Vibrátor használatára pózok, így masztizz és szexelj vibrivel

A szexjátékok élénk és emlékezetessé tehetik a szokásos pozíciókat. De milyen intim dolgokat kell használni bizonyos pozíciókban? Hogyan használhatja őket úgy, hogy inkább segítsenek, mint zavarják a folyamatot? A vibrátor blog szerint is a szexuális játékokat bármilyen helyzetben, különböző körülmények között használhatja. De valahol a csendes működésű, nem figyelemfelkeltő mini-vibrátor lesz a megfelelőbb, de valahol a hálózathoz csatlakozó masszírozó. Használat közben más érzés lesz, és szórakoztató!

Vibrátor használatára pózok, avagy ilyen testhelyzetekben tudsz vibrátorral jót élvezkedni, ahogyan a modell lány is teszi.

vibrator-1

A modell vibrátorral fogja kielégíteni magát. Vibrátor használatára pózok, avagy ilyen testhelyzetekben tudsz vibrátorral jót élvezni. A modell, különféle testhelyzetekben szerez magának örömet a vibrátorával, így használja a vibrátorát.

vibrator-2

Ha kedvet kaptál arra, hogy vibrátort vásárolj, akkor ajánljuk az Intim Center szexshop üzlet és online szexshop webáruház hatalmas vibrátor választékát. Innen rendelhetsz magadnak vibrátort, vagy vibrátort vásárolhatsz a szexboltban is. Ha nőknek ajánlott szexkellékeket személyesen szeretnéd megvásárolni, erre is van mód.

Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap: hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

vibrator-3

Az online szexshop is minden igény kielégítő vibrátor választékkal áll rendelkezésedre. Minden típusú vibrátort rendelhetsz magadnak. Ne hezitálj, mert a nők több mint felének van vibrátora.

vibrator-4

vibrator-5

vibrator-6

Az intim dolgokkal soha nem fog unatkozni az ágyban, még 10 év házasság után sem. Nos, fedezzük fel a legnépszerűbb szexpozíciók diverzifikálásának módjait. Tartalom Missziós szexjátékok Kutya stílusú szexjátékok Kanál vagy testtartás az oldalán szexuális játékokkal pózol ülve szexuális játékokkal pózol “lovas” szexuális játékokkal “69” pózol szexuális játékokkal Misszionárius szexuális játékokkal

Szex és vibrátor

A klasszikus szexpozíció variálható. Egy lány széttárhatja a lábait, átölelheti párját, vagy akár a vállára is dobhatja. Ugyanakkor a szexjáték képes a partnerek erogén zónáinak további masszírozására is. Érdemes modellt választani a csikló stimulálására, mindkét partner nemi szervének masszírozására, vagy anális dugók használatával a kellemes érzésekhez nagyon gyengéd helyeken. Milyen szexuális játékokat használjunk misszionáriusi pozícióban?

1) Vibrátor a csiklóhoz Arra használják, hogy fokozzák izgalmát, felgyorsítsák az orgazmus kialakulását, vagy segítsenek neki egyszerre több élvezetcsúcsot megtapasztalni. A klitorális stimulátor a kívánt pontra van felszerelve, kezével megfoghatja, ujjaival pedig beállíthatja az ütés erősségét. Rezgő dologgal rajzolhatsz valamilyen mintát a csiklóra, de a vákuummodell nem mozog. A hullám vagy vákuum stimuláció garantálja az orgazmust. A vibráció hatására az öröm esélye egyszerűen jelentősen megnő.

2) Vibrátor párnak V alakú eszközök. Közvetlenül szex közben használják. A játék egyik része a nő hüvelyébe kerül, a másik a csiklójához ér. Ugyanakkor a játék nem zavarja a férfi behatolását. És a tétovázást mindkét partner érzi. Számára a csikló, az anyaméh bejárata és a G-pont stimulálása áll fenn; számára a pénisz fejének masszírozása. Minél több mód van egy játékban, annál több érzést tapasztalhatnak a partnerek. És ideális esetben, ha az eszközt távirányítóról vagy okostelefonról vezérlik, akkor nem kell hozzá nyúlni.

