A 40 feletti nők élvezik a legjobban a szexet

mature-szex-40-felettA Top Sante magazin által rendelt felmérés szerint a 40-es nők 81 %-a bevállalósabb, mint 20-as éveiben volt és 63 %-uknak nagyobb az önbizalma az ágyban. Az is kiderült, hogy a nők szexuális élete javul azután, hogy a gyerekek elköltöznek hazulról. Azoknak a nőknek a 60 %-a, akiknek 18 évesnél idősebb gyermekük van, azt mondja, gyakrabban szexel, amióta a gyerek elköltözött. Ezzel szemben azoknak a dolgozó nőknek, akiknek 10 évesnél fiatalabb gyermekük van, a 91 %-a úgy nyilatkozott, hogy “tönkrement” a szexuális élete.
Nicola Down, a magazin szerkesztője azt mondta: “Az igazi szexuális kaland akkor kezdődik, amikor a gyerekek már idősebbek, vagy elköltöztek otthonról, a nőknek pedig több testi önbizalmuk és tapasztalatuk van, hogy jobban élvezzék a szexet, mint bármikor korábban. A felmérésünk világosan megmutatta, hogy a 40-es házas asszonyoknak van a legjobb szexuális életük. Ők járnak szivesen szvingerkubokba is, hajlanak a párcserés szexre. Szomorú, hogy 10 nő közül 8 úgy véli, a társadalomnak és különösen a fiataloknak nincs kedvező véleményük az idősebb nőkről.”
További cikkek a témában: Segítség, szexfüggő vagyok – Orális szexleckék férfiaknak – Párcserés szex titkos klubokban – Szvingerklub (Swinger) párcsere – A magyarok szeretik a perverz szexet – Swinger vagy nem swinger klub – Szex többedmagaddal – Szexpartikra járnak 30 éves házasok – Dobd be az asszonyt a közösbe – Geronazzo: a szvingerszex jobb mint a kurvázás – Szvingerklub


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Pároknak milyen szexshop játékok jók?

A szexuális élet felfrissítése és izgalmasabbá tétele érdekében sok párnak szüksége lehet némi újításra és [...]

A szexuális játékok férfiaknak segítenek, hogy szexistenek lehessenek

A férfiak öröme az intimitásban nagyon fontos dolog mind neki, mind neki. Ez segít megerősíteni [...]

Top10 potencianövelő amitől kőkemény merevedésed lesz

A legjobb gyógyszerek a potencia növelésére férfiaknál! Az erekciós diszfunkció (rövidítve ED, korábban impotencia) azon [...]

Maszturbálás és szex közben a legjobb szexjátékokkal szeresd magad

Mit kell tudni, mielőtt megvásárolná első szexuális játékát? Nagyon sok szexuális játék van. Az osztályozást [...]