolatoktól is függ.

Hüvelyi golyók mi ez és miért jó?

A Szexshop69 felnőtt bolt árusít gésagolyókat. Sokat kérdezik, hogy miben különbözik egy szerető a feleségétől? A képesség, a vágy, a potenciális lehetőség jelenléte, hogy kielégítse magát és a szex partnerét. Az összes tisztességes szex sikeres és boldog volt a házasságban, megtanulta az aktív őszinte flörtölés művészetét, a Szexshop 69 szexbolt a szexszimulátorok széles skáláját kínálja. Segítségükkel önállóan elsajátíthatja az izgalmas szerelmi játékok titkait.

Golyók a hüvely erejének erősítésére
A technikai technikák korai szakaszában az orvosok a Kegel golyók használatát javasolják, amelyet egy speciális technika fejlesztésének szerzőjéról, Arnold Kegel professzorról neveztek el. A szexgolyók műanyagból, fémből, szilikonból és más anyagokból készült kis gömb alakú tárgyak. A kényelem érdekében kábellel van felszerelve. Lehet kerek vagy tojás alakú, különböző átmérőjű és tömegű.

Az egyedülálló módszert úgy tervezték, hogy az ágyék tömörítésének és relaxációjának technikáját makulátlanul elsajátítsa, miközben a labdát a testben tartja. Azonban meg kell választani az objektum optimális méretét és súlyát, hogy ne essen ki az órák során. Cserélje ki a golyó-oktatók terjedelmesebb és nehéz csak akkor, ha az izmok erősödnek. Győződjön meg arról, hogy a csatlakozó szál mindig a testen kívül van.

Informális fitness
Az imbuilding (Vageyton módszer) a mély izomzat fejlesztésének képzési technológiája, amely egy intim csoporthoz tartozik. Hatalmas hatással van az élet számos területére, beleértve az érzéki szexuális vonzerőt, a hüvelyi erő megőrzését, a testi örömök minőségét. Szükséges:
– a terhesség könnyűsége és kimenetele;
– a szülés utáni felépülés lerövidítése;
– megnövekedett hatékonyság és fokozott orgazmus;
– hihetetlen elégedettséget kap a szeretkezéstől.

A képen Sáfrány Emese a volt pornós Aleska Dimond gésagolyóval kéjeleg. Az edzéstechnika célja a medencefenék izmainak meghúzása. A megfelelő edzéssel a has és a rekeszizom izmai teljesen nyugodt állapotban vannak. Ha az edzés során úgy érzi, hogy a belső szervek emelkednek, miközben alulról támogatást kap, akkor mindent tökéletesen csinál.

Edzéskomplexum hüvelyi golyókkal

Szóval, húzza fel az ágyék területén, hogy megtanulják, hogy szállít egy eszeveszett öröm, hogy az ember.

A folyamat több szakaszból áll
– megtalálni a fő izom. Helyezzen be egy kenő vagy más gél (zsír) ujját a hüvelybe körülbelül 2 cm-rel. Nyomja össze a záróizom és a hüvely, mintha meg akarja állítani a vizelési folyamatot. Érzed a nyomást? Ez az az érzés, amit edzés közben éreznie kell;
– az alkalmazkodás választása. Az első szimulátornak nagynak és könnyűnek kell lennie. Nem fog kiesni, minimális erőfeszítést igényel;
– mutassa be a szimulátor belsejét. Tiszta, fertőtlenítő kezelésű golyós betét a hüvelybe a bejárattól körülbelül 2 cm távolságra. Használjon vízalapú kenőanyagot a súrlódás csökkentésére és a nyálkahártya irritációjának elkerülésére;
– a megfelelő pozíció meghatározása. A kezdőket arra ösztönzik, hogy menjenek a napra. Ugyanez a feltétel vonatkozik a gyenge izomzatú nőkre. A képzés legnagyobb hatékonyságát maximális terheléssel érik el – álló helyzetben;
– egyéni ritmus kialakítása. Válasszon kényelmes mozgástempót. Ideális esetben a feszültség és a relaxáció időszakainak egyenlőnek kell lenniük (mondjuk 10 másodperc tömörítés, majd ugyanolyan mennyiségű relaxáció). Javasoljuk, hogy három másodperccel kezdje;
– a légzés szabályozása. Lélegezzen nyugodtan, simán, mérték szerint.

Kegel rutin egyedülálló módja annak, hogy növelje a fényerőt a szexuális folyamat, és helyreállítani az izomtónus a hüvely. Tigris az ágyban – ez a minőségi intimitás garanciája.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!