Nagykunság szépei

videki_szeplanyokMagyarországon már annyi a szépségverseny, hogy számon se lehet tartani. A legnevesebb versenyek hírén is csorba esett, egybemodódik az emberekben a lánykereskedelem és szépségverseny. Reméljük ez vidéken másképp van. A lányok bíznak magukban és a sikerben, szívesen mutogatják magukat.
Karcagon a Déryné Kulturális Központban színpadra léptek a 17. Nagykunság Szépe Szépségverseny döntőjébe bejutott versenyzők. Nagyon erős volt a mezőny, gyönyörűek a lányok, a zsűrinek alaposan fel kellett kötnie. Wolf Kati és Varga Ferenc József fellépésével zajlott az esemény. A Nagykunság Szépe Szépségverseny döntősei bemutatkoznak portfólió fotózáson és a színpadon fürdőruhában. Linkek a modellkártyákra: Alexander Anna, Balogh Edina, Farkas Anett, Hornyák Henriett, Jobbágy Sára Szandra, Kabai Viktória, Kovács Sarolta, Mile Evelin Kitti, Nagy-Csoma Zsófia, Németh Edit, Rab Nikolett, Szabados Barbara, Tar Nikolett, Törös Ramóna.

nagykunsag_szexplanyai

A 2011-es szépe Gulyás Viktória volt. Első udvarhölgye Pataki Edit, második udvarhölgye Kovács Viktória lett. A internetes szavazás nyertese, így az InfoKarcag különdíjasa: Spang Alexandra Marietta. A döntősök: Czakó Ilona, Fózer Éva, Gulyás Viktória, Hornyák Henriett, Kovács Viktória, Kurczina Anita, Pataki Edit, Spang Alexandra Marietta, Tóth Edit, Ungi Daniella, Vass Roberta Katalin, Vízi Anikó.

videki_szeplanyok_az_oltozoben_bugyiban

Cimkék: Alexander Anna, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Top10 potencianövelő amitől kőkemény merevedésed lesz

A legjobb gyógyszerek a potencia növelésére férfiaknál! Az erekciós diszfunkció (rövidítve ED, korábban impotencia) azon [...]

Mi az ami kilóg a webkamerás és OnlyFans lányok vaginájából? Lovense Lush!

A vibrátorok közül egy szuper vibri, amely törli a határokat és a távolságokat! A távolsági [...]

Segítség, beszorult az anál dugó

Az análtágító hatalmas volt, és teljesen beszorult a lány formás, és izmos fenekébe. El sem [...]

Több ezer szexkellék, erotikus eszköz – INTIM CENTER szexshop

A szexbolt nem az unalomért van. A sex shop INTIM CENTER egy örömkereskedés Budapesten Üzletünk [...]