Herceg Erika meztelen, szeret picsa lenni az X-faktor volt mentora

Herceg Erika ukrajnai magyar énekesnő és modell 2013 és 2020 között a VIA Gra nevű potencianövelő szerrel megegyező nevű együttes énekese volt, jelenleg azonban a legnépszerűbb magyar tehetségkutató, az RTL csatorna X-Faktor egyik mentora. Az utóbbi hónapokban tőle hangos a bulvársajtó, hiszen teátrális megmozdulásaival, összeveszéseivel, balhéival tűzdelt a népszerű műsor idei évada.
Láttad már Herceg Erika meztelen képeit? Ha nem ebben a cikkben minden fellelhető képet a hivatkozásokra kattintva megnézhetsz.

Természetesen kiderült, hogy a Playboy, Maxim és más magazinokban is jelentek meg róla pucér fotók. Ahogy megmutatta a világnak a mellét, fenekét, vagináját a népszerűsége nagyot ugrott!


Herceg Erika meztelen képek:

A Szexpláza oldalon nem az énektudása miatt keresett Herceg Erika, hanem a meztelen teste miatt, Herceg Erika nude, vagyis meztelen. Ezért keresett Herceg Erika Playboy a tartalomban, itt mindenhol van pucér fotója:
– Herceg Erika nem csak meztelen modell hanem előadóművész is
– Az RTL X-Faktor műsorának zsűritagja Herceg Erika a mellét és pináját mutatta a világnak

– Ez a közös Herceg Erikában a potencianövelőben és a fogyásban
– Herceg Erika ukrán pinát az összes mentor és a műsorvezető is púzóba rakja és meg fogja baszni, Baukó Éva szerint
– Az RTL mentor sztár Erika Herceg meztelen képek és életrajza
– Egy faluból jött Herceg Erika meztelen modell és X-Faktor mentor
– A mellét és vagináját mutatta a világnak Herceg Erika meztelen
– Herceg Erika a pináját is megmutatta a világnak és várja az X-Faktort
– Herceg Erika X-Faktor mentor pucér, itt van fotó amin a nemi szerve itt látszik
– Megbánta Herceg Erika a meztelen fotózásokat
– Még több meztelen fotó került elő az X-Fakror mentorról, Herceg Erika pinája, segge és melle


Herceg Erika vetkőzött a Maxim és Playboy magazin számára
Nem titok, hogy sok szépség álmodik arról, hogy a modellek helyett van, díszítve a maxim magazin oldalait. A “VIA Gra” trió új szólistájának sikerült valóra váltania az álmokat! A Maxim magazinban 2016 januárjában Herceg Erika nude teljes pompájában jelent meg. Ennek hangsúlyozásához a fotósnak csak egy koszorúra volt szüksége.

Az álmok lánya Herceg Erika
Az egyik nyugat-ukrán egyetem ismeretlen hallgatójaként Herceg Erika nem is álmodhatott arról, hogy néhány év múlva élete radikálisan megváltozik. Tizenkilenc éves korában több mint nyolcvan kilogrammot nyomott! Miután megfogta a kezét és kipróbálta a diétákat, nyolc hónap alatt harminc kilogrammot szabadított fel. Pincérnőként dolgozott, Erica elég pénzt keresett testének javítására. Kinyújtotta a mellét, átfestette a haját a kellemetlen gesztenyéből egy fényes platina szőkeségbe, és felkeltette a modellügynökség ügynökének figyelmét. Néhány hónappal később jövedelmező szerződés volt a kezében az ékszereket gyártó céggel, a The Starting Model-t észrevették, és Erica megjelent a fehérnemű hirdetésében.

Miután Berehovból Kijevbe költözött, ajánlatot kapott, hogy megjelenjen a Playboy magazinban. A buja szőke, kifejező barna szemű fotói több ember szívét is megragadták. A siker segített Erica-nak többet dönteni – részvétel a “Szeretnék VIA Gru!” projektben. Casting, zökkenőmentesen haladt, mivel még az iskolában is meglepődött az összes kiváló énekadaton, a templomi kórusban beszélve. Még a magyar akcentus sem válik akadálysá (Erika egy Magyarország területével határos faluban született). Miután több tucat riválist legyőzött, Herceg a népszerű női trió, a “VIA Gra” egyik résztvevője lett. Részt vevő trió VIA Gra Erica Gerceg az elbűvölő szőke Erika Herceg.

