Bugyit letolva tüntettek Berlusconi ellen – videóval

Az ukrán Femen nőmozgalom tagjai úgy gondolták, hogy ha a politikai nézeteikre nem is, pucér fenekükre azért csak kíváncsi lesz valaki. A szervezet tagjai ezért meztelenül tüntettek Silvio Berlusconi szexista megnyilvánulásai ellen a kijevi olasz nagykövetség előtt.


A nők jogaiért küzdő, az extrém megnyilvánulásoktól sem tartózkodó szervezet tagjai ezúttal meztelen kebleik helyett részben vagy teljesen feneküket mutatták az olasz nagykövetség, illetve a be nem jelentett tüntetés feloszlatására kiérkező rendőrsorfal felé. A harcos amazonok elszántságukat kifejezve megdobálták a rendőröket levetett bugyijaikkal.
– Itália nem bordély! – kiáltozták pucér fenékkel a nagykövetség előtt a szervezet tagjai, ultalva ezzel Berlusconi szexbotrányaira. A foggal-körömmel védekező hölgyek közül a rendőrök ötöt vittek be. Őket garázdasággal vádolják.
Berlusconi szexbotrányai miatt vasárnap nők százezrei tüntettek Rómánban, és további kétszáz másik olasz városban. Rajtuk volt ruha.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A legjobb szexshop kínálatából top szexkütyük és egészségügyi infók INTIM CENTER ajánló

Az INTIM CENTER budapesti legjobb szexshop kínálatából, szexkütyü ajánlatok. Az online szexshopból 0-24 óráig, nonstop rendelhetsz. [...]

Bíró Anna és Antal Annamária műpénisz és vibrátor szex

A magyar lányok Bíró Anna és Antal Annamária a forgatáson műpénisz és vibrátor szex jelenetben [...]

A lány szexshopban – szextörténet

A lány már ötödszörre sétált el a bolt előtt, ami nagy, piros betűkkel hirdette magát, [...]

A legjobb potencianövelők Budapesten: webshop és potencia bolt minden nap nyitva!

A modern világ úgy van megtervezve, hogy a stressz a mindennapi élet szerves része: aggodalom [...]