Mi a közös Herceg Erikában a potencianövelőben és a fogyásban?

A Szexplázában is rengeteg cikk van a  potencianövelésről, de mi a közös az RTL és X-Faktor által felkapott ukrán énekenőben Herceg Erikában és a potencianövelőben, a Viagrában?

A botrányos nevű ukrán együttes a VIA Gra

Nyuszilány lett a kárpátaljai református gimnazistából. Herczeg Erika ráadásul egy kissé botrányos nevű ukrán együttesbe is belépett. A VIA Gra új tagja több mint mutatós.
potencianövelő szerre nem véletlenül utaló elnevezésű, 2000-ben színre lépő ukrán női énekformáció tagjai körében időről időre frissítést eszközölnek a menedzserek, hogy a pajzánul kétértelmű szövegeivel is hódító, szexis külcsínű lánycsapat mindig üde színfoltja legyen az élő és televíziós show-műsoroknak.

Erica Herceg fogyás után elvesztette étvágygerjesztő mellformáját. A mellnagyobbítás szükségszerűnek bizonyult: kis mellekkel nehéz modellnek lenni a férfimagazinoknak és egy olyan botrányos csoport sztárjává válni, mint VIA Gra. A csinos Herceg Erika és az együttes:

Annak érdekében, hogy vonzóbbá nézzen, és testét a 90-60-90 szabványra hozza, az énekesnő pénzt kezdett megtakarítani plasztikai műtétekre. „Miután lefogytam, nagyon kicsi lett a mellkasom – volt kis mellem volt nagyobbat akartam” – osztotta meg Herceg Erika egy jól ismert kiadványnak adott interjújában.

Rrika 2011-ben szeretett férfija hatására mammoplasztikán esett át egy budapesti klinikán: mára gyönyörű körvonalakat és a kívánt térfogatot kapott a mell.

9 cikk ahol Herceg erika meztelen

Herceg Erika csupasz, ruhátlan, pucér, mezítelen, pőre, anyaszült meztelen, takaratlan, fedetlen, nudista a cikkekben:

Herceg Erika nem csak meztelen modell hanem előadóművész is
Herceg Erika ukrán pinát az összes mentor és a műsorvezető is púzóba rakja és meg fogja baszni, Baukó Éva szerint
– Az RTL sztár Erika Herceg meztelen képek és életrajza
– Egy faluból jött Herceg Erika meztelen modell és X-Faktor mentor
– A mellét és vagináját mutatta a világnak Herceg Erika meztelen
Herceg Erika a pináját is megmutatta a világnak és várja az X-Faktort
Herceg Erika X-Faktor mentor pucér, itt van fotó amin a nemi szerve itt látszik
– Megbánta Herceg Erika a meztelen fotózásokat
– Még több meztelen fotó került elő az X-Faktor mentorról Herceg Erika pucér pinája, segge és melle

Herceg Erika fogyása

Ha a fogyás előtt Erica még csak nem is álmodott a hírnévről, akkor utána mindent megtesz, hogy jobbra változtassa megjelenését.

A szólista elismeri, hogy sikerének egyik tényezője a műanyag. És a rajongók ezt gondolják plasztikai műtét Erica Herceg nem volt korlátozva.

Erica Herceg előtti és utáni fotóinak összehasonlításakor a rajongók hegyesebb orrát és teltebb ajkakat vettek észre. A szakértők szerint a szőke nő orrplasztikát végzett, és hialuronsav injekcióval megnagyobbította ajkait.

Ha azonban volt ilyen beavatkozás, az csak átalakította az énekest.

Erica Herceg története – klasszikus példa hogyan lehetsz minimális adattal is híressé és széppé. Most azért gyönyörű vonások arc, a rajongók több ezer tapsa hihetetlen munkát és motivációt rejt.

Erica Herceg fogyás és plasztikai műtétek után a szépség mércéjévé vált, csodálják, irigylik, vitatják.

