Herceg Erika meztelen modell, egy ukrán faluból jött X-Faktor mentor

Az elragadó szőke Herceg Erika egyszerűséggel, nyitottsággal és kemény munkával hódította meg a közönséget saját hiányosságain. Ez a lány a VIA Gra csoport valóság castingjának köszönhetően vált ismertté, és az imádó rajongók az új Vera Brezhneva-nak nevezik. A potencianövelő szerre nem véletlenül utaló elnevezésű színre lépő ukrán női énekformáció tagjai körében időről időre frissítést eszközölnek a menedzserek, hogy a pajzánul kétértelmű szövegeivel is hódító legyen.

Herceg Erika 1988. július 5-én született Malaya Dobron faluban, Ukrajna kárpátaljai régiójában, szinte a magyar határ mentén. Vér szerint a lány félig magyar, félig ukrán. Erika életének első évei ugyanazok voltak, mint a legtöbb vidéki gyermek, de amikor a lány ötéves volt, tragédia történt a családban: a második gyermek születése, Erica anyja mentális traumát kapott, amelyből nem tudott elköltözni.

És az apa elkezdett alkoholt önteni a családi bánatra, bár küzdött, hogy támogassa mindkét gyermeket. Ennek ellenére már a korai gyermekkorban a lány a legközelebbi emberek támogatása nélkül maradt, és arra kényszerült, hogy nagyon erős legyen, hogy túlélje ezt a tragédiát.

Herceg énekelt a templomi kórusban, ahová gyermekkorától részt vett. Tinédzserként Erica olyan sikert ért el, hogy a kórus szólistája lett. Az iskola után Erica belépett a Kárpátaljai Magyar Pedagógiai Intézetbe Beregszász városában, a kárpátaljai magyar kultúra fő központjában. Ott a lány három évig tanult, majd úgy döntött, hogy a menedzser tevékenysége nem vonzza őt. Ezekben az években drámai változások zajlottak a csendes vidéki lányban.

A túlsúlyos Erica kétségbeesetten akart kitörni a kitaposott ösvényről, ami csak rutint ígért neki. Húszéves korában igazi bravúrt ért el: herceg nyolc hónap alatt 30 kg-ot fogyott, rendbe tette a testét, és modellként új életet kezdett. Az énekes szerint nincs semmi varázslatos az ilyen feltűnő változásokban: egészséges táplálkozás, sok sport és kitartás. 2009 óta Erica modellként dolgozik, többek között fehérneműk reklámozására.

2011-ben elhagyta Kárpátalját, és Kijevbe költözött, hogy sikereket érjen el a fővárosban. Figyelembe véve, hogy az orosz nem volt a lány anyanyelve, ez egy nagyon merész lépés volt a részéről. Kijevben Erica megkapta első nagy szerződését, mellnagyobbító műtéten esett át, számos hasznos ismeretséget szerzett, és kétszer szerepelt a Playboy magazinban is.

Herceg Erika 2013 tavaszán sorsdöntő döntést hozott: a modell konstantin Meladze projektjének, az “I want V VIA Gro!” című műsor castingjára ment. Egy tehetséges és gátlástalan lány furcsa akcentussal azonnal felkeltette a közönség és maga a producer figyelmét. A figyelmes nézők megjegyezték Erica és Vera Brezhneva külső hasonlóságát. Herceg Erika világossá tette, hogy szabadságszerető karaktere van, és nem hajlik arra, hogy kövesse a játék általánosan elfogadott szabályait. Mivel erikának nem volt ideje egy nap alatt megtanulni a dal orosz nyelvű szövegét, egyszerűen ugyanazt énekelte magyarul. Az esküdtek, bár nagyon meglepődtek egy ilyen trükkön, tovább hiányolták Ericát. Az utolsó fordulóban Herceg Erika és Misha Romanova csatlakozott Anasztaszija Kozhevnyikovához.

Ebben a kompozícióban a lányok elérik a döntőt, és új csoporttá válnak “VIA Gra”. Az egyik fordulóban kellemetlen helyzet állt elő. Az előadás előtt a résztvevők levágták a koncertruhákat anélkül, hogy bárkit is tájékoztattak volna a vezetőségből. Ez a tett feldühítette Konstantin Meladze-t. Erica, Misha és Nastya története itt véget ért volna, ha Nagyezsda Meikher-Granovskaya kiállt volna a tehetséges lányokért, és a szándékos énekeseket gyámsága alá vette volna.

