Gésagolyót ajánlunk minden nő hüvelyébe – Sexshop 69 sexshop

Mit ad a golyók használata? Az ókor óta ismert szimulátorok, amelyek erősítik a hüvelyi izmokat az elmúlt években, ismét egyre népszerűbbek. De ne tekintsük őket csak kellemes időtöltésnek, vagy fordítva, kizárólag orvosi célokra. Hüvelyi golyók – az a ritka eszköz, amely egyesíti az egészségügyi előnyöket és a folyamat hihetetlen élvezetét. Rendszeres képzés ezekkel a termékekkel segít a nő:

– fejleszti a hüvely térfogatát és az orgazmus szabályozásának képességét;
– állítsa be az elmét és a testet egy erotikus hullámhoz;
– élénk érzelmeket kap a partnerrel való intimitásból a szexuális szerv sűrűbb kerülete miatt;
– hozza partnerét az egyszerű izomfeszültség legmagasabb pontjára;
– hogy megvédje magát az életkorral kapcsolatos enuresistől és a méhmióma kialakulásától;
tolja vissza a menopauza kialakulását.

Egy modern nő-hölgy nemcsak a megjelenéséről, egészségéről köteles gondoskodni, hanem az erotikus vonzerőre is. A medencei szervek rendben tartásához meg kell erősíteni a medencefenék izom szöveteit. Rugalmasságuk a házasélet jólététől, a baráttal való szexuális kapcsolatoktól is függ.

Hüvelyi golyók mi ez és miért jó?

A Szexshop 69 felnőtt bolt árusít gésagolyókat. Sokat kérdezik, hogy miben különbözik egy szerető a feleségétől? A képesség, a vágy, a potenciális lehetőség jelenléte, hogy kielégítse magát és a szex partnerét. Az összes tisztességes szex sikeres és boldog volt a házasságban, megtanulta az aktív őszinte flörtölés művészetét, a Szexshop 69 szexbolt a szexszimulátorok széles skáláját kínálja. Segítségükkel önállóan elsajátíthatja az izgalmas szerelmi játékok titkait.

Golyók a hüvely erejének erősítésére
A technikai technikák korai szakaszában az orvosok a Kegel golyók használatát javasolják, amelyet egy speciális technika fejlesztésének szerzőjéról, Arnold Kegel professzorról neveztek el. A szexgolyók műanyagból, fémből, szilikonból és más anyagokból készült kis gömb alakú tárgyak. A kényelem érdekében kábellel van felszerelve. Lehet kerek vagy tojás alakú, különböző átmérőjű és tömegű.
A képen Sáfrány Emese a volt pornós Aleska Diamond gésagolyóval kéjeleg.

Az egyedülálló módszert úgy tervezték, hogy az ágyék tömörítésének és relaxációjának technikáját makulátlanul elsajátítsa, miközben a labdát a testben tartja. Azonban meg kell választani az objektum optimális méretét és súlyát, hogy ne essen ki az órák során. Cserélje ki a golyó-oktatók terjedelmesebb és nehéz csak akkor, ha az izmok erősödnek. Győződjön meg arról, hogy a csatlakozó szál mindig a testen kívül van.

Informális fitness
Az imbuilding (Vageyton módszer) a mély izomzat fejlesztésének képzési technológiája, amely egy intim csoporthoz tartozik. Hatalmas hatással van az élet számos területére, beleértve az érzéki szexuális vonzerőt, a hüvelyi erő megőrzését, a testi örömök minőségét. Szükséges:
– a terhesség könnyűsége és kimenetele;
– a szülés utáni felépülés lerövidítése;
– megnövekedett hatékonyság és fokozott orgazmus;
– hihetetlen elégedettséget kap a szeretkezéstől.

Az edzéstechnika célja a medencefenék izmainak meghúzása. A megfelelő edzéssel a has és a rekeszizom izmai teljesen nyugodt állapotban vannak. Ha az edzés során úgy érzi, hogy a belső szervek emelkednek, miközben alulról támogatást kap, akkor mindent tökéletesen csinál.