Szeret a színpadon egy picsa lenni

– A mai napig nem tudom, hogy csináltam ezt az egészet. Arra gondolok, hogy szerintem ez mind annak köszönhető, hogy – azt leszámítva, hogy voltak például olyan fotósorozataim, vagy olyan klipforgatásaim, ahol kevesebb ruha volt rajtam, vagy talán olyan lánynak tűnök, aki beválallósabb – én mindig nagyon istenfélő ember voltam. Nagyon vallásos vagyok, nincs olyan éjszaka, hogy lefekvés előtt ne imádkoznék. Amikor reggel felkelek, van egy naplócskám, amibe beleírom, hogy mit köszönök meg a Jóistennek – fogalmazott, hozzátéve, hogy talán ez valakinek banálisan hangzik, de neki ettől változott meg az élete.

Később arról beszélt, néha úgy érzi, több személyisége van: a hétköznapokban visszafogottabb, a kamera előtt azonban nagyon szeret dögös lenni. Youtube csatornán Herceg Erika videók itt.

A szívek hódítója
Egy bájos szexi szőke 2015 végén meghívást kapott egy fotózásra az egyik legolvasottabb férfi magazin következő számához. A lány nagyon elégedett volt ezzel a javaslattal. Természetesen ez azt jelenti, hogy nem volt alacsonyabb, mint olyan szép, mint Alina Yanabayeva, Tatyana Kotova, Anna Sedokova, Kristina Kot-Gottibel, amelyek fotói a múltban többször díszítették a Maxim magazin oldalait.

A fotózás után a trió versenyzője interjút adott, amelyben elmesélte gyermekkorát, szüleit és kreatív terveit. A 27 éves énekesnő bízik benne, hogy szülei megértéssel reagálnak őszinte fotóira. Herceg Erika szigorú neveltetése, a templomi kórusban való éneklés és vallásossága ellenére úgy véli, hogy a Maxim Magazin elősegíti a szex és a meztelenség egészséges megértését. Végtére is, nem hiába, hogy rendszeresen látogatja az edzőtermet, kimerült egy edzéssel, egészséges ételeket eszik, masszázst végez és teljesen elhagyja az alkoholtartalmú italokat. Ennek a csoportnak a szólistaként Ericának megfelelőnek kell lennie.

A januári Maxim magazin Herceg Erikával beleszeretett az olvasókba. A szőke luxus formái sötétbarna szemekkel szelíd megjelenéssel nem hagyhatnak közömbösséget! A stylistok olyan szépnek találták a testét, hogy csak egy vékony szál fényes koszorúval díszítették.

Sötét háttérrel Erica hófehér haja és cserzett, cserzett teste lenyűgözően néz ki! A fotósnak sikerült megteremtenie a rejtély, a rejtély és természetesen a vágy érzetét, ami Erica szemében tükröződik.

Erica Herceg a siker titkai
a csoport szólistája VIA Gra”a rajongók a “harmónia istennőjének” nevezték. Július elején Herceg Erika 29 éves lett. Barátai és kollégái a VIA Gra csoportban voltak az elsők. Anastasia Kozhevnikova és Misha Romanova gyertyákat gyújtottak, és „Boldog születésnapot” énekelve várták, hogy a születésnapos lány kívánjon. A lány boldog volt egy ilyen megható meglepetéstől. Ő a legidősebb a csapatban, de ez őt semmilyen módon nem érinti.

A minap Erica egy nagyon őszinte fotózáson vett részt. Tegnap fekete-fehér képeket mutatott, amelyek szinte meztelenül ábrázoltak. A szőke pózol, kezével eltakarja a mellszobrát, csípőjén meg van kötve fehér ing. Az érzéki fotók kedvelték a feliratkozóit. Nagyon örültek az alakjának, és az egyik rajongó “a harmónia istennőjének” titulálta az énekesnőt. Néhányan még azt is észrevették, hogy Herceg hasonlít a legendás Marilyn Monroe-ra. Nemrég elmondta, hogyan.