Herzen Erika: “Via Gra” A lányok már a projekt gálakoncertjén bemutatták az új repertoár első dalát, a Fegyverszünetet, amelyet Konstantin Meladze írt nekik. A dal videója azonnal nagyszámú megtekintést szerzett. 2013 vége eseménydús volt: győzelem a castingban, új dal, videó, új kompozíciókon végzett munka. Herceg belevetette magát a kreatív tevékenységbe.

Az új “VIA Gra” bejárta a FÁK-ot, emellett megkezdődött a munka Erica, Misha és Anastasia régi anyagának átírásán. A média szorosan követte a csoportot, várva a híreket, és ennek hiányában még saját maguk is komponálták. Tehát 2014 tavaszán kellemetlen pletyka volt arról, hogy a “VIA Gre” egyik résztvevőjének nehéz természete miatt erős konfliktus volt, és az ügy a csoport összetételének újabb megújítása felé halad. Ez az információ fiktívnek bizonyult, amelyről az előadók siettek értesíteni a rajongókat. Az énekesek arról is beszámoltak, hogy az új csapat meleg baráti kapcsolatot ápol mindenki között, és hogy minden résztvevő készen áll arra, hogy a következő néhány évet a csoporton belüli kreatív tevékenységeknek szentelje. 2014-ben és 2015-ben az énekesek új slágerekkel örvendeztették meg a rajongókat.

INTIM CENTER szexshop ajánló
Ha férfiaknak ajánlott termékeket szeretnél vásárolni, akkor Budapesten az Astoriánál található a legjobb szexbolt. Ha az Intim Center szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Személyes vásárlás a szexüzletben: INTIM CENTER szexbolt és webshop, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek is kaphatók!

Herceg Erika: magánélet 2011 óta Erica egy gazdag férfival randizik, akinek a nevét nem árulja el. Azt pletykálták, hogy a választottja az ukrajnai magyar konzul volt. Az énekesnő szerint ez a férfi segített neki a kijevi életben, mivel a modell fizetése nem volt elég ahhoz, hogy kielégítse az igényeit. Erica szeretője nagyon boldog volt, hogy barátnője lett a “VIA Gra” csoport új szólistája, és minden módon támogatta Herceg törekvéseit. De mindkét szerető szoros időbeosztása miatt a pár kénytelen volt szakítani. Ez 2013-ban történt, Erica szakításon ment keresztül, és nem az utolsó szerepet játszott az erkölcsi felépülésében a zenésztársai támogatása. Most Erica szíve szabad, de nem tervezi, hogy a szeretet egy másik tárgyával foglalja el: a munka elsősorban marad.

Herceg Erika RTL X-Faktor

A Playboyban is szerepelt az X-Faktor új női mentora: dögös fotókon a szőke bombázó, Herceg Erika. Herceg Erika modellből lett énekesnő, 2022-ben pedig az X-Faktor új női mentoraként láthatjuk az RTL Klubon.

Csobot Adél helyett új női mentort láthatunk az X-Faktor 2022-es adásaiban: a 11. évadban az Ukrajnából érkezett Herceg Erika ül be Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellé.

Az orosz és az ukrán Playboyban is szerepelt már, és megnyert egy tehetségkutatót, aminek Volodimir Zelenszkij volt a műsorvezetője.Herceg Erika az X-FaktorbanErika Mikolajivna Herceg 1988. július 5-én született Kárpátalján, Kisdobronyban. Szülei azóta is ott élnek, magyar édesapja tűzoltó, két év múlva lesz nyugdíjas, anyja félig magyar, félig ukrán származású. 13 évesen első helyezést ért el a IX. Kárpátaljai Magyar Dalversenyen. Egyetemi hallgatóként pincérnőként és call center operátorként is dolgozott, 2009-ben diplomázott, ezt követően fehérneműmodellként kezdett el dolgozni Kijevben. 2012-ben az ukrán és az orosz Playboyban is feltűnt.
herceg-erika
– Akkor az nagyon nagy szám volt, beindította a karrierem, de ma már nem biztos, hogy vállalnám. Nem szívesen nézem vissza azokat a fotókat, ha lehetne, ezt a fotózást kitörölném a múltamból. Azóta rengeteg fotózásom és címlapom volt az együttessel és szólóban is. Nagy büszkeséggel tölt el a 2019. októberi Maxim- és a 2020 decemberében megjelent kazah Cosmopolitan-címlapom – mondta az RTL Klubnak adott interjúban. 2013-ban

Herceg Erika részt vett egy tehetségkutató műsorban, amelynek az ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij volt a műsorvezetője, mielőtt még politikai pályára lépett volna. Az X-Faktorhoz hasonló produkcióban választották ki a tagokat a VIA Gra formációba, amelynek Anastasia Kozhevnikova és Misha Romanova mellett hét évig a tagja volt.- A klipjeinknek több mint 250 milliós megtekintése van YouTube-on, felléptünk többek között Spanyolországban, Ausztriában, Svájcban, Dubajban, Törökországban és Monacóban is. Akadt olyan koncertünk, ahol 15 ezren voltak, de más előadókkal 60 ezer ember előtt is felléptünk már. Aztán 2020-ban kiléptem az együttesből, szólókarrierbe kezdtem, és új lehetőségeket kerestem, és most itt vagyok az X-Faktorban.

