Szex többedmagaddal

Nem hunyhatunk szemet afelett, hogy nem mindenki él párkapcsolatban, nem mindenkinek azonos a szexuális kultúrája, és van, aki még csak most nyílik ki ily módon. Foglalkoznunk kell a különböző szexuális szokásokkal, még a kétségbeesésből fakadóakkal vagy a társadalmilag kevésbé elfogadottakkal is. Ilyen a szvinger klubozás is. Nem – sajnos -, nem a klasszikus táncot boncolgatjuk, hanem a szervezett formában történő csoportos szexet. 

harmasban

Rengeteg olyan pár van, melynek tagjai nem utasítják el a másokkal való szexuális együttlétet sem. Sokan elfogadottnak tartják, hogy házaséletüket úgy színesítsék meg, hogy bevesznek harmadik, negyedik embert is az együttlétekbe, esetleg eljárnak olyan közösségekbe, amik csak azért jöttek létre, hogy kölcsönös szimpátián alapuló szexuális viszonyt létesítsenek többedmagukkal, azaz szvingerkedni mennek szvingerklubokba. A szvinger jelentése eredetileg városok között ingázó emberre utalt, nyilván az ilyen életstílust élők előbb-utóbb beújítottak egy-egy szeretőt minden városban, majd ezeknek a személyeknek az összeengedéséből alakult ki a csoportos szexelés. A hivatalos szextörténet írás szerint amerikai katonák fogadalmat tettek egymásnak, hogy amennyiben valamelyikőjük elesik bevetés közben, a bajtársuk minden tekintetben gondoskodik megözvegyült feleségükről, és már létre is jött a feleségcsere. A hatvanas évek elején megalakult az Észak Amerikai Swinger Klubok Szövetsége, és a kort meghatározó szexuális forradalom és a szabadosság hatalmas érdeklődést biztosított a csoportos szexnek. 

Tagsági igazolvány

Magyarországon is egyre több az olyan jellegű “műintézmény”, ahol a kíváncsi pároknak, szólóknak lehetőségük van a szvingelésre. Ezek a helyek általában otthonosak, házibuli jellegű hangulatot biztosítanak, szaunával, pezsifürdővel, szeparált és nyitott terekkel. Amennyiben csak kíváncsiskodnál, de még nincs merszed a keményebb ismerkedéshez, nyugodtan befizethetsz egy éjszakára, csak úgy a látvány kedvéért. Ez sokat segíthet abban, hogy később racionálisan el tudd dönteni, tényleg meg akarod-e ismerni ezt a különleges, de egyáltalán nem szokványos szexuális kalandot. Az ilyen klubokat párok és szinglik is látogatják, és kifejezetten szimpátián alapuló pásztorórák alakulnak ki, nincs kényszer, nincs erőszak. Amennyiben valakinek azt mondod: nem, az valóban nemet jelent, kérdések, sértődés, kelletlenkedő pillantások nélkül.

Privátban

Természetesen a csoportszexnek nem csak a klubokban kivitelezett formája létezik. Számtalan olyan történet kering, amelyben egy átmulatott éjszaka után az ember többedmagával egy ágyban köt ki. Nem is lehet elítélni az ilyen jellegű élvezeteket, ahogy más jellegűeket sem. Minden az illető értékrendszerétől függ, a szexuális kíváncsiságától, a normáitól. Személyes véleményemet sem rejthetem el, én úgy gondolom, ha valaki erős vágyat érez, és nincs konzervált, szerelmes kapcsolatban, engedje szabadjára fantáziáját és vágyait. Ha mégis rosszul sülne el, még mindig ki lehet szállni. Persze a biztonság – testi és lelki egyaránt – álljon mindennek felett.

Édes hármas

“Ha egy párral szexelsz, belépsz a kettejük közt létrejövő erotikus vonzalom világába, ami csak ilyenkor adatik meg valakinek. Részese vagy kémiájuknak és mindannak a tudásnak, amit egymásról hordoznak, beavatnak titkaikba és szexuális előtörténetükbe. Olyan, mintha az első sorból kukkolnál” – vallja egy tapasztalt harmadik. “Varázsa pont ebben rejlik: beavatáson és elfogadáson alapul, mindhárom fél részéről.” De mégis, miért ez a leggyakoribb fantázia, miért vágyunk a kezek és szájak kavalkádjára, és mindezeken felül milyen párkapcsolati érettséget, milyen felkészülést kíván, ha közös megegyezés alapján egy harmadikkal bújunk ágyba?

Tudvalevő, hogy a szexuális fantáziák között élen jár a hármas szex mindkét nem részéről, tehát semmiképp sem valami beteges, perverz vágyról vagy szokásról beszélünk, ami ellen kézzel-lábbal tiltakozni illik. Tény az is, hogy a leggyakoribb felállás szerint két nő és egy férfi vesz részt az aktusban, aminek mind férfi-, mind női oldalról megadható a racionális magyarázata. A legtöbb férfi álmában két nő sokkal gyakrabban jelenik meg, mint egy másik pasi, ez utóbbi esetében ugyanis nagyobb lépést kell megtennie saját szexualitásának értelmezésében, át kell gondolnia a homoszexualitáshoz fűződő viszonyt, ami azonnal felvetődik, ha két meztelen férfitest képe vetül elénk – akár van jelen nő, akár nincs. Hozzátartozik az is, hogy a férfiak hajlamosak a nőt ki nem mondott birtokként kezelni, így azt nehezebb feldolgozni, hogy szemünk láttára teszi magáévá valaki életünk párját. Női oldalról egyszerű a képlet, a saját nemhez való vonzódás ily módon biztonságos keretek között valósulhat meg, jelen van egy férfi, aki segít az eleinte ismeretlen örömszerzésben, ráadásul nem titokban, hanem felügyelet alatt zajlik az idegen bugyijába való nyúlkálás.

Vendég vagy házigazda?

Alapvetően kétféleképp találhatjuk magunkat édes hármasban: vagy minket invitálnak meg, vagy mi kérünk fel valakit, hogy csatlakozzon. Léteznek ugyan spontán összeverődött hármas felállások is, de ez jóval ritkább, többnyire bulihoz kötött esemény, így a bonyodalmak is többnyire elmaradnak – bár ez esetben maga az együttlét sem annyira intim, mintha egy összeszokott pár szexuális kémiájába olvadna bele egy harmadik személy. Az összeszokottság és a nyitottság egyaránt fontos lehet, s az alkalmi hármasok létrejötte inkább valamilyen emelkedett hangulat eredménye, nem átgondolt döntés következménye. Ilyenkor mindenki független, mindenki tudja, mit akar, a pillanat öröme rendszerint a pillanat elmúltával véget is ér.

Tapasztalt hármas szexelők szerint ennél sokkal élvezetesebb, ha párként invitálunk meg valakit ágyunkba, vagy mi csatlakozunk egy párhoz, miután erre egyértelmű jelzéseket kaptunk. Ha te vagy a kiszemelt harmadik, nagyon egyszerű dolgod van, csak a jeleket kell felismerned, amit feléd küld egy vállalkozó szellemű pár, bár igazság szerint ezeket gyakran nehezebb észrevenni, mint a szimpla udvarlást. Rendszerint kevésbé egyértelműek, mint egy hagyományos csábítás elemei, és a helyzet is furcsa lehet: eldönteni, éppen ki udvarol kinek, a barát vagy barátnő hogy reagál, és egyáltalán, jól értelmezzük-e, ami történik velünk. Ha elfogadjuk a közeledést, és kedvünk is van az együttléthez, menjünk bele a játékba és élvezzük ki, amit az élet tálcán kínált nekünk.

Bár alapvetően úgy tűnik, ha a szándék megvan, akkor a vonzódás is beköszönt. Ha valaki mégis úgy gondolja, hogy a természetes párválasztás meghaladja a képességeit, vagy gyorsan célba akar érni, legegyszerűbb az interneten keresztül, specializált társkereső oldalakon megkeresni a megfelelő embert a kalandhoz. Ha mi szeretnénk részt venni édes hármasban, de mindeddig nem kaptunk ajánlatot, hasonlóképp járhatunk el. Persze veszélyek nem csak ebből fakadóan leselkedhetnek ránk, de ha jól választottunk, minden bizonnyal a legkiváltságosabb helyzetben leszünk az együttlét alatt, hisz mi vagyunk a friss hús, és feltételezhetően mindketten ránk koncentrálnak majd leginkább. Ez persze nem jelenti azt, hogy mindvégig a passzív áldozat szerepében kell tetszelegnünk, de minden bizonnyal a koreográfiát nem mi írjuk.

Piszché

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a csopiszex nem kötelezően szerves része a szexuális kultúránknak! Mindenkinek saját döntése kell, hogy legyen, részt vesz-e ilyenben vagy sem. Sok pasiban él az a vágyálom, hogy egyszerre két nő kényeztesse, és bizony vannak olyanok is, akik ezt kinyilvánítják partnerük felé. Amennyiben erkölcsi és mentális életedbe belefér egy ilyen, mi nem ítélünk el, de mindenképpen vedd figyelembe, hogy ez távol áll, a klasszikus, romantikus társkapcsolatok pozitív jellemzőitől. Sokan megromlott párkapcsolatukban így próbálnak egy kis színt vinni, áthidalva a hűtlenkedés és a párkapcsolati hűség közötti mély szakadékot. az elmondott tapasztalatok azt mutatják, hogy a női lelket sokkal inkább megviselik, ezek : “Oké belemegyek, hogy megmentsem a kapcsolatunkat” típusú indokokkal abszolvált orgiák. Tény, hogy egy – vagy akár több – ilyen alkalom nem fog megmenteni egyetlen szerelmet sem, sőt…Amennyiben nincs olyan kapcsolatunk, amelyben felelősséggel tartoznánk, és megöl a kíváncsiság, hát tessék! A lehetőségek adottak.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Gésagolyót ajánlunk minden nő hüvelyébe – Sexshop 69 sexshop

Mit ad a golyók használata? Az ókor óta ismert szimulátorok, amelyek erősítik a hüvelyi izmokat az [...]

Brutális élvezéshez szexshop áruválasztékából férfi és női szexjátékok

A szex és a technológia hosszú utat tett meg az elmúlt évtizedben, és a szexuális [...]

Szexshop eszközökkel izgult fel Orsulitz Rita, aztán jól megdugatta magát

A fiatal tornászlány Orsulitz Rita pornó castingra jelentkezett. A szexmunka előtt Szexpláza szexshop eszközökkel, a vibrátorok [...]

Leszbi pornóban Déri Laura és Vyazovaya Tatiána vibrátorral szexel

A magyar és orosz lány vibrátorral találnak egymásra. Déri Laura és Vyazovaya Tatiana a Szexpláza [...]