Bódi Sylvi pináját fogdossák, miközben kitálalt a celebekről

Bódi Sylvi ha teheti, civilekkel barátkozik. Nagyon kevés celeb ismerősöm van, ritka kivétel az, akivel megtalálom a közös hangot.
Rubint Réka és Király Linda azok, akik pozitív benyomást tettek rám. Ők valóban csupa szív, mély érzésű emberek, de nagy általánosságában azért elmondható, hogy a sztárok bizony felszínesek és sekélyesek. Mindig is éreztem, hogy ez nem az én közegem, nem tartozom közéjük – mondta őszintén a Story magazinnak az egykori playmate, aki úgy fogalmazott, sosem tudott velük miről beszélgetni.

A vagináját fogdossák Bódi Sylvi modellnek. Kattints a képre a továbbiakért. További Bódi Sylvi modell szex, erotika, bulvárhírek:

“Az én barátaim, akik kivétel nélkül civil emberek, teljesen más értékrenddel bírnak. Az elmúlt években igyekeztem sokaknak bizalmat szavazni. De, amikor sorra tapasztaltam, hogy mindegyikük hamis, játssza az eszét, és mosolyogva kérdezi meg, hogy vagyok, majd, amikor elfordítom a fejemet, akkor gondolatban belém mártja a konyhakést, az számomra finoman szólva is gyomorforgató volt” – tette hozzá Sylvi, akinek az igazi áttörést külföld és a szörfözés hozta.

A vízen mindenki egyenlő, mindenkit ugyanaz a hullám darál be és nyal képen. Nem számít, mekkora celeb vagy, honnan jöttél és hány követőd akad. Számomra ez a valóság, nem pedig az, ami a kamerák és a nyilvánosság előtt történik. Persze nem akarok álszent lenni, hiszen 20 éven át én is celeb voltam. Azóta viszont sokat fejlődtem emberileg.

Megismertem magam, bejártam egy teljesen más utat, és megtanultam, mi fontos, és mi nem az életben. Ehhez ugyan kellett 42 év és különböző élethelyzetek. Ma már azt mondhatom, mindegyik én vagyok: a playmate, a szörfös, a kertész, a gazdasszony, a celeb, a civil.”

Bódi Sylvi elképesztő formában van a mai napig, ezért nem is fél megmutatni a testét, ha alkalma adódik. Bár egy ideje már visszavonultan él egy kertes házában, ahol növénytermesztéssel és állattenyésztéssel is foglalkozik. Néha vállal még merész fotózásokat, hiszen büszke testére, amit szívesen mutat meg lenge öltözetben a követőinek is.

Rég mutatott már magáról hasonlóan merész felvételt az egykori playmate, Bódi Sylvi, aki sokáig a testéből élt. Sosem volt szemérmes típus, de egy ideje már más dolgok foglalkoztatják őt, mint a modellkedés. Ha olyan felkérést kap, ami számára is vonzó még a mai napig vállalja, hiszen nagyon büszke arra, hogy 42 évesen is úgy néz ki, mint karrierje csúcsán. Legújabb domina fotóján egy nagyon szexi, domina-szettre emlékeztető fehérneműben pózolt a kamerának, ez a stílus is nagyon jól állt neki.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Melyik a tuti szexbolt és online szexshop Magyarországon?

Nem számít, milyen nemű vagy, a szexuális játékok egyre népszerűbb témává válnak – ahogy kell. [...]

Legjobb potencianövelők rendelése, vagy személyes vásárlás szexshopban

Mi az impotencia? Az impotencia vagy potenciaprobléma egy férfi részleges vagy teljes képtelensége kielégítő szexuális [...]

Ritkán komoly kárt is okozhat a hamis potencianövelő, ezekben bízhatsz

A feketepiacon vásároltuk azokat a gyógyszereket, amiket aztán bevizsgáltattunk. Az illegális árusok azt állították, hogy [...]

Potencianövelő krém péniszre Taurix Extra Strong

Eropharm potencianövelő krém péniszre Taurix Extra Strong itt rendelhető meg. Bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt, erekciósegítő [...]