A szexis nő titka az arcmimika és az izgalmas hang

Angol kutatók szerint a fizikai vonzerő nem csupán a külső jegyeken múlik: az arcmimika és a hangtónus legalább olyan fontosak. Az Ed Morrison evolúciós pszichológus (Portsmouth Egyetem) által vezetett kutatás során a tudósok arra keresik a választ, hogy valóban igaz-e, hogy a személyes vonzerő csupán statikus tényezők függvénye, vagy az állandóan változó faktorok, mint az arcmimika és a hangtónus is szerepet játszanak.
“A régi mondás, mely szerint a kamera sosem hazudik, úgy tűnik, elvesztette az értelmét. Sokan úgy hiszik, a fényképek képesek teljes egészében megörökíteni az arc szépségét, a szépség azonban olyan tényezőktől is függ, mint az arcizmok mozgása és a vokális sokszínűség” – nyilatkozta Dr. Morrison, majd hozzátette:
“A vonzó megjelenés nemcsak a romantikus kapcsolatok miatt fontos, hiszen a baráti és munkakapcsolatok szempontjából is fontos, hogy jól nézzünk ki. A vonzó emberek általában sikeresebbek az életben, ezért fontos megértenünk, hogy mi tesz egy arcot vonzóvá.”
Dr. Morrison szerint a kutatási eredmények igazolni fogják, hogy az arcmimika és a hang tónusbeli változásai is komoly hatással vannak a személyes vonzerőre.
A szakértők gyorsrandik megfigyelése során rögzíteni fogják a résztvevők mimikáját és meg fogják vizsgálni, melyek azok a mozdulatok és változások, amelyek mások szemében vonzóvá tehetnek valakit.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

BDSM szex és felnőtt szexbolt kellékek Szeresdmagad szexshop

A BDSM a hatalom és az öröm művészete. Már régóta nem tekinthető perverziónak, a kapcsolatok [...]

Döngesd meg a nődet rendesen, a legjobb potencianövelők segítenek

Már régóta csak könnyű kis szex van? Olyan pózban csinálod, hogy figyelni tudj az erekciódra. [...]

Nyuszi vibrátorral kényezteti egymást Fazekas Johanna és Gábor Nikolett

A Szexplázában is nyomták a pornós melót Fazekas Johanna és Gábor Nikolett szép magyar lányok. A producer [...]

Ha potenciazavarod van beszélj a partnereddel

A szakértők egyetértenek abban, hogy a merevedési zavar (a továbbiakban: ED) kettő problémája. Az embernek [...]