3) Rezgőcsapgyűrű A rezgéses erekciós gyűrűt izgatott állapotban helyezik a péniszre, és megakadályozza a vér kiáramlását, ennek következtében egy férfi nem tud gyorsan jönni. Nem okoz kellemetlenséget, de 20-30%-kal meghosszabbítja a hatást. És beépített motorja is van, és olyan pecsétben helyezkedik el, amely megérinti a nő klitoriját a misszionáriusi pozícióban. A vibrációs érzések fokozzák élményeit, fokozzák az izgalmat és közelebb hozzák az orgazmust. Ez a szexjáték segíthet a pároknak egyidejű orgazmusban.

4) Fenék dugó Ha egy fenékdugót helyeznek a nő végbélnyílásába, a hüvelye szűkebb lesz. Ez növeli mindkét partner örömét. És ha a fenékdugó is rezeg, akkor a rezgése kiterjed az egész perineumra, ami szintén boldogságot ad. Férfi is használhat fenékdugót, mert végbélnyílásában is sok érzékeny zóna található, és a teltség segít valami elképesztő átélésében.
Kutya stílusú szexuális játékokkal A térdelő helyzet nagyon kényelmes a szexuális játékok használatához. Egy lány támaszkodhat az egyik tenyerére vagy könyökére, miközben a másikkal intim dolgot tart. Kipróbálhatja a testhez rögzített vibrátorokat is, amelyeket kéz nélkül használnak. Javasolt a csikló további stimulálása ebben a helyzetben, ő az, aki többször növeli az orgazmusainak számát. És egy szexjáték megfelelő lesz, ha mind hüvelyi, mind anális szexet gyakorol.

Milyen szexuális játékokat használjunk kutyus stílusú pózban?

1) Vibrátor párnak Univerzális dolog minden pozícióhoz. Rezeg és masszírozza a G-pontot és a lány csiklóját. És vannak modellek, például a Ida a Lelóból , amely szintén forog. Ez a merülő folyamat, amely körben mozog, mindkét partnert masszírozva. Egyedülálló darab a Satisfyer-től, nem rezgéssel, hanem léghullámokkal hat a csiklóra. Egy ilyen tárgynál az első orgazmus 1-2 perc alatt megtörténik. Nem kell kézzel fogni a párok vibrátorát, közben nem esnek ki.

2) Kettős behatolású fúvóka Kutya stílusban érdemes megvalósítani sokak álmát – egyszerre két lyukba merülni. Ehhez pedig nincs szüksége harmadik partnerre, elég egy speciális mellékletet vásárolni. A kivehető falloszt a férfi pénisze és herezacskója rögzíti, és olyan érzés, mintha egyszerre két pénisze lenne. A mozgások mindkét lyukban szinkronban vannak, ami nagyon kellemes élményt okoz. A fúvókák átmérője mindig kicsi, hogy a lány ne érezzen fájdalmat vagy kellemetlenséget.

3) Mini vibrátor A kis vibrátor egyszerűen áthajtható a testen. További mellsimogatások tetszeni fognak neki, de az lesz a legérdekesebb, amikor a játék megérinti a csiklót. Természetesen magának a hölgynek a tenyerében kell tartania ilyesmit, de könnyen beállíthatja a nyomóerőt, a rezgés intenzitását és a mozgástartományt. Az ideális megoldás a Svakom Cookie egy vibrátor, három remegő lábbal, amely „átölelheti” a mellbimbóit, a csiklóját vagy akár a fülét.

4) Pillangó vibrátor A pillangó vibrátor ideális a csikló megsimogatására. A pillangó finom lábai vagy antennái kellemesen kölcsönhatásba lépnek a perineum bőrével. Ebben az esetben a pillangót szíjakkal értékesítik, rögzítik a testre, összekulcsolják a csípőt. A tenyér szabadon marad, csak a távirányítón kell beállítani a sebességet. “Kanál” vagy oldalsó helyzet szexuális játékokkal A leglazább szexpozíció az oldalon van. Kényelmes a szex, ha mindkét partner fáradt. Néha jó vele kezdeni a reggelt. De még ebben a helyzetben is megfelelőek lesznek a szexuális játékok. Mint mindig, a páros vibrátor működni fog, sokoldalú. De kipróbálhatsz egy masszírozót is, az simogathatja a test különböző részeit. Egy anális vibrátor vagy akár pánt is segít felizgulni.

