Magyar lányok a vegasi szépségversenyen

Póker, rulett, félkarú rablók, fényűzés, luxus, lélegzetelállító show-műsorok, sztárok, no és csodálatos lányok minden mennyiségben. Legyél Te is igazi sztár és hódítsd meg Las Vegas-t! Hónapokkal ezelőtt így szólt a magyarországi felhívás, amely Amerika leghíresebb szépségversenyére invitálta kicsiny kis országunk mutatós követeit. Két magyar szépségnek sikerült, kijutottak a lehetőségek országába.
Hetekkel ezelőtt Budapesten rendezték meg azt szépségversenyt, amelynek tétje a Las Vegas-i világdöntőbe való kijutás volt. Hosszas keresgélés és tanakodás után a bírák döntöttek. Vokság Virágot az est királynőjévé, Világi Szidóniát pedig első udvarhölggyé választották. Nekik kettőjüknek adatott meg a lehetőség, hogy az óceán túlpartján bizonyítsanak.

voksan-virag-meztelen

Az amerikai szépségverseny történetének 24. döntőjén a több ezer dolláros fődíj mellett jet-ski, motorcsónak, autók, festmények és modellszerződések vártak a kiválasztottakra. A lányok megmutatták magukat estélyiben, nemzeti színekben, bikiniben, majd a zsűri egyre szűkítette a kört. 67 lányból 12-t jelölt ki a végső döntőre, amelyben nem szerepelt a magyar duó.
A magyar delegáció tagjai egy cseppet sem keseredtek el. Itthon tovább hódítanak: Világi Szidónia a modellvilágban, Voksán Virág pedig a DJ-pult mögött. A fekete démon ugyanis lemezlovasként akar tevékenykedni.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Az erekció a férfi önbecsülése és legfontosabb kincse

Az erekció, a merevedés a pénisz keménységének elérésének és fenntartásának képessége, amely elegendő a nemi [...]

Két lány közötti partnercsere, avagy mit motivál a dildó

Két lány között az úgynevezett férfi és női szerepek szinte kizárólag partnerfüggőek. És úgy cserélgetik [...]

Lehet szeretni egy dildót? Pálinkás Anett szerint is igen!

Lehet szeretni egy dildót? Az online szexshop internetes, diamond kategóriás sexshop webáruház dildó választékából egy [...]

Férfi potencia: a szép cicikre felizgulsz, és van kemény erekciód?

Ilyen szexi csajokra, és szuper formás nagy mellekre felizgulsz? Van megfelelő erekciód? Tudnál órákat dugni [...]