Zalatnay Sarolta szőrös pinájára sokan izgultak

A magyar énekesnő 53 évesen vetkőzött le a Playboy magazinnak. Zalatnay Sarolta nem bánta meg, hogy 2001-ben levetkőzött. Persze amatőr meztelenkedései is voltak.

Zalatnay Sarolta a ’60-as és ’70-es években is felforrósította a levegőt, megvolt benne az a kis plusz, amivel kitűnt a szép arcú énekesnők közül. A szexi miniszoknyákon túl azonban nem engedett magából többet látni egészen 53 éves koráig, amikor 2001-ben levetkőzött a Playboy magazinnak. Akkor megjelent könyvét szerette volna reklámozni a lapban, de helyette egy fotósorozatot ajánlottak neki. Zalatnay Sarolta szőrös pinája. Zalatnay Sarolta más miatt kereste a Playboyt, vetkőzés lett a vége.

Egy hónapig győzködték, mire Zalatnay Cini rábólintott a képekre – még az európai főnök is iderepült miatta Londonból, közben be is harangozták a lapnál. Az egyezség szerint minden eladott példány után 10%-ot kapott – derült ki az RTL Klub szerda esténként jelentkező, Toplista című műsorában, melyben ma a legismertebb magyar címlaplányokat mutatják be. Három utánnyomás készült a Playboy Zalatnay Saroltát címlapra tevő példányából, és közel 90 ezer darabot adtak el. Ezt a számot azóta sem sikerült megközelítenie senkinek.

Ehhez a számhoz kellett Zalatnay Sarolta személyisége, az, hogy nemcsak ismert volt, de több évtizedes zenei pályafutásával értéket is képviselt, valamint azon kevesek közé tartozott, akik vállalták, hogy plasztikáztatták a mellüket.
– Azt gondolom, hogy a jelen korban nagyon álságos és álszent, képmutató dolog azt mondani, hogy csak a 18 éves, kemény mellű hölgyeknek van joguk levetkőzni. Kérdés, hogy mire való ez a vetkőzés: tehát ez egy sztereotip nőideálnak a felmutatása a férfiak számára, vagy pedig a testünk, a szépségünk, az egyéniségünk akár fizikai, biológiai megmutatása is – mondta a műsorban Zalatnay. Akkor 600 forintba került a lap, vagyis az énekesnő körülbelül 5 és fél millió forintot keresett a fotósorozattal, amit nem bánt meg, a 71 éves sztár szerint énekesnői karrierjének is csak jót tett. Lehet, hogy sokan irigykedtek rá, de rossz megjegyzést sehol sem kapott.

Zalatnai Sarolta családja osztrák származású, eredeti neve: Charlot Sacher. 1968-ban lemez- és koncertszerződést kapott Angliában, elsőként a magyar énekesnők közül. Ebben az időben együtt járt a Bee Gees tagjával: Maurice Gibb-el. 2001-ben az akkori trendi szerint szőrös vaginával a Playboy magazinnak állt modellt, a lap akkor rekord példányszámban fogyott!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!