Milyen szexuális játékokat használjunk oldalsó helyzetben?

1) Vákuum- vagy hullámstimulátor A vákuum- vagy hullámstimulátor egy klitorális szexjáték, amely garantálja az örömét. Az első orgazmus 1-2 percen belül megtörténik. Az egész titok a levegő különleges rezgéseiben rejlik, amelyek még a legmélyebb idegvégződéseket is magukban foglalják. A szexjáték csak a testének támaszkodik, nem kell vele mozdulnia. És azonnal örül. És összekapcsolhatja az ütést a behatolással, de akkor ő maga tartja a stimulátort, így kényelmesebb lesz. Az ideális modell, a Satisfyer Pro 2 olcsó, de nagyszerűen működik.

2) Intim masszírozó Ez egy szexuális játék minden külső erogén zóna simogatására. Megérinthetik a hátat, a mellkast, a perineumot és a nemi szerveket. Érdemes a papillák finom érintéseivel kezdeni, majd a belső combokkal. Ha fokoznia kell érzéseit, akkor stimulálja a csiklót, de ha stimulálni szeretné a srácot, akkor alkalmazza a masszírozót a herezacskóra. A dolog nagyon praktikus, nemcsak a szexben fog segíteni, hanem egy nehéz napi munka vagy komoly fizikai erőfeszítés után is megment. Masszírozhatja a hátát, nyakát, lábát és más testrészeit. A Domi by Lovense vagy a Le Wand a technológiailag legfejlettebb és legmegbízhatóbb masszírozók.

3) Anális vibrátor A további anális stimuláció nagyon izgalmas. Helyezze be a dugót, kapcsolja be, és minden teljesen újnak tűnik. És még a “Kanál” póz is hirtelen új színekben csillog. Ugyanakkor használhat anális szexuális játékszert, akkor az érzések mindkettőnél nagyobbak lesznek: a hüvely kisebb méretű, és a rezgéseket mindkét partner érzi. Vagy behelyezheti a parafát, de a hölgy számára ez nem fog további örömet okozni. A Lovense’s Hush vagy a We-Vibe’s Ditto nagyszerű példák ezekre a stimulánsokra.

4) pánt Ha helyet szeretne cserélni, használjon hevedert. Ez egy mesterséges fallosz, amely a testhez van rögzítve. És akkor a lány az aktív szerep, és a “Kanál” póz segít lassan behatolni a testbe, anélkül, hogy fájdalmat okozna. A hevederek különböző formájúak lehetnek, vannak kicsik és nagyok, rugalmasak és merevek. És a testen különböző módon vannak rögzítve. Szeretne többet megtudni? Olvasson mindent a pánttípusokról. Ülő helyzet szexuális játékokkal Az ülő szexet sok pár gyakorolja, mert különböző felületeken valósítható meg. Kényelmes ágyon vagy kanapén ülni, akár asztalra vagy ablakpárkányra is. És minden lehetőség mellett a szexuális játékok nagyszerű segítők lesznek. Próbáljon ki klitorális stimulátort, masszírozót vagy akár elektrosztatikus stimulátort. Az egymás szemébe nézés képessége segít kiválasztani a megfelelő ritmust.

Milyen szexuális játékokat használjunk ülő helyzetben?

1) Anatómiai masszírozó Kényelmes dolog, amelyet testek közé lehet helyezni. A fő hatás a lány csiklójára esik, de akkor is a kezébe veheti a masszírozót, és elkezdheti vezetni a nyakán, a hátán vagy a test más részein. A Fun Factory tökéletes LAYA II, követi a test görbületeit anélkül, hogy zavarná a szokásos mozgásokat. A különféle módok, a vízálló tok és a csendes motor nem hagyja unatkozni.