Magánéletéről annyit árult el, hogy kazah szerelmével négy és fél éve vannak együtt, a férfi világpolgárként Európában ingázik, a munkája miatt sokat utazik. Életében akkor volt a legboldogabb, amikor megismerte a párját. – Egy buliban ismerkedtünk meg, átbeszélgettük az egész éjszakát. Másnap elutaztam koncertezni Rigába, és közben folyamatosan írtunk egymásnak. Visszafelé már várt rám, és azóta együtt vagyunk. Nagyon szerencsés és boldog nőnek érzem magam mellette. (…) Még nem házasodtunk össze, de úgy hívom, „a férjem”. A kezem már megkérte, van egy gyönyörű gyűrűm. Rendhagyó esküvőre vágyom, olyan legyen, mint egy nyaralás, szép helyszínen, kevés vendéggel.

Herceg Erikáról itt vannak meztelen képek

A siker és a reklám érdekében Herceg Erika Playboy képekkel pucéran promótálta magát. Az együttes főleg erotikus formációkban adott koncertet.
– Herceg Erika nem csak meztelen modell hanem előadóművész is
– Herceg Erika együttesével potencianövelőt reklámozott ezek a VIAG-ra lányok:

– Herceg Erika ukrán pinát az összes mentor és a műsorvezető is púzóba rakja és meg fogja baszni, Baukó Éva szerint
– Még több meztelen fotó került elő az X-Fakror mentorról, Herceg Erika pinája, segge és melle
– Az RTL sztár Erika Herceg meztelen képek és életrajza
– Egy faluból jött Herceg Erika meztelen modell és X-Faktor mentor
– A mellét és vagináját mutatta a világnak Herceg Erika meztelen
– Herceg Erika a pináját is megmutatta a világnak és várja az X-Faktort
– Herceg Erika X-Faktor mentor pucér, itt van fotó amin a nemi szerve itt látszik
– Megbánta Herceg Erika a meztelen fotózásokat

X-Faktor mentor lett Herceg Erika

A 2022-es X-Faktor új női mentora elárulta, milyen érzés számára, hogy Magyarország legnépszerűbb tehetségkutatójának zsűri székébe ülhet hamarosan. Úgy tűnik, a kárpátaljai magyar énekesnőt egyáltalán nem kell majd félteni az évek alatt összeszokott mentor csapat férfi tagjaitól.

 

Ezeket láttad már?

Ha nem megy jól a szex, egy jó potencianövelő tuti segít

A pasikra nehezedő egyre inkább stresszes életmód, a munkával kapcsolatos stressz, a társadalmi nyomás, meg [...]

Nincs puncid akivel szexelhetnél? Két lehetőséged is van!

Nincs puncid akivel szexelhetnél? Kevés a szex? Alacsony a partnered nemi vágya? Az egészséges, boldog [...]

Potencianövelő háború magyarországon

Úgy látszik nem csak a Viagra képes mindennapi csodákra, mint ahogy a képen hirdeti magát [...]

A nő orgazmushoz vezető úton a vibrátor fontos kis segéd

Használhatja az elektromos vibrátort az orgazmus eléréséhez egyedül, valamint erotikus játékokhoz partnerrel, amely változatossá teszi [...]


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A vibrátorok a legkedveltebbek masztizásra és szex közben is hasznos

A szexshop üzletekben a vibrátor választék olyan nagy, hogy aki nem tájékozott, az tanácstalanul áll, [...]

Szexshopból az erotikus ajándékok mindkét fél örömére szolgálnak

Ha szexi ajándékot szeretnél, gyere el az Intim Center szexshopba. Sose tudhatok, hogy mivel állsz [...]

A kétvégű műfaszt szeretik a leszbikus lányok, Suppan Klaudia és Farkas Szilvia

Dupla, kétvégű dildót szeretnek a leszbikus lányok, Suppan Klaudia és Farkas Szilivia magyar pornósztárok. A [...]

Online szex shop és szexbolt Budapest belvárosban, az Intim Center Astoria

Milyen a jó szexshop? A jó szexbolt garantálja a teljes intim életet. A szexuális játékok [...]