Bálint Antónia, ahogy még nem láttad

Meseszép jégkirálynőt varázsolt Bálint Antóniából Kasza Tibor. A Crystal zenekar énekese jégszobrok között örökítette meg az egykori szépségkirálynőt, aki öt órán keresztül fagyoskodott a különleges hangulatú fotózáson. Jégszobrok között, misztikus környezetben készült Kasza Tibor legújabb fotósorozata. A Crystal zenekar frontembere ezúttal az egykori szépségkirálynőt, Bálint Antóniát állította kamerák elé.
– A Pálvölgyi-barlangban fotóztam Antóniát, a díszleteket külön nekünk készítette Takács László jégszobrász – mesélte Kasza Tibor. Bár a különleges helyszínen nem volt könnyű feladat a fények és a világítás beállítása, de azt hiszem, az eredmény magáért beszél.
A téli környezet Antónia ötlete volt, innen támadt a gondolatom, hogy jégszobrok között fotózzam, bár ő először hóesésre gondolt – nevetett Kasza Tibor. A fotózás így is embert próbáló feladat volt Toncsi számára. Mivel minden kellék jégből készült, öt órán keresztül fagyoskodott, mire elkészültünk – mesélte. (Blikk)


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexi fehérneműk nőknek a budapesti INTIM CENTER szexshopban

A fehérnemű az egyéniség tükröződése. Az erotikus fehérnemű a szekrény egyik eleme, amely a legjobban [...]

Nyuszi vibrátorok a legkedveltebbek a nők körében

Minden második nőnek van vibrátora. A nyuszi vibrátorok a legkedveltebbek a nők körében. Miért? Mert [...]

A LEGJOBB potencianövelők megrendelhetők, vagy az INTIM CENTER üzletben minden nap megvehetők

A LEGJOBB potencianövelő az INTIM CENTER szexshop potencianövelő kínálatában mindig kapható. A választék a teljes itthon [...]

Vágyfokozók és potencianövelők férfiaknak: rendelés és személyes vásárlás

Vágyfokozók és potencianövelők férfiaknak: rendelés és személyes vásárlás. Magyarországon a legsikeresebb természetes anyagokból készült termékeket [...]