Nem Erica az egyetlen, aki egy ilyen provokatív fotózás mellett döntött. . A modellt skarlátvörös kabátban fotózták, ami alatt semmi nem volt hordva. A színésznő kora ellenére csodálatosan néz ki. A kozmetikus erőfeszítéseinek köszönhetően Pamela néhány évvel fiatalabbnak tűnt.
Erika Nikolaevna Herceg – modell, énekes, miután megnyerte az „I Want V VIA Gru” show-t, a híres női poptrió tagja lett.

Erica Herceg gyermekkora
Herceg Erika Nikolaevna 1988. július 5-én született a kárpátaljai Malaya Dobron faluban, egy vasúti tűzoltó családjában. Édesanyja tiszteletére Erikának nevezték el. Édesapja magyar, anyja félig ukrán, félig orosz. Második gyermeke születése után a lány édesanyja súlyosan megbetegedett, az 5 éves Erica és öccs apa vette át.

Erica Magyarországon járt első osztályba, az ukrán határtól 12 kilométerre lévő Zahony városába, de az ötödiktől szülőfalujában tanult. Kilencedik osztályban a közeli Velikaya Dobron faluba költözött az egyházi reformlíceumba. Ekkor kezdett el magyarul énekelni a templomi kórusban, sőt helyi énekversenyeket is nyert.

Erika 2006-ban végzett iskola után 2006-ban került a Kárpátaljai Magyar Intézetbe. Rákóczi F. Beregszász városában, a közgazdász szakot választva. 2009-ben Herceg főiskolai diplomát szerzett. Tanulmányai alatt a lány call center operátorként és pincérnőként dolgozott egyszerre.

Érdemes megjegyezni, hogy Erica Herceg egészen jóllakott gyerekkorában – 2007-ben 84 kilogrammot nyomott, 175 magassággal. Egy évvel az érettségi előtt sikerült leadnia 30 kilogrammot a súlyfeleslegéből. Mellnagyobbító műtéten is át kellett esni.

Arra a kérdésre, hogyan fogyott le, Erica Herceg mindig azt válaszolta, hogy a szépülni vágyás, valamint a veleszületett akaraterő segítette. A lánynak korlátoznia kellett magát az étkezésben, saját magának kellett építenie megfelelő étrend táplálkozás alacsony kalóriatartalmú élelmiszerekből: zöldségek, gyümölcsök, fermentált tejtermékek. Egyáltalán nem volt “folyamatos edzései és fitnesztermei”, kimerítő éhezési diétája vagy csodadiéta pirula. Átalakulása a megfelelő táplálkozás eredménye és aktív kép az élet, különösen két mű.

Erica Herceg karrierje: VIA Gra és a modellvállalkozás
2011-ben a drámaian lefogyott Erica Herceg Kijevbe költözött, ahol elhatározta, hogy modellkarriert épít. Egy kifinomult, cizellált alkatú, elegáns mellszoború lány gyorsan magára talált modellező vállalkozás. Már 2012-ben megkapta első jól fizető szerződését egy francia fehérneműmárkával, és a Playboy novemberi évfordulós számában is meztelenül szerepelt. A magazinban Erica fotóját Anna Sedokova, Tatyana Kotova, Albina Dzhanabaeva, Meseda Bagaudinova mellett nyomtatták – ezek a lányok mindegyike a VIA Gra csoporthoz állt.

Talán ez a véletlen a sors jele lett. 2013-ban Erica Herceg részt vett az „I want V VIA Gru” című műsorban. Konstantin Meladze, aki a közelmúltban bejelentette a csoport megszűnését annak elavult formátuma miatt, bejelentette, hogy valóságversenyt tart, amelynek fődíja a új verzió”VIA Gra”.

Viagrát akarok, Erica Herceg casting
A nehéz kvalifikációs szakaszon sikeresen túljutva Erika Herceg ugyanabban a „trojkában” kötött ki Anastasia Kozhevnikovával és Misha Romanovával. Minden rendben ment egészen addig, amíg a mentorokért vívott csata előtt a lányok úgy döntöttek, hogy közvetlenül az előadás előtt levágják a ruhájukat. Meladze ezt a tettet rossz ízlésnek tartotta, és ki akarta zárni a lányokat a műsorból, de Nadezhda Granovskaya kiállt a szerencsétlen tervezők mellett. Irányítása alatt Erica Herceg és partnerei nyert, a VIA Gra új szerzeményévé vált. Egyébként Eric Herceg volt az, akit a projekt legfényesebb résztvevőjének neveztek a műsor producerei.
Első kreativ munka Erica Herceg a “VIA Gre”-ben volt a “Truce” című dal, amelyhez gyorsan videót is készítettek. 2014-ben megjelentek az “Oxygen” és az “I got another one” kislemezek, 2015-ben pedig a “So strong” és a “It was wonderful.”

