Ha potenciazavarod van beszélj a partnereddel

A szakértők egyetértenek abban, hogy a merevedési zavar (a továbbiakban: ED) kettő problémája. Az embernek nem szabad egyedül maradnia a problémájával. Gyorsabb és nyugodtabb megoldani mindkét partner részvételével.

Minden ember előbb-utóbb szembesül az ED-vel. Ha egy férfi házas vagy állandó kapcsolatban áll, jobban aggódik az ED miatt, mert szexuális élete aktívabb, és egy férfi fél csalódást okozni partnerének – stressz, szorongás, ingerlékenység, elszigeteltség, önbizalomhiány, más pszichogén megnyilvánulások, amelyek tovább rontják az ember életminőségét.

A betegség kialakulása általában fokozatos. Először csak néhány szexuális kapcsolat sikertelen, majd a helyzet gyakrabban ismétlődhet. Ennek eredményeként egy férfi megpróbál eltávolodni egy nőtől, hogy ne legyen lehetőség a “fizetésképtelenségének” bemutatására, és a nők ebben az időben elkezdik keresni a hidegség okát a kapcsolatban önmagukban vagy a partner esetleges elárulásában. Egy ilyen kapcsolat vége lehet állandó veszekedések, kapcsolatok szakadása, válás.

A potencianövelő tanácsokkal ebből a helyzetből való kilábalás keresésének mindig a partnerek közötti párbeszéddel kell kezdődnie. Nagyszerű, ha ez egy őszinte beszélgetés a problémákról, mert a partnerek kölcsönös megértése és a probléma megoldásában való részvételük kulcsfontosságú.

Egy ilyen kényes beszélgetés különböző forgatókönyvek szerint alakulhat ki. Ha egy ember szemrehányást lát fizetésképtelenségében, gúnyolódásában, férfiasságának megalázásában – egy hosszú botrány elkerülhetetlen, és a kapcsolatok felbomlása nem zárható ki… És mivel egy nő hatalmas hatással van egy férfira és az önbizalmára, fontos ebben a helyzetben, hogy pszichológiai támogatást nyújtson a férfinak, megértést és türelmet mutasson, felajánlja és támogassa az orvos első fellebbezését (látogatását).

Valójában az érett ember egészséges erekciója a férfi ego erőteljes tudatalatti stimulánsa, ahol a pszichológiai szempont érvényesül. Ennek megfelelően a merevedési zavar valódi stressz és csapás nemcsak az ember egészségére, hanem az önbecsülésére is.

Az sem lehetséges, hogy egy nő úgy tegyen, mintha semmi sem történne. A probléma elhallgattatása hatástalan, és csak a probléma súlyosbodásához vezet.

Hogyan segíthet egy nő a férfin?

Ha a partnerének problémái vannak az erekcióval, akkor ez befolyásolja a vele való kapcsolatát. Ha úgy érzi, hogy partnere elkerüli az intim kapcsolatokat, először próbálja meg azonosítani az okot – óvatosan kezdjen párbeszédet.

Olvassa el az erekciós diszfunkciót és azt, hogyan kell kezelni, mielőtt beszélne a partnerével. Ma az internet információkat tartalmaz az ED kezdeti diagnosztizálásának egyszerű módjairól – használja ezt.

Beszéljen őszintén partnerével a problémáról. Egy ilyen beszélgetés megkezdése nem könnyű, ezért néhány tippet kínálunk Önnek arra, hogyan kell felkészülni rá.

Az első beszélgetéshez gondosan válassza ki a megfelelő pillanatot. Fontos, hogy mindketten jól érezzétek magatokat, és hogy legyen elég időtök beszélgetni.
– Ne várd el tőle, hogy ő legyen az első, aki beszél a problémáról.
– Emlékeztesd rá, hogy ez egy gyakori rendellenesség, amely hatékonyan kezelhető.
– A beszélgetés során tudassa vele, hogy nincs egyedül, és hogy együtt oldja meg a problémát.
– Emlékeztesd rá, hogy nagyon fontos, hogy orvoshoz fordulj. A merevedési zavar valamilyen veszélyes betegség következménye lehet, ezért nagyon fontos az időben történő orvosi vizsgálat. Ez egy súlyosabb betegség tünete is lehet.
– Hívd meg, hogy menjen el együtt egy orvosi konzultációra.
– Mutassa meg kedves hozzáállását és szeretetét a partnere iránt