Edzéskomplexum hüvelyi golyókkal

Szóval, húzza fel az ágyék területén, hogy megtanulják, hogy szállít egy eszeveszett öröm, hogy az ember.

A folyamat több szakaszból áll
– megtalálni a fő izom. Helyezzen be egy kenő vagy más gél (zsír) ujját a hüvelybe körülbelül 2 cm-rel. Nyomja össze a záróizom és a hüvely, mintha meg akarja állítani a vizelési folyamatot. Érzed a nyomást? Ez az az érzés, amit edzés közben éreznie kell;
– az alkalmazkodás választása. Az első szimulátornak nagynak és könnyűnek kell lennie. Nem fog kiesni, minimális erőfeszítést igényel;
– mutassa be a szimulátor belsejét. Tiszta, fertőtlenítő kezelésű golyós betét a hüvelybe a bejárattól körülbelül 2 cm távolságra. Használjon vízalapú kenőanyagot a súrlódás csökkentésére és a nyálkahártya irritációjának elkerülésére;
– a megfelelő pozíció meghatározása. A kezdőket arra ösztönzik, hogy menjenek a napra. Ugyanez a feltétel vonatkozik a gyenge izomzatú nőkre. A képzés legnagyobb hatékonyságát maximális terheléssel érik el – álló helyzetben;
– egyéni ritmus kialakítása. Válasszon kényelmes mozgástempót. Ideális esetben a feszültség és a relaxáció időszakainak egyenlőnek kell lenniük (mondjuk 10 másodperc tömörítés, majd ugyanolyan mennyiségű relaxáció). Javasoljuk, hogy három másodperccel kezdje;
– a légzés szabályozása. Lélegezzen nyugodtan, simán, mérték szerint.

A Szexshop 69 cikkek is írják, hogy a Kegel rutin egyedülálló módja annak, hogy növelje a fényerőt a szexuális folyamat, és helyreállítani az izomtónus a hüvely. Tigris az ágyban – ez a minőségi intimitás garanciája.

Gésagolyó választék nőknek

A Sex shop 69 kínálatában külsőleg, a hüvely szimulátor úgy néz ki, mint egy csomó több golyó csatlakozik egy vonal. Van egy hurok a szál szélén  szükség van a tartozék könnyebben eltávolítható.

A legjobb szexshop weboldalakon számos modell található, amelyek anyagukban, alakjukban és méretükben különböznek. A mechanikus golyók kombinálják az előnyöket az előnyhöz, és válasszon klasszikus modelleket.
Vibrációs szimulátorok. Ezek az eszközök kettős funkciót hajtanak végre: szükség esetén megnyomhat egy gombot, és extra szórakozásra használhatja, és a készülék kikapcsolt állapotban tökéletes az edzéshez.

A sex shop 69 szexbolt kiváló  gésagolyóival nem kell egész nap lófrálni. A közhiedelemmel ellentétben nem tesz csodát, de azért hasznos lehet, ha a megfelelő dolgokat a megfelelő helyen tudod tartani. Aztán egyáltalán nem mindegy, hogy a punciban milyen mélyen toljuk fel a játékot , további infók a szexshop blogban olvashatók.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A vibrátort minden második nő nagyon szereti

Minden második nő kedvenc játékai között szerepel a vibrátor, derült ki egy friss tanulmányból, amely [...]

A vad, elsöprő szex sok nő vágya, ha nem vagy képes rá használj potencianövelőt

Vad szex! Sokan el sem tudják képzelni, hogy mit jelent a vad szex. Ilyenkor előjön [...]

Szexbolt és online szexshop áruk férfiaknak, nőknek és pároknak

Hisszük, hogy a szex többről szól, mint a jó érzés. Ez a választásról szól. Ezért [...]

Szexshop áruk férfiaknak, nőknek és pároknak az Intim Center szexshopból

A legjobb magyar szexshop online webáruház termékkínáló! Ha mind a két félnek örömet okoz a [...]