Erica Herceg személyes élete
Erica nem házas. A titokzatos szerető, akinek a nevét a lány soha nem árulta el, 2015-ben hagyta el Ericát három év kapcsolat után. Mint kiderült, a szakítás oka barátja elárulása volt, ahogy ő fogalmazott: “Megváltozott.” Ezalatt az idegek és az étvágytalanság miatt Erica további 6 kg-ot fogyott, és 46 kilogrammot kezdett el súlyozni.

A mai napra volt szerető Eriki férjnél van, a szíve szabad. De ahhoz Komoly kapcsolat a csillag még nincs készen. Bár nem zárja ki őket, ha talál erős ember akivel nyugodt lesz.

Erica Herzer karrieristának tartja magát, és nem látja magát gyerekes háziasszonynak. A jövőben azt tervezi, hogy saját vállalkozást nyit, például egy esztétikai klinikát. Erica emellett önkritikus, nehézkes, féltékeny és konkrét embernek mondja magát.

Arra a kérdésre, hogy a sok orosz popcsoport közül melyik a legszexisebb, a válaszadók 100%-a azt válaszolja, hogy „ViaGra”. Nem csoda, mert Konstantin Meladze a projekt kezdetétől fogva gondosan kiválasztotta a résztvevőket, figyelmet fordítva a hangi képességekre és a karizmatikus megjelenésre. Az “I want to ViaGru” című show-projekt során sok lány felfedte tehetségét és lehetőségeit, de Erica Herceg volt az, aki mindenkit lenyűgözött a castingon való első megjelenéstől kezdve. Mi az új sztár?

Herceg Erika származása és gyermekkora
A “ViaGra” csoport új sztárja eléggé érdekes történet. A lány szinte Ukrajna határán született Magyarországgal, így 3 nyelven, köztük oroszul is könnyedén beszél. Az általa elért hatalmas siker ellenére tele van sötét foltokkal, amelyekről az énekesnő nem szívesen beszél. Például amikor a lány 5 éves volt, a szülei úgy döntöttek, hogy még egy gyereket vállalnak. Sajnos ez Erica édesanyjának súlyos betegségéhez vezetett, aki a mai napig nem gyógyult ki a betegségből. Eleinte a lány nem gondolt az énekes karrierjére, bár volt tapasztalata az egyházi kórusban. Az énekesnő számára a fordulópont 2008-ban következett be, amikor Erica Herceg, akinek a súlya sok kívánnivalót hagyott maga után, drámai módon majdnem 30 kg-ot fogyott (a lány most 52 kg-ot nyom, 174 cm-es magassággal). Miután rendbe hozta megjelenését, a lány úgy dönt, hogy komolyan karriert folytat.

Első lépések a hírnév felé vezető úton
2011-ben a lány Kijevbe költözött, és először gondolt egy modell karrierre. Erica Herceg, akinek növekedése lehetővé tette, hogy komoly projektekre pályázzon, reklámokban kezdett szerepelni ékszerek valamint fehérneműt. Egy évvel később a lány magasan fizetett szerződést kap az elit francia fehérnemű reklámozására, ami után minden valóra válik, amiről Erica Herceg álmodott. Az énekesnő életrajza gyakran hallgat erről, de a lány mindig is a Playboy magazinban szeretett volna szerepelni, és 2 év alatt kétszer sikerült is neki!

Herceg Erika meztelen képek
Harmadik alkalommal jelentek meg Erica fényképei a Playboy magazin jubileumi számában, melyben legjobb fotózások, köztük a ViaGra csoport tagjai Anna Sedokova és Albina Dzhanabaeva. Így hát Erica Herceg, akinek dalait ma már az egész ország ismeri, először keresztezte útját leendő együttesének elismert sztárjaival.

Erica teljesen felfegyverkezve érkezett a projekt castingjára: nyílt öltönyben keleti stílusés elhatározta, hogy feltűnést kelt. A bírák azonnal észrevették, milyen benyomást keltett Erica Herceg a nyilvánosságban. A lány életrajza megmutatja, mennyi munkát fektetett be jelenlegi képébe és csodálatos megjelenésés ez mindig csodálatos. A lány szokatlan akcentusa, laza színpadi viselkedése és nyilvánvaló zenei tehetsége nem hagyta közömbösen a zsűrit, aki azonnal beengedte Erikát a következő körbe.