2) Klitorális vibrátor A test legfinomabb pontjának kellemes ingerlése tetszeni fog neki. Annak érdekében, hogy a testek ne távolodjanak el egymástól, javasoljuk, hogy vegyen egy mini klitorális vibrátort. Egyébként ezek azok a játékok, amelyek a legnépszerűbb női vibrátorok közé tartoznak . Fokozatosan növelheti a súrlódások sebességét és a szexuális játék vibrációs erejét, hogy a vége egyszerűen elbűvölő legyen. Természetesen ez a dolog segíteni fog a lánynak, hogy jól érezze magát, de néha egy párban pontosan ezt kell elvégezni. Jó modell a Lovetoy Womanizer, amely nem drága, de remekül működik.

3) Vibrátor párnak A modern modellek nemcsak a nemi szerveket masszírozzák, hanem példátlan érzelmek forrásává is válhatnak. Végül is a vibrátorok szinkronban vannak az okostelefonokkal. Az alkalmazással egy szexuális játékot mozgathat kedvenc dallamának ütemére, és érezheti a zenét! És lehetőség van saját rezgési módok kitalálására is, és ezek végtelenül sokan lehetnek. Az ilyen típusú szexjátékok jó modellje a We-Vibe Sync.

4) Elektrostimulátor A pacemaker alakja a fallikus és a szokatlan között bármi lehet. Vannak még elektrostimulált kesztyűk is. A hatás kis áramkibocsátások esetén következik be. Könnyen beállíthatja az ütközési erőt, a hullám időtartamát és az ismétlési gyakoriságot. A könnyű ütések olyanok, mint a csiklandozás, az erősek lüktetésre emlékeztetnek. Használata biztonságos, de fontos, hogy figyelemmel kísérje partnere érzéseit. Ha az öröm és a fájdalom határán szeretne játszani, akkor a myostimulánsok segítenek ebben! Lovaglási helyzet szexuális játékokkal Amikor a nő fent van, a csikló stimulálásával segíteni tud, hogy ujjaival cumizzon. De ezt vibrátorral is meg lehet tenni. Ismét alkalmas vibrátor használata párok számára, valamint vibro golyók, masszírozók és klitorális stimulátorok. És hogy ne fejezzen be gyorsan, érdemes vibráló kakasgyűrűt vásárolni. Ez a legkényelmesebb helyzet a szexuális játékok használatához, és bármelyik partner megváltoztathatja a sebességet.

Milyen szexuális játékokat használj lovagló helyzetben?

1) Vibrotojás A vibrogolyó egy ujjnál nem nagyobb vibrátor. Hosszában ritkán éri el a 8 cm -t, az átmérő is jelentéktelen. Leggyakrabban a külső zónák simogatására használják, ritkán a testbe merítve. Könnyen illeszkedik a testek közé, nem zavarja a mozgást. Ugyanakkor nem okoz féltékenységet a partnerben, mert vizuálisan ártalmatlannak tűnik, nem hasonlít egy falloszra. Különféle sebességgel tud működni, nagyon erős motorja van. A vezérlés történhet gombokkal, távirányítóval vagy kábellel. Egy remek vibrogolyó.

2) Masszírozó intim simogatáshoz Nagyon kényelmes használni a masszírozót “Lovagló” pózban. Akár testek közé is helyezhető, és balra is hagyható; nem mindig szükséges javítani. És ha megfogja, akkor egy férfi vagy egy nő meg tudja csinálni, mindkettő kényelmes. Melyik masszírozó illik hozzád? Bármi! Még a legnagyobb is tökéletesen simogatja a csiklót. De ha nagyon nagy, akkor kényelmetlen lesz, ha a lány lehajol egy csókra, de ezek apróságok. Választásunk a Lelo Smart Wand Massager, egy jól ismert márka prémium szexjátéka.

