Pornó a művészfimekben: Románc

Szex élesben a filmvásznon: Nagy valószínűséggel komoly vitát kavart a brit filmes cenzorok döntése, miszerint Michael Winterbottom tabukat döngető új filmje, a Kilenc dal vágatlanul került a mozikba. A film élesben felvett szexjelenetei botrányt okoztak a cannes-i filmfesztiválon és nálunk is bemutatták. Míg a megjátszott intimitás már nem jelent problémát a filmcenzorok számára, az élesben leforgatott szexjelenetekből szalagcímek lesznek. A francia rendező, Catherine Breillat 1999-es filmjét, a Románc (Romance)-ot, több országban is betiltották merész képei miatt. A Románc volt az első mozifilm, ahol a nézők kendőzetlen erekciót láthattak a maga teljes szépségében, a színész pedig nem volt más, mint a legendás olasz pornósztár, Rocco Siffredi. A film egy tanárnő szexuális kalandjait meséli el, akit barátja elhanyagol, így hát más férfiakkal vigasztalódik. A széleskörű botrány ellenére és a filmesek nagy meglepetésére a Románc vágatlan változata kerülhetett a brit mozikba, és csak később, a videómegjelenéshez kellett egy másodpercnyi anyagot eltüntetni az egyik forró jelenetből.

Catherine Breillat 1999-es filmje egy szexuálisan túlfűtött tanítónőről, Marie-ről (Caroline Ducey) szól, akit aszexuális pasija elhanyagol, így máshol keresi a kielégülést. A film egyik férfi főszereplője a híres olasz pornószínész, Rocco Siffredi, akinek erekcióját a Románcig csak pornófilmekben láthatták a nézők. Ez a produkció volt egyébként az első, amiben egy felálló farok töltötte be a képernyőt, volt is belőle botrány, ennek ellenére vágatlanul került a mozikba.
[Videók]


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Intim Shop budapesti szexshop és online webáruház

Mikor jártál utoljára szexshopban? Mit értesz azon, hogy soha? Az ilyen üzletek eladói azonban azt [...]

A pénisz ha szex közben lágy lesz mit kell tennie egy férfinak?

Miért puha a pénisz, ha egy férfi nemileg izgatott? A gyenge erekció komoly problémát jelent [...]

Vibrátor, szexi fehérnemű és körömcipő a csábításért

Online szexbolt és szexshop üzlet az Intim Center. A szexuális élet diverzifikálásához és fűszer hozzáadásához [...]

Dr. Balogh Emese ügyvéd is tesztelte a Szexpláza szexshop kütyüjeit

A jogból végzett dr. Balogh Emese a castingon a Szexpláza online szexshop raktáron lévő erotikus [...]