Próbáld meg mindig megmutatni a partnerednek a szeretetedet, és őszintén fejezd ki kedves hozzáállásodat hozzá. Légy gyengéd és türelmes, annak ellenére, hogy a probléma hatással van rád. A figyelem apró jelei, mint például egy váratlan csók, ölelés, simogatás vagy masszázs, segítenek a partnerednek megnyugodni, és úgy érzi, hogy nem nézel le rá, és hogy számodra nem szűnik meg férfi lenni. Könnyebb lesz számára, hogy újra élvezze az intimitást, önbizalmat szerezzen és vállalja a problémát.

Ne vállald a felelősséget, és ne tegyél feltételezéseket

Gyakran előfordul, hogy egy nő bűnösnek érzi magát azért a tényért, hogy egy férfi elkerüli az intimitást, és saját megjelenésének hibáit keresi. Ez megfoszthatja őt az önbecsüléstől, visszahúzódhat, depressziós állapotokat okozhat, ami még nagyobb elidegenedéshez vezet a partnerek között.

Az ilyen érzések a legtöbb esetben nem indokoltak, mivel az intim kapcsolatok elkerülésének valódi oka a merevedési zavar.

Döntsetek együtt a kezelés módjáról
Hangolódjon arra a tényre, hogy az ED okától és mértékétől függően a kezelés időt vehet igénybe, és azonnal gyors javulás nem fordulhat elő.
A legjobb kezelés az, amely az Ön közös véleménye szerint hozzájárul az intim élet minőségének javításához.
A házasság / pár hatékonyságával kapcsolatos problémák megelőzése érdekében szükség van:
Ne tartsa be a szexuális tevékenység bevett rutinját. Minél szigorúbbak a házastársak egy bizonyos ütemtervhez, annál kevesebb örömet kapnak, az elégedetlenség növekszik, a kudarc kockázata nő. A merevedési zavarban szenvedő férfiaknál ez a legélesebben nyilvánul meg, félnek attól, hogy problémáik lehetnek. És gyakran, lefekvéskor, nem hagyja abba a bajokra való gondolkodást, nem tudja teljesen megadni magát az izgalomnak, pihenni az ágyban, ami elkerülhetetlenül kudarchoz vezet. Ezért nincs szükség előzetesen megtervezni a szexuális cselekmények idejét és számát. Az intimitásnak a kölcsönös vágy és szenvedély eredményének kell lennie.
A nő feladata, hogy elvonja a férfit a lehetséges kudarc gondolataitól, hogy kihozza őt az önbizalomhiány állapotából. Jó lehetőség a problémák elterelésére a közös pihenés, romantikus séták.
Ne feküdjön le közvetlenül egy vita után, ne beszéljen a kapcsolati problémákról az ágyban, vigye ki a hálószobán kívülre.
A nőnek meg kell értenie magát, és meg kell győznie a férfit arról, hogy nemcsak a hatékonysága megőrzi kapcsolatukat, hanem a szeretkezés legfontosabb része. Sokféleképpen lehet örömet szerezni egymásnak. Üdvözlendő a nő kezdeményezése a nemi közösülés megkezdésére.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Nagy fasszal teremtő isten, csak hosszan tartó kemény erekcióval tudsz lenni

A merev pénisz a férfiasság jelképe. A petyhüdt nem az. Egy igazi férfi mindig készen [...]

A nagy dildót szereti Mazurek Melinda, szenvedélye a méretes műfasz

Mazurek Melinda nagy dildós leszbi maszturbálós jelenetét egy másik magyar lánnyal csinálta.  producer a SZEXPLÁZA SZEXSHOP [...]

Ajándék ötletek a legjobb szexshopból, Intim Center Budapest

Nemcsak az örömre, hanem vevőink és megrendelőink egészségére és biztonságára is ügyelve csak biztonságos, eredeti, [...]

Brutális élvezéshez szexshop áruválasztékából férfi és női szexjátékok

A szex és a technológia hosszú utat tett meg az elmúlt évtizedben, és a szexuális [...]