3) Rezgő kakasgyűrű Ebben a helyzetben a gyűrű nemcsak a klasszikus változatban használható, amikor a rezgő elem elöl van, hanem akkor is, ha a herezacskónál van. Természetesen a hölgy csak akkor fogja ezt érezni, amikor a tag mélyen elmerül a kebelben, és a perineumban, de nem a csiklóban. De ezt érdemes kipróbálni, nagy valószínűséggel tetszeni fog. Ha azt szeretné, hogy a gyűrű stimulálja mind a férfi herezacskóját, mind a nő csiklóját, akkor érdemes megvizsgálni a “Cowgirl ” póz lehetőségeit, és kiválasztani azokat a pozíciókat, amelyekben a nő fejjel lefelé ül, háttal a férfinak. Az ilyen kísérletek tökéletes gyűrűje a Svakom.

4) Fenék dugó Az anális játékok kiegészítik az intimitást és pózban, amikor a lány felül ül. De nem csak parafát, hanem anális strasszt is választhat . Ez egy hüvely, amelynek tövében gyönyörű kristály található. Ha egy lány háttal ül a párjának, akkor nemcsak a testére, hanem a végbélnyílás bájos kőjére is rálát. Egyébként egy ilyen dugó segítségével könnyű felkészülni az anális szexre.  “69” póz szexuális játékokkal Az orális szexhez használjon szexuális játékokat is. Segíthetnek a szünetben, ha a nyak, az ajkak vagy a nyelv fáradt. És felgyorsítják az embert, segítenek neki gyorsabban elérni a célvonalat, ami nagyon hasznos. Használhat intim dolgokat alternatív simogatással vagy a “69” pozícióban. Mi a megfelelő egy ilyen kísérlethez? Bármilyen vibrátor és masszírozó, és ha szükséges, egy mesterséges fallosz behelyezhető a barátjába.

Milyen szexuális játékokat válasszon az orális szexhez?

1) Klasszikus vibrátor Bármilyen területet megérinthetnek, intim módon is. Helyettesíti a kezeket és az ajkakat, időt ad a pihenésre. De ha folytatja az orális szexet, és vibrátorral megérinti a test többi részét, akkor az érzések háromdimenziósak, terjedelmesebbek lesznek. Férfiak és nők egyaránt használhatják. És még két rezgőt is vehet, hogy érdekesebb legyen. Az orális szex kiváló modellje a Volta a Fun Factory -tól. Egy német szexuális játékot csak ilyen simogatásokra hoztak létre.

2) Masszírozó pályázati helyekre Bármilyen masszírozó is jó lenne. Amint megérintik a herezacskóját, az érzelmek teljesen újak lesznek. A végbélnyílást masszírozóval is simogathatja, de fontos, hogy ne merítse a készüléket belülre, hanem mozgassa kifelé, ahol a maximális idegvégződések vannak. Válassza az AntonyHeating funkciót, hogy a rezgés mellett érezze a meleget! A fűtött vibrátor minden érintést nagyon kellemessé tesz. De ne félj, nem fog égni, maximális hőmérséklete 48 fok.

3) Hüvelygolyók neki Ha több érzést szeretne adni neki az orális szex során, javasoljuk, hogy merítsen valamit a keblébe. A tárgyon belüli jelenlét növeli az izgalmat. És használhat hüvelygolyókat. Ez nem csak egy hasznos tréner az izmok erősítéséhez és a betegségek tucatjainak megelőzéséhez, hanem az öröm is. A golyók lehetnek rezgéssel vagy anélkül, eltolt súlyponttal, különböző átmérőjű és súlyúak.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szex shop ❤️ INTIM CENTER a legjobb szexbolt férfiaknak, nőknek, pároknak

Több mint 30 éve működünk együtt népszerű és megbízható gyártókkal és beszállítókkal, hogy mindig hozzánk [...]

Legyen saját puncid, ez vibrálni is fog, és soha nem fáj a feje

Az élethű punci vibrátorral, férfiknak készül önkielégítésre mint az igazi pina: a csikló és szeméremajkak [...]

A potencianövelők egyre kedveltebbek magyarországon

Péniszméret: A 18 cm-es merev pénisz valódi rekord, és kevesen büszkélkedhetnek ilyen mérettel. Annak ellenére, [...]

Korai magömlésre tanácsok és Long Love magömlés késleltető szer

A korai magömlés szexuális diszfunkció, amelyet az jellemez, hogy a férfi nem képes ellenőrizni az [...]