Szandika mellei miatt Médiahatósági feljelentés

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség arra kéri a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot, hogy „középmértéket meghaladó, példaértékű” büntetéssel sújtsa az RTL Klub ValóVilág című műsorát, mert „család és erkölcsromboló”. A VV4 készítői állítják, nem hágják át a szabályokat.
– A ValóVilág egy etikai kódex szabályai alapján kerül képernyőre, mi ennek minden pontját betartjuk. Az összefoglaló műsorunk 12-es karika alatt megy, szexuális tartalmú részek nem kerülnek a képernyőre. A felnőtteknek szóló jeleneteket is tartalmazó műsorunk egy kábelcsatornán látható, 23 óra után, 18-as karika alatt. A két műsor nem keverendő össze, mind a kettőnek más a célközönsége. Akit zavarnak a késő éjszaka látható BeleValóvilág műsorelemei, az maga dönthet, hogy ennek ellenére megnézi-e az adott adást – reagált Rubin Kristóf kreatív főszerkesztő.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Dildóval izgatja partnere prosztatáját Lingurár Éva szopás közben

Erezetes dupla dildóval izgatja a férfi prosztatáját Lingurár Éva, miközben szájjal és a vaginájával kényezteti. [...]

Anál és prosztata izgatók pasiknak az intim webshop kínálatában

Nem csak a nők szeretik használni a játékokat az ágyban. A modern férfiak sem szégyenlősek [...]

A LEGJOBB potencianövelők megrendelhetők, vagy az INTIM CENTER üzletben minden nap megvehetők

A LEGJOBB potencianövelő az INTIM CENTER szexshop potencianövelő kínálatában mindig kapható. A választék a teljes itthon [...]

Nincs puncid akivel szexelhetnél? Két lehetőséged is van!

Nincs puncid akivel szexelhetnél? Kevés a szex? Alacsony a partnered nemi vágya? Az egészséges, boldog [...]