Gyermekpornót találtak a sorozatgyilkos zárkájában

Gyermekpornó-képeket és tablettákat találtak a börtönőrök a többszörös gyermekgyilkos cellájában. Ian Huntley (32) zenei CD-nek álcázta a fotógyűjteményt, valószínűleg ezért nem vették korábban észre az őrök. Az életfogytiglani büntetését töltő elítélt őrizetét tovább szigorították.
Két tízéves kislány meggyilkolásával életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték Ian Huntleyt. A szörnyeteg a büntetés elől 2003-ban öngyilkosságba próbált menekülni: bevett 29 szem nyugtatót. Akkor megszigorították az őrizetét.
Öt héttel ezelőtt ismét megpróbálta kioltani életét: 12 tablettát nyelt le, noha négy nappal korábban az őrök átvizsgálták cellájának minden négyzetcentiméterét. Huntleyt akkor a zárka padlóján találták meg, összeesve. Ekkor tovább szigorították az őrizetet, és a nap 24 órájában figyelik, mire készül.
Mindennek ellenére Huntley még mindig tud meglepetéssel szolgálni: a hét végén gyermekpornó-képekre bukkantak a bűnöző “szobájában”. A fotókat zenei CD-nek álcázta, valószínűleg ezért kerülhette el az őrök figyelmét. A cellában ezen kívül ismét találtak tablettákat is, amiket vélhetőleg megint öngyilkossági kísérlet céljából tartott magánál.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexi fehérnemű, erotikus jelmez rendelés és vásárlás szexshopból

Egy kapcsolatban nagyon fontos, hogy a pár mindkét tagja kellő időt és energiát fordítson ennek [...]

Az INTIM CENTER legjobb szexshopban jártam, mert elromlott a vibrátorom

Eh, egy klisés, fantáziátlan konzumidióta vagyok, fene a pofámat. Történt pár hete, hogy (OMG, épp [...]

Potencianövelő reklámban Kelemen Anna és Koncz Gábor a legjobb potencianövelők

Egy potencianövelő reklámban együtt szerepel Kelemen Anna playmate, ex pornós és Koncz Gábor. A színész Koncz Gábor [...]

A Titan Gel vélemények, valóban potencianövelő és pénisznagyobbító készítmény?

Minden szexshop vásárló legalább egyszer elgondolkodott azon, hogy a pénisznövekedéshez szükséges Titan gél krém hatékony-e? [...]