A “VIA Gra” csoport szólistája, Erica Herceg: “35 kilogrammot fogytam a boldogtalan szerelem miatt”
Minden héten a ” Valódi fogyás” A Hello oldal azokról a lányokról beszél, akik lenyűgöző eredményeket értek el önmaguk munkája során. Új hősnőnk a “VIA Gra” csoport énekesnője, Erica Herceg. A rajongók hozzászoktak ahhoz, hogy Ericát csábító ruhákban és öltönyökben látják. színpadra lépni és megőrülni a közreműködésével készült videoklipekkel. De egyszer Erica nem is gondolt arra, hogy „szexbombának” fogják tekinteni. Még 10 évvel ezelőtt is 35 kilogrammal többet nyomott, az önbecsülése a nullán volt. megtörtént az átalakulás, és ami kísérte alakjait – első személyből.

– Egész életemben az voltam formás lány még egy kicsit kövérkés is. Így hát 9 évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy lefogyok. Akkoriban egy fiatalemberrel voltam kapcsolatban, ez volt az első szerelmem… És elhagyott, mert messze voltam az ideálistól és túlsúlyos voltam. Nekem úgy tűnt, hogy többet nem találok kölcsönös szeretet, mert az embereket nem érdekli, hogy mi van benned – csak néznek megjelenés. De az élmény katalizátorként szolgált átalakulásomhoz. Szakítottunk. És vigyáztam magamra.

Az első fogyási kísérleteim korántsem voltak ésszerűek – csak szigorúan korlátoztam az elfogyasztott kalóriák számát és kinyomkodtam magamból a levet a munkahelyemen -, aztán egyszerre két helyen kellett dolgoznom, a diszpécserszolgálatnál és egy kávézóban. pincérnőként. Ráadásul távollétében tanultam az egyetemen – vagyis egy percig sem ültem egy helyben. 8 hónapig ilyen eszeveszett ritmusban, anélkül, hogy észrevettem volna, 35 kilogrammot dobtam le.

Amikor elkezdődött az életem új sáv, elkezdtem kevesebbet dolgozni és többet pihenni, kúszott felfelé a szám a mérlegen. Féltem, hogy a súlyugrások miatt a bőr elveszíti rugalmasságát, ezért sürgősen elkezdtem tájékozódni arról, hogyan kell helyesen étkezni és mozogni.

Elég információ volt az interneten, és most már elkezdtem reggel zabkását főzni magamnak, és könnyű salátákat készíteni ebédre. Sok ilyen táplálkozási alapelvet a mai napig követek. Én például sosem eszek együtt húst és köretet, fehérjét és szénhidrátot kizárólag külön-külön fogyasztok. Ráadásul mindig viszek magammal gyümölcsöt, hogy bárhol tudjak nassolni. Az egyetlen dolog, amit elfogadhatónak tartok este, lefekvés előtt enni, az az 1-2 százalékos zsírtartalmú kefir (az alacsony zsírtartalmú tejtermékek ellen vagyok).

„Egyszer szégyelltem viselni rövid rövidnadrágés szoknyák – mondja Erica. Most Erica 52 kilogrammot nyom és készült. Az egészséges táplálkozás az életmódod, jól mutatott a Herceg Erika nude képeken.

Arra is rájöttem, hogy a sport nem fontos kevesebb ételt. Már 5 éve kardiózom rendszeresen – 40 perc futást vagy tempós gyaloglást gyakorlok. Nem is olyan rég az egyéni erősítő edzést egy edzővel kapcsoltam össze. Nagyon fontosnak tartom, hogy olyan edzést találj, ami tetszik: ha nincs időd, legyen intenzív edzés speciális öltönyben, az izmok terhelését növelő impulzusokkal, vagy ha a lehetőség engedi – egy 30 perces gyakorlat a szabad levegőn. Fontos, hogy az edzés alatt és a nap folyamán sok folyadékot igyunk. Régóta megtanítottam magam, hogy egy pohárral kezdjem a reggelt tiszta víz citrommal, és összesen napközben legalább két liter vizet iszom. Mindenkinek ezt tanácsolom, akit ismerek, mert nagyon gyorsan beindul a víztest megtisztulási folyamata – eltávolítjuk a felesleges folyadékot, tisztább lesz a bőr, jobban érzi magát, ráadásul a fogyás is gyorsabb.

