Zalatnay Sarolta szőrös pinájára már senki sem kiváncsi csak a melleire

Az énekesnő Zalatnay Sarolta pinájára már senki sem kiváncsi, hiába lobbizik tehetős ismerőseinél százmilliós költségvetésű filmjéhez. A szőrös vagináját sokan szerették, de eljárt az idő felette.
– Cini személyesen adta kezembe a szórólapot, amelyben az áll, hogy az életéről szóló film végigkíséri művészi pályáját, kendőzetlen őszinteséggel mutatja be bonyolult sorsát. A „fikciós elemekkel átszőtt dokumentumfilmben” majd ő is megszólal, és azok, akik életében fontos szerepet játszottak, de felcsendül összes dala is – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő vállalkozó, akit Zalatnay megkeresett…

Az énekesnő befektetőket keres, hogy a 100 millió forintos költséget összeszedje, miközben olyan ígéreteket tesz, amelyek megvalósulása egyáltalán nem biztosított. Az ígéret ugyanis, amely szerint állami támogatás már van a filmhez, úgy tűnik, nem állja meg a helyét.

– Cini személyesen adta kezembe a szórólapot, amelyben az áll, hogy az életéről szóló film végigkíséri művészi pályáját, kendőzetlen őszinteséggel mutatja be bonyolult sorsát. A „fikciós elemekkel átszőtt dokumentumfilmben” majd ő is megszólal, és azok, akik életében fontos szerepet játszottak, de felcsendül összes dala is – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő vállalkozó, akit Zalatnay megkeresett.

Az énekesnő márciusban átadott háromoldalas ismertetőjében azt is leírta, hogy 120 perces mozifilm lesz, de három részben bemutatja a Magyar Televízió is. Koltay Gábor rendezi és írja a forgatókönyvet, amely számomra garancia, ahogy az is, ami szponzorkereső filmismertetőjében áll: az állami támogatás biztosított, az NKA (Nemzeti Kulturális Alap), a Magyar Televízió, valamint a filmet forgalmazó cég részéről. A költségvetés az előzetes becslések szerint nettó 100 millió forint +áfa – tette hozzá a vállalkozó, aki jelenlegi anyagi helyzete miatt legnagyobb sajnálatára nem tudja támogatni a filmet, pedig Cini felajánlotta a koproduceri címet, amennyiben legalább 3 millióval beszáll az üzletbe, majd a haszonból befektetőként részesülhet is.

A vállalkozótól az énekesnő azt is kérte, hogy lobbizzon az érdekében tehetősebb ismerőseinél. Még azt is megígérte az énekesnő, hogy a Los Angelesben forgatott résznél együtt utazhat vele és a stábbal, ami még 3 millióba kerülne ugyan, de hatalmas élmény lesz.

  • Zalatnay Sarolta szex, erotika, bulvárhírek: Zalatnay Sarolta meztelen képek – Zalatnay Saroltának elege van a szilikon csöcseiből – Zalatnay Sarolta árverés – Zalatnay Cini meztelen táncosfiút tapogatott – Liptai Claudia, Gregor Bernadett, Zalatnay Sarolta mennyiért? – Zalatnay Sarolta szőrös pinája – Zalatnay Sarolta nagy mellei – Zalatnay Sarolta nagy szőrös pinája – Zalatnay Sarolta Cini meztelenül a Playboyban

Hetvenhét éves vagyok, nincs időm várni – mondja Zalatnay Sarolta, akinek havonta négy fellépés kell ahhoz, hogy a 60 ezer forintos nyugdíja mellett megéljen.

Lassan egy éve robbant a hír, hogy film készül az életéből. Mikor kezdődik a forgatás?
Forgatásról sajnos nem beszélhetünk, semmi nem történt, ami bevallom, megvisel lelkileg. Ígérgetések vannak, de konkrétum semmi. Komolyan mondom, én már egy dokumentumfilmmel is megelégednék. Hetvenhét éves vagyok, nincs időm várni – mondja Zalatnay Sarolta.