Egyes rajongók azonnal hasonlóságot találtak a versenyző és a show-biznisz sztárja, Vera Brezhneva között. Valójában a lányok külső hasonlósága kétségtelen, így Erikát hamarosan a “második Vera Brezsnyevának” nevezték, ami nagyon hízelgő az újonnan verett sztár számára.

Egy új “Viagra” kialakulása
Erica bekerült a csapatba 2 másik fényes és tehetséges lánnyal – Anastasia Kozhevnikova és Misha Romanova. A lányok azonnal összebarátkoztak, és egy igazán barátságos csapatot hoztak létre, amelyre Herceg Erika máig büszke. A lány életrajza is bizonyítja szabadságszerető hajlamát. Az egyik fellépésen a lányok levágták azokat a ruhákat, amelyeket tervezők készítettek kifejezetten a kiadásukra. Mivel a jelmezek megzavarták az előadás nehéz koreográfiáját, a lányok úgy döntöttek, hogy megkockáztatják. A vezetőség értesítése nélkül “kijavították” a ruhákat, ami Konstantin Meladze haragját váltotta ki.

A verseny egyértelmű favoritjainak engedetlensége miatt rendkívül felháborodott és felzaklatott producer kész volt búcsúzni a lányoktól, de Nadezhda Meikher-Granovskaya, Konstantin egyik legjobb és kedvenc tanítványa vállalta a felelősséget az eltévedt énekesekért. Így az új „ViaGra” folytatta útját a dobogóra.

Erika a show-biznisz új sztárja
Sikeresen legyőzték az összes riválist, a lányok eljutottak a gálakoncertre, ahol egy új szerzeményt adtak elő, amelyet Konstantin Meladze írt kifejezetten a csoport számára. A producer az új kórtermek legutóbbi trükkje ellenére is nagyon elégedett volt a verseny eredményével. Mind a 3 lányt nagyon ragyogó megjelenés jellemezte, különösen Erica Herceg, akinek magassága és cizellált alakja ideálisan illett a ViaGra csoport koncepciójához.

A verseny után a lányok azonnal hozzáláttak a munkához: elsajátították a csoport régi, kifejezetten nekik átírt anyagát, klipeket forgattak, turnéztak a FÁK-ban, és nagyon sikeresen. Hihetetlen népszerűségre tett szert az új “ViaGra” slágerek, mint például a “Truce”, “I got another” és “It was great.” Erica bevallja, hogy számára a munka az első, annak ellenére, hogy a lány 27 éves.

Az énekes személyes élete
A csoport szerződése szerint a lányoknak hivatalosan tilos bármilyen kapcsolatot létesíteni férfiakkal, de az ismert, hogy a projekt előtt Ericának volt egy gazdag pártfogója a magyar képviselők közül, aki segített talpon maradni a drága Kijevben. Nagyon hízelgett, hogy az új büszkeség legendás zenekar”ViaGra” Erica Herceg – a barátnője. A szerelmesek elfoglaltsága miatt azonban hamar elváltak útjaik. Köztudott, hogy a lány hosszú ideig szakításon ment át baráti kapcsolatokatés a csapaton belüli támogatás segített neki felépülni és sikeresen folytatni kreatív útját.

Erika megjelenése
Pályafutása elején a médiát pletykák lepték el arról, hogy mennyire plasztikai műtét túlélte új csillag csoport “ViaGra” Erica Herceg. Maga a lány azonban azt állítja, hogy a siker titka a fárasztó edzések és a szigorú diéta volt. 8 hónapig az énekesnő 30 kg-ot fogyott, amiről a castingon mesélt. Ha megtörténtek ilyen műveletek, akkor Erica csúnya kiskacsából lenyűgöző szépséggé alakulása után.

Erica Herceg 1988 nyarán született Ukrajna és Magyarország határán, egy Ungvár melletti kis faluban. A lány inkább a magyarokra utal, hiszen anyai ágon csak negyed ukrán. A fiatal Erica gyermekkorában naponta átlépte a határt iskolába menet, énekelt a templomi kórusban, és édesapja szigorú felügyelete alatt nőtt fel. Két lányáról gondoskodott, mivel édesanyjuk súlyos beteg volt.