Néha megengedhetem magamnak a tiltott termékeket, biztos vagyok benne, hogy néha “le kell adni a lazaságot”. A legfontosabb dolog az intézkedés ismerete és emlékezni: megfelelő táplálkozás, a sport és az egészségedről való gondoskodás sok pozitív energiát ad, és valóban jó irányba változtatja az életet.

Sokszor kérdezik tőlem, hogyan tudok ilyen sokáig diétázni, megtagadni magamtól néhány finomságot egy étteremben, mindenhol csak egészséges ételeket rendelni. És azt válaszolom, hogy ez az én életmódom, olyan jól érzem magam és ez igazán boldoggá tesz.

Erica Nikolaevna Herceg magyar származású lány, szokatlan vezetéknévvel és kitartással. Népszerűségre és rajongókra tett szert, miután részt vett az „I Want to VIA Gro” című műsorban, ahol a lány tudott nyerni, és egyike lett az új Viagra felállás három énekesének. A lánynak korábban is gyönyörű arca volt, de Erica súlya nem mindig volt ideális. Diákéveiben 85 kg-ot nyomott, szemben a következő 50 kg-mal, 174 cm-es magassággal, Erica Herceg fogyás előtt szinte felismerhetetlen a képen.

Kirándulás a múltba

Erika látványos megjelenését magyar édesapjától és félig orosz, félig ukrán anyjától kapta. Egy kárpátaljai faluban született egy lány, ötéves korától édesapja nevelte, aki azt állította, hogy a lánya színpadra született. A híresség jól tanult, kilencedik osztálytól a templomi kórusban énekelt, részt vett a helyi énekversenyek. Az iskola elvégzése után Erica belépett a Közgazdaságtudományi Kar intézetébe, amelyet sikeresen befejezett.

Alatt diákévek Erica Herceg súlya 85 kg volt. A lány fogyásának története abban a pillanatban kezdődött, amikor elhatározta, hogy modell lesz. Az anyagi függetlenség megszerzése érdekében pincérnőként és call center operátorként kapott állást. Első szentmise túlsúly köszönhetően távozott aktív képélet, tanulás és munka.

Cél elérése

Ahhoz, hogy modell legyen, a lány megértette, hogy sokkal kisebb súlyúnak kell lennie, és önállóan szigorú diétát dolgozott ki. Erica Herceg a fogyás előtt kitartásával jellemezte, és amikor egy konkrét cél megjelent, általában hajthatatlanná vált. A leendő sztár 8 hónap alatt 30 kg-tól szabadult meg – ez csodálatra méltó eredmény!

Igaz, kellemetlen meglepetés várt a lányra – eltűntek a mellei. Miután teljes súlya, Ericának szexi mellszobra volt, de a mellkasán a zsírszövet égése tükröződött. A sztár nem esett kétségbe, mellnagyobbító műtéten esett át, majd 2011-ben Kijevbe költözött, hogy átverje a modellügynökségek küszöbét. A kitartás, a hit és a megjelenés segített Ericának elérni, amit akart.

2012-ben kötötte meg a modell az első komoly szerződést egy francia fehérneműmárkával, valamint egy meztelen fotózást a Playboy novemberi számában, ahol a fotója közvetlenül a borítón volt. Ragyogott, miután megszerezte az első népszerűséget. 2013-ban pedig Erica Herceg Konstantin Meladze szárnya alatt találta magát, és modellből énekesnővé vált. Így építkezett egy falubeli lány, aki még oroszul és ukránul sem tudott helyesen beszélni gyors tempójú karrier a show-bizniszben.