Azt megkérdezhetem, hogy miből él?
Hatvanezer forint a nyugdíjam, gyorsan teszem hozzá, azért csak ennyi, mert sok zenésztársammal együtt hiába fizettünk nyugdíj-járulékot 1989-ig, nincs nyoma a rendszerben, így nem is számít bele a nyugdíjunkba. Az előadói jogdíjból is jön valamennyi pénz, de ha nincs havonta négy fellépésem, akkor nem tudok megélni.

Ez komoly?
A legkomolyabb. Amíg bírom kondival, addig csinálom, és továbbra is csak élőben vagyok hajlandó énekelni, de úgy is eljön az a pont, amikor már nem lesz erőm rá, ám akkor nem tudom mi lesz. Sokszor eszembe jut, hogy amikor a hatvanas években kint voltunk Londonban az Omegával, azt mondták, maradjak kint, sztár lehetek. Nem maradtam, mert nekem anyu volt a mindenem és azért sem, mert magyar vagyok és ragaszkodom ma is a hazámhoz. De az biztos, ha akkor Londonban maradok, ma nem arról kellene beszélnünk, hogy hatvanezer a nyugdíjam.

Hallotta Stohl András nyilatkozatát, aki azt mondta: beletörődött abba, hogy a büntetett előélete miatt nem kaphat Kossuth-díjat?
Hallottam. Nem tagadom, néha nekem is gyötri a lelkem a gondolat, hogy nem kapom meg azt az elismerést, amely egy művészember életében a csúcs. Jövőre lesz hatvan éve, hogy elkezdődött az énekesi karrierem. 1966-ban már második voltam a Táncdalfesztiválon, egy évvel később pedig megnyertem a Nem várok holnapig című dallal, 1971-ben pedig a Fák, virágok, fény című nótával. Az én korosztályom tagjai közül az arra érdemesek már régen megkapták a Kossuth-díjat. Persze nekem a díjakkal sosem volt szerencsém.

Ezt, hogy érti?
Az átkosban nem kaptam semmit, de nem csodálkoztam rajta, mert én voltam a nagyszájú Zalatnay, aki minek ugrál, de a rendszerváltás után is elmaradtak az állami elismerések. 1966 óta énekelek, azt mondják nem is rosszul. Még szerencse, hogy a közönség azóta szeret és bárhová megyek, nagy tisztelettel fogadnak. A díjak nélkül is. Pont a múltkor hívott fel valaki, hogy elképedve látta, még nem vagyok Máté Péter-díjas. Azt mondta, olyanok is kaptak már az elismerésből, akik még nem is éltek akkor, amikor én Máté Péterrel koncerteztem és a nekem írt dalait énekeltem. Tudom, azt írják majd a kommentelőek, hogy de Cini, hiszen te börtönben voltál. Igen, húsz éve megbotlottam, de nem a színpadon. Ott soha!
(Képek forrása: pictoa.com/albums/zalatnay-sarolta-1040385.html)


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Hogy befolyásolják a szexuális játékok a kapcsolatot?

Hogyan befolyásolják a szexuális játékok a párkapcsolatot? Hogyan nyithatja meg a beszélgetést oly módon, hogy [...]

Erotikus segédeszköz ajánló, webáruház és szexshop bolt Budapest, Károly krt. 14.

Önnek rendben van a szexuális élete? Ez a kérdés folyik a csapból is. Viszont van [...]

Ha nincs csajom szexshopba járok, pajzán történet

Megyeszékhelyen lakok, és két szexshop van a városban. Az egyik a legjobb szexshopok toplistán szerepel. Nemcsak [...]

A potencianövelők által elért merevedés tartós és többszöri

Hogy mennyire hatásosak a potencianövelők, nem tudni pontosan, akik megveszik, nem dicsekednek azzal, hogy a [...]