Sáfrány Emese már csak bikinis képeket posztol magáról, a múltból vannak nagyon durvák

Bepirulsz Sáfrány Emese fotója láttán, ha zavarba hoz, hogy egy lány hugyozik előtted. Amit lejjebb láthatsz. Az egyik legkülönlegesebb szemű sztár Magyarországon, akinek ez az éve különösen intenzív volt, és még mindig nincs vége.

A hírességek is szép lassan leírják a gondolataikat a 2022-es év kapcsán, ami sokaknak nagyon hosszú és kemény volt. Sáfrány Emesével is sok minden történt az elmúlt 11 hónapban, mely meghatározó volt számára.

Többek között a szerelem is rátalált, és anyaként szintén teljesít, ami a legfontosabb. Emellett a karrierje ugyancsak fontos szerepet játszik az életében, mindig törekszik arra, hogy újabb szintekre kerüljön, ami a fejlődése része.

„Ez az év egy igazi átalakulás volt, de semmiképp nem tudom azt mondani rá, hogy rossz, inkább csak azt, hogy sok minden átalakult körülöttem.” – osztotta meg az érzéseit Emese december hónap elején az Instagram oldalán.

Noha rengeteg mérföldkövet lépett át, és annál is több akadályt ugrott meg, nem szabad megfeledkezni arról, hogy még nincs vége az évnek. „Rengeteg “mérföldkövet” léptem át, és annál is több akadályt ugrottam meg, és még nincs vége az évnek…

„Az évek óta működő Légtorna Stúdióm decemberben új fejezet indul; nagyobb és magasabb belmagasságú helyre költözünk. Izgatottan várom, de persze így év végére jól elintéztem, hogy véletlenül se unatkozzam.”

Íme a teljes interjú Sáfrány Emesével az elátkozott teaszeánszról
Először szólalt meg és sírva mesélt a majdnem tragédiával végződő teaszeánszról Sáfrány Emese. Barátnőjével lelki megtisztulásra vágytak, ezért ittak a főzetből. Anettel minden nap beszél, aki nagyon rossz állapotban fekszik a kórházban.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?