Fogyás szabályai
De egy kérdés maradt – hogyan fogyott le Erica Herceg, milyen diétát követett? Érdemes azonnal tisztázni, hogy a lány nem vett részt edzőtermi klubok, nem vett kivonatokat, pirulákat és egyéb csodaszereket gyors fogyás. Súllyal való küzdelme a következő pontokon alapult:
– a vágy, hogy szép legyek, hogy beteljesítsenek egy álmot;
– élelmiszer-korlátozások;
– nagy aktivitás a két munkahely és a párhuzamos tanulmányok miatt;
– kitartás, akaraterő.

Minden pont világos és nem igényel magyarázatot, kivéve egyet – az étrendet. Erica saját menüt készített, főként zöldségeket, gyümölcsöket, tejtermékek, hal. A sztár nem hirdetett éhségsztrájkot, hanem amennyire lehetett, az élelmiszerre korlátozta magát. Megtagadta a szendvicseket, a gyorsételeket, az édes szódát, amelyeket nagy mennyiségű sima vízzel helyettesített. Herceg azzal érvel, hogy minden egyes ételt lassan kell rágni, így nagyobb örömet szerez az íze, és gyorsabban jön a jóllakottság. Most a koreográfia, a pilates és az úszás segít Ericának fitten tartani.

A fogyás előtti fotók nem nagyon hasonlítanak a jelenlegi karcsú Ericára, de ő az, akit ábrázolnak. Egy híresség jelenlegi súlya 45 kg között mozog, így a fogyás és a diéták kérdése már nem aktuális számára. 2016-ban a sztár a legtöbb TOP 100-ban kapott helyet szexi nők, amely a Maxim férfimagazint tartotta. A lány sokat dolgozik, jövőbeli projektekről álmodik, élvezi a népszerűséget, és megjegyzi, hogy még nem tervez férjet és gyerekeket.

Ideális alakparaméterek, kellemes arcvonások, burkolt megjelenés – ez most Erica Herceg énekesnője és modellje. Ez a hosszú lábú szőkeség nyitottságával és szexuális emancipációjával hódította meg a hazai közönséget. A színpadi népszerűség változatlanul felkeltette az érdeklődést a művész személyes élete és szépségének titkai iránt, és több száz különféle legendát szül Erica plaszticitásával kapcsolatban.

Erica Herceg életrajza

Erika Nikolaevna Herceg 1988. július 5-én született egy kis faluban, Malaya Dobronban, a kárpátaljai régióban, egyszerű családban. Apa magyar származású, anyja félig orosz-ukrán. Szép név lány az anyjától kapott. 5 évesen a lányt komoly csapás érte: édesanyja a második szülés után súlyosan megbetegedett, amitől a nő rokkantságba került.

A gyermekek nevelése teljesen az apa vállára esett. Általános Iskola Erika az Ukrajnától 12 kilométerre fekvő Zakhon városában végzett, de az 5. osztályba már szülőfalujában járt. A 10. osztály befejezéséhez be kellett lépnie a közeli Velikaya Dobron falusi református líceumba. Ebben az időszakban az iskoláslány elkezdett magyarul énekelni a templomban a kórusban, és ezzel párhuzamosan különböző énekversenyeket is nyert. Herceg Erika az iskola elvégzése után 2006-ban került a Magyar Intézet Közgazdaságtudományi Karára. Rákóczi F. a kárpátaljai Beregszászon. 2009-ben Herceg főiskolai diplomát szerzett, tanulmányai alatt részmunkaidőben dolgozott zöldségárusként a piacon, call center operátorként és pincérnőként.

Karrier Erica Herceg
2011-ben Erica Herceg Ukrajna fővárosába, Kijevbe költözött, ahol modellkarriert akart csinálni.

Egy elegáns lány cizellált alakkal és dús mellei gyorsan rájött a modellipar fortélyaira, és már 2012-ben aláírta első szerződését egy francia fehérneműