A férfiak szexuális funkcióit a hepatitis C is rontja

hepatitisA hepatitis C-fertőzés során kapott vírusellenes terápia is okozhatja a férfiak szexuális funkciójának romlását – áll egy új tanulmányban.
Ez az első tanulmány, mely bizonyítja, hogy a peginterferon és ribavirin kombinációs terápia mellékhatása a szexuális funkció hanyatlása. A vizsgálat részeként 260 férfit kezeltek peginterferon alfa-2a és ribavirin kombinációjával, és kérdőívet töltettek ki velük, mely a szexuális vágyra, a szexuális funkcióra (erekció és ejakuláció), valamint a szexuális kéjérzésre kérdezett rá a kezelés előtt, alatt és azt követően.
A kezelés előtt a férfiak 37 százaléka számolt be a szexuális vágy legalább kismértékű romlásáról, 44 százalékuk pedig kielégületlenséget jelzett szexuális élete során. A szexuális funkció hanyatlása átlagosan a terápia megkezdését követő négy héten belül jelentkezett, mely a legtöbb beteget érintette. Míg a szexualitás legtöbb funkciója helyreállt a terápia elhagyása után, addig az erekciós és ejakulációs funkció tartósan rosszabbodott azoknál a férfiaknál, akik a teljes 48 hetes kezelésben részesültek.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Hanzelínová Veronika és Silion Antinia Roxana sex casting

Budapest belvárosi szexshop cuccait tesztelte Hanzelínová Veronika és Silion Antinia Roxana pornós bemutató itt. A [...]

Szexshop XO.hu

Az XO online szexshop bolt, készletről küldi Önnek a termékeit. Magyarországon is egyre több az [...]

Vibrátor ajándékba, avagy apa és lánya együtt vásárol vibrit

Vasárnap reggel felkeltünk, rámnéz fater, azt mondja: – Jó reggelt lufifej! Te figyejjé má ide, [...]

Nyuszi vibrátorral kényezteti egymást Fazekas Johanna és Gábor Nikolett

A Szexplázában is nyomták a pornós melót Fazekas Johanna és Gábor Nikolett szép magyar lányok. A producer [...]