Nem minden lány álmodik tanár bácsiról

Amint beléptünk az ajtón, belülről kulcsra zárta. Én körülnéztem, hogy a cipőmet hol kell vajon letennem, mikor Ildikó közelebb lépett, és átkarolt.
Annyiszor elképzeltem ezt a pillanatot, de sokkal jobb volt mindennél! Éreztem az illatát, jó volt a közelében lenni. Egészen közel hozzá! A szívem hevesen vert, a lábaim meg elgyengültek, úgy éreztem, elesnék, ha nem fogna! Sokáig csak álltunk ott az előszobában összegabalyodva. Isteni pillanatok voltak ezek. Annyit álmodoztam erről a gyengéd ölelésről, erről a kedves szempárról! Alig hittem el, hogy ez megtörténik velem! Hallottam a szuszogását, éreztem a szívverését, néha nagyokat nyelt, nyilván az ő szája is kiszáradt az izgalomtól… A teljes történetet itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Intenzív spricceléssel hosszú orgazmusod lesz potencianövelő szerrel

A libidónövelő és erekció segítő szerek, segítenek felfedezni a minden elsöprő orgazmust és megtapasztalni a [...]

Vibrátoros maszti a fürdőszobában

Vibrátoros maszti a fürdőszobában. A vibrátor témájú képsorozatban fürdőszobai maszturbálás látható, egy vízálló vibrátorral. Ha  a [...]

Vibrátor használatára pózok, így masztizz és szexelj vibrivel

A szexjátékok élénk és emlékezetessé tehetik a szokásos pozíciókat. De milyen intim dolgokat kell használni [...]

Dildó és vibrátor – Anális és vaginális izgatás Szabó Ildikóval

A nők és lányok számára nagyon lényeges az előjáték, mivel nem jönnek olyan könnyen izgalomba [...]