Erica Herceg alkotói útja Erika Gertseg
Erica Herceg A Bolsaya Dobran község reformlíceumában végzett, majd 2006-ban a beregszászi II. Rákozzi Ferencről elnevezett Kárpátaljai Magyar Intézet hallgatója lett. Három évvel később megszerezte a főiskolai diplomát, felmondott egy helyi kávézóban, és modellkedni kezdett.

Fogyásának titka egyszerű, a lány számos sajtótájékoztatón megosztja mindenkivel: alvás, egészséges életmódélet, megfelelő táplálkozás, jóga és tánc. Többek között, Erica Herceg arról álmodik, hogy esztétikai orvosi klinikát nyit, és segít a szép nemnek a tökéletesség elérésében. Önmaga Erica Herceg nem bújik el sebészeti beavatkozások ami megtörtént az életében: mammoplasztikát végzett, mert egy éles fogyás után a formája sok kívánnivalót hagyott maga után. Most paraméterek Erika Herceg: 85-61-87.

Régebben 80 centis volt a derekam és 120 a csípőm, de most 53 a derekam, a csípőm 85. Van saját arcom, de megcsináltam a mellkasomat. Mindig is az volt szép forma, de nagyon kicsi. Szerintem nincs itt semmi titkolni való. Biztos vagyok benne, hogy ha egy nőnek hiányzik valami, ha valóban korrigálni kell a külsején, ha belenyugszik abba, hogy valamit megjavít, akkor miért ne műteni? Azt hiszem, ez a láda nagyon jól áll nekem.

2011 tavasz Erica Hercegúgy döntött, hogy meghódítja Kijevet, és egyben a Playboy férfikiadásának hatalmas közönségét: fotója a novemberi szám borítóján díszelgett. 2013 május ErikaHerceg a Playboy Russia magazin jubileumi számának fotózásának sztárja lett a VIA Gra csoport egykori szólistáival együtt: Tatyana Kotova, Albina Dzhanabaeva, Anna Sedokova és Meseda Bagaudinova.

2013-ban Erica Herceg részt vett az „I WANT V VIA GRU” című televíziós műsorban. A projektben egyfajta prototípus, Vera Brezhneva lett, a VIA Gra csoport sztárkompozíciójának nagyon szőke, aki szólókarriert csinált. Konstantin Meladze több hónapig szigorú kiválasztást vezetett, és Erica Herceg tizenötezer versenyző egyike lett.
Erica Herceg Misha Romanova és Nastya Kozhevnikova mellett Nadezhda Meikher (Granovskaya) szigorú irányítása mellett megnyerték a versenyt, és kiérdemelték a VIA Gra csoport új szerzeményének címét.

Konstantin Meladze projektjéről
Misha, Erika és Nastya rendkívül ígéretes, sokoldalú és kreatív emberek. Úgy gondolom, hogy képesek lesznek folytatni és növelni csapatunk sikerét, magukba szívni a rájuk átadott legjobb hagyományokat volt tagjai, és új színeket visz a modern színpadra.
Ami a magánéletet illeti Erica Herceg, az internetezők a magyar konzullal való viszonyt tulajdonítják neki. Azonban, mint kiderült, választottja egy orosz üzletember.

Erika Nikolaevna Herceg. 1988. július 5-én született Malaya Dobron faluban, Kárpátalján. Ukrán énekes és modell, a VIA Gra popcsoport szólistája. Ungvártól nem messze, az ukrán-magyar határtól 10 kilométerre.
Apja magyar, anyja félig magyar. Apám keményen dolgozott, anyám gyakran volt beteg. Van egy öccse.
Falujában szinte minden lakos beszélt magyarul, kevesen tudtak oroszul és ukránul. Erika bevallotta, hogy csak pár mondatot tud ukránul mondani.

Gyermekkora óta rendszeresen járt templomba szülőfalujában. 1. és 5. osztály között a magyarországi Zakhon városában járt iskolába, 12 km-re Malaya Dobron falutól. Ahogy szigorodtak a határátlépési szabályok, Erika átment a falu egyik iskolájába. Malaya Dobronyában 8. osztályt végzett, majd Magyarországra ment, ahol egy katolikus líceumban tanult, a helyi kórusban énekelt, szólista volt. Ahogy Erika bevallotta, azért ment Magyarországra tanulni, hogy kiszabaduljon otthonról – a szülei gyakran veszekedtek, édesapja rajongott az alkoholért: „Nehéz volt a dolga – senkinek nem volt pénze. Emiatt a végtelen otthoni gondok törtek ki. az apja – inni kezdett. botrányok – fogta az üveget. Ezért futottam el otthonról, amint lehetőség adódott.”

Ukrajnába való visszatérése után Beregszászba ment, ahol a Rákóczi Ferencről elnevezett Kárpátaljai Magyar Intézetbe került, közgazdász-menedzsernek tanult (2009-ben szerzett diplomát). Ezzel párhuzamosan pincérnőként és operátorként dolgozott egy call centerben. Fiatalkorában Erica egyáltalán nem volt modell megjelenésű lány. Görbült volt. „Egész életemben egy telt lány voltam, még egy kicsit is gömbölyded” – mondta a művész. A férfiak körében nem volt különösebben népszerű.

2008-ban túlsúlya miatt volt egy boldogtalan szerelme: „Akkoriban egy fiatalemberrel voltam kapcsolatban, ez volt az első szerelmem. Ő pedig elhagyott, mert messze voltam az ideálistól, és túlsúly. Nekem úgy tűnt, hogy többet nem találok kölcsönös szeretet, mert az embereket nem érdekli, hogy mi van benned – csak a külsőt nézik. De az élmény katalizátorként szolgált átalakulásomhoz. Szakítottunk. És vigyáztam magamra.”

17 évesen Erica körülbelül 80 kilogrammot nyomott. És úgy döntöttem, hogy lefogyok. Emlékeztetett arra, hogy az első fogyási kísérletek sikertelenek voltak. Aztán élesen korlátozta az elfogyasztott kalóriák mennyiségét, és kimerítette magát fizikai edzéssel. Nyolc hónapba telt, mire leadott 35 kilogrammot. Fogyás után mellnagyobbító műtéten esett át. „Miután lefogytam, nagyon kicsi lett a mellkasom. Többet akartam – vallotta be. Kiemelkedő alakparamétereket sikerült elérnie – 87-60-90.
Miután a figura tökéletes lett, Erica modellként dolgozott, többek között fehérneműk reklámozásában is szerepelt. 2011-ben elhagyta Kárpátalját, és Kijevbe költözött.

2013 szeptemberében az NTK (Kazahsztán), az 1 + 1 (Ukrajna), az ONT (Fehéroroszország) és az NTV (Oroszország) tévécsatornák adásában elindult az „I Want V VIA Gru” című valóságshow, amely arról mesél a nézőknek, hogy a lányok szerte a FÁK-ban próbálnak egy népszerű csoport szólistává válni.
A VIA Gra hat korábbi résztvevője lett a lányok mentora: Meseda Bagaudinova és. Az egyik vezető show lett. A projekt castingjaira Oroszországban, Ukrajnában, Kazahsztánban és Fehéroroszországban került sor. A projekt igazgatója Alan Badoev volt.

2013. október 25-én a műsor döntőjében az oroszországi, ukrajnai, fehéroroszországi és kazahsztáni tévénézők SMS-szavazása után kiderült a győztes trojka, amelynek résztvevői – Anastasia Kozhevnikova, Misha Romanova és Erica Herceg – lettek a a VIA Gra csoport új összetétele. A döntőben bemutatták a „Truce” című dalt is, amely később számos díjat nyert, és az új felállás fémjelévé vált.

Az első nagy esemény, amelyen a csoport az új felállással fellépett, a művészek „We Are United” ünnepi koncertje volt, amelyre november 4-én a Kremlben került sor. Ezt követően a trió aktívan turnézni kezdett. Idővel az új kislemezek mellett a frissített VIA Gra repertoárjában az elmúlt évek 17 slágere is szerepelt módosított hangszereléssel. 2013 decemberében a csapat részt vett az NTV “The Best” újévi műsorában, ahol az angol csoport egyik dalát adták elő. Spice Girls”. December 31-ről január 1-re virradó éjszaka a műsort sugározták.

