Bálint Toncsit, Bálint Antóniát a kiöregedett szépséget kirabolták

Rájár a rúd a 43 éves Bálint Antóniára, az egykori szépségkirálynőt ugyanis botrányos magánélete mellett a napokban még kis is rabolták! Bálint Toncsi épp egy üzleti megbeszélésre ment, amikor autóját feltörték, és ellopták a laptopját. A fénykép természetesen fiatal korában készült, kattints ide vagy a fotóra még több Bálint Toncsi erotikához.

– Sose szoktam a kocsiban hagyni semmi értékeset, de most óvatlan voltam, és a csomagtartóban ott maradt a laptopom. Elindultam az üzleti tárgyalásra, azonban mire visszaértem, már meg is lovasították! Azonnal feljelentést tettem, és bízom benne, hogy a térfigyelő kamerák segítségével legalább a tettes meglesz, ha a gépen már túl is adott – árulta el Földesi-Szabó László exe, aki leginkább a közös gyermekük képeit sajnálja, ami a laptoppal együtt tűnt el.
– Persze nem őriztem államtitkokat a gépemen, de rengeteg dokumentum, telefonszám, a határidőnaplóm és Babika több ezer fényképe veszett oda. Leginkább a képeket bánom, mivel kétéves korától gyűjtöttem őket. Szerencsére nagyjából három héttel ezelőtt mentettem ki őket a gépről, remélem sikerült mindet lementenem – bosszankodott lapunknak Toncsi a Blikknek.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelőkben gyógyszerek hatóanyagai is találhatók

A nemi szervek zavara számos összetett ok következménye, amelyek a szervezet működésének zavaraihoz vezetnek. A [...]

Hosszú idejű Maratoni szex Maraton potencianövelővel! Rendelés bolti eladás itt!

A férfiaknak a szexuális funkciózavarok közül a leggyakoribb a merevedési probléma okozta problémák. Míg a [...]

Ha nincs csajom szexshopba járok, pajzán történet

Megyeszékhelyen lakok, és két szexshop van a városban. Az egyik a legjobb szexshopok toplistán szerepel. Nemcsak [...]

Maszturbátor punci és segg, műpinával kielégülés

A szexshopkban kapható férfiaknak készült maszturbátor egy nő testének mesterséges része, amelyet örömre hoztak létre. [...]