Beszóltak Bódi Sylvinek, hogy lóg a melle és felemás

Egy napilap szerint Bódi Sylvi gyönyörű keblei megadták magukat a gravitációnak és kimentek a formájukból is. Persze lehet, hogy csak rosszul látták a fürdőruha miatt, mert a modell teste még mindig tökéletes! Az egyik napilap szerint Bódi Sylvi öregszik, legalábbis, ami a melleit és fenekét illeti. A képen Bódi Szivia pináját fogdossa egy pacák.

A szép modell egy hajós kirándulásról posztolt képet az Instagramon és a szemfüles megfigyelők szerint ezen az látszik, hogy a szörfös híresség keblei jócskán megereszkedtek! A Bódi Sylvi videót nézve van aki azt állítja, hogy az egyik melle nagyobb mint a másik. A popójáról a legfrissebb fotó itt látható.

Bódi Sylvi örül annak, hogy nagy
Persze vannak köztünk olyanok is, akik jól elvannak azzal, amijük van. Bódi Syvlvi például nem a végletek híve, de azért elégedett nagy melleivel.
– Én örülök annak, hogy ekkorák, és az a benyomásom, hogy a férfiaknak is a nagyobb mellű nők tetszenek. Nekem nincs is olyan férfi ismerősöm, aki azt mondaná, hogy a teljesen lapos nő a szép. Olyat igen, akinek a kisebb mellű lányok tetszenek, de azért egy jó tenyérnyit mindenki szereti – tudtuk meg tőle. A 97 centis mellbőségű playmate azt is elárulta, hogy a melle elfogadása neki sem ment könnyen.
– Korábban kicsit nehéz volt megszokni, hogy mindenki a melleimet nézi, és az olyan helyzetekben, amikor ezt valaki nagyon durván vagy tolakodóan tette, vissza is szóltam. Mára azért már együtt tudok élni ezzel. De a korábbi évekkel ellentétben már nem hangsúlyozom őket az öltözködésemmel. Amúgy sem könnyű elrejteni, látszanak maguktól is.

Hozzászólók a Bódy Sylvi meztelen fürdőzése RTL videóhoz:
– Hát azt hittem azért jobban nézz ki mert az újságok mást mutatnak na de hát elfelejtetem hogy retus is van a világon. Ez meg volt játszva, mert meg kell tartani a népszerűséget. Látszik, hogy többkamerás felvétel, ráadásul statívról forgatták, nem holmi kézikamerával, vagy lesikamerával.
– Hát óriásit csalódtam, elszállt minden fantáziám. Inkább nem mutatta volna magát… Ok nem csúnya de na, jobbat reméltem. Semmi extra, tök átlagos. És ki ez a Bodi Szilvia?
– Nem egy szép látványt nyújtó nő már a melleit csoda hogy nem a földön húzza… Playboyban mindenkit retusálnak, szal ahhoz viszonyítani felesleges bárkinek!
– Szánalmas szegény Szilvi. Hogy emberek meddik hajlandók lesüllyedni hogy celeb maradhasson. Csak sajnálni tudom.

 


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?