2013 decemberében a „VIA Gra” az „XXL” férfimagazin fotózásán szerepelt.
2014. május 13-án jelent meg a második kislemez, az „I got another one” címmel, amely 2014-ben bekerült a rádió legtöbbet megrendelt dalai közé. 2014. június 12-én megjelent egy videó ehhez a dalhoz, amely 2014 legnézettebb orosz nyelvű videója lett, és mindössze hat hónap alatt, a „Truce” klipet követően (megjelenés 2013. november 12-én) bekerült a Az “ELLO” internetes portál “10.000.000 Club” címe. 2014. november 18-án megjelent az “Oxygen” című kompozíció, amelyet Mot rapperrel közösen vettek fel. November 29-én a csoport díjat kapott az Arany Gramofon díjátadó ünnepségen a Truce című dalért. December 8-án került sor az Oxygen című dal videoklipjének premierjére.

2015. március 20-án a csoport bemutatott egy új kislemezt, “It was csodálatos” címmel. A dalhoz készült videoklip április 29-én jelent meg. A “Tophit” eredményei szerint a “VIA Gra” bekerült a legjobban forgatott rádiócsoportok közé 2014-ben, az “I got another” című kislemezt pedig 2014 legtöbbet forgatták dalának. 2015. június 6-án a csapat nyolcadik alkalommal kapta meg a Muz-TV Prize-t (az “Oxygen” című kislemezért a Mot-tal együtt), és ennek a díjnak a legtöbbet titulált popcsoportja lett. 2015. július 24-én jelent meg a csoport legjobb dalainak hetedik gyűjteménye, az All the Best in One.

2015 novemberében a banda kiadta a „So Strong” című dalt. A dal videoklipje, amelyet Sergey Solodkiy filmezett, decemberben jelent meg. 2016. november 7-én a „Ki vagy te nekem?” című kompozíció premierje a hálózaton. Decemberben megjelent egy videó, amelyet Szergej Tkacsenko rendezett.

VIA Gra – Ki vagy te nekem?
2017. október 18-án jelent meg a Love Radioban a “My Heart is Busy” című kislemez. Hagyományosan Konstantin Meladze lett a zene szerzője, a szöveget is ő írta a Misha Romanova csoport egyik tagjával együttműködve. Erica Herceg magassága 175 centiméter.

Erika Herceg személyes élete
Találkozott egy üzletemberrel, aki Kijevbe költöztette. Ő volt az, aki rávette Ericát, hogy végezzen mellnagyobbító műtétet. Feleségül készült, de miután elítélték árulásért, úgy döntött, elhagyja.
Következő találkozás új szerelem. Vállalkozott is. De az idill nem tartott sokáig – a srác nagyon féltékeny volt. A helyzetet bonyolította, hogy Kijevben élt, és csak rövid látogatásokra volt ott – a legtöbb Moszkvában vagy Európában eltöltött idő. Három és fél évig voltak együtt. Erica bevallotta: “Nagyon szerettem őt – úgy, mint senki mást az életemben.” 2014 őszén szakítottak.

Erica Herceg dalai VIA Gra
2013 Fegyverszünet. 2015 Szuper volt. Olyan erős. 2016 Ki vagy te nekem? 2017 A szívem elfoglalt

Videóklipek Erica Hercegről a VIA Gra együttes tagjaként
2013 Fegyverszünet, 2014 Kaptam egy másikat (Vakhtanggal együtt). Oxigén (a Mot-tal együtt). 2015 Szuper volt. Olyan erős. 2016 Ki vagy te nekem? 2017 A szívem elfoglalt.Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelőért nem kell gyógyszertárba, Rossmannba vagy DM-be menni, az INTIM CENTER szexshopban van!

A legjobb potencianövelők az INTIM CENTER szexshopból! Nem kell gyógyszertárba, Rossmannba vagy DM-be menni, itt [...]

Vibrátor anális izgatásokra

Az ánusz, a végbélnyílás ma már elismerten a gyönyör egyik izgalmas forrása. Ha egyszer kipróbálod [...]

Szexshop kellékek, a passzív szexuális segédeszközök

Szexshop kellékekek közül a passzív szexuális segédeszközöknek azokat nevezzük, amelyek nem vibrálnak, mozognak, motor nélküliek. [...]

Pasi anál és prosztata izgatók az intim webshop kínálatában

Nem csak a nők szeretik használni a játékokat az ágyban. A modern férfiak sem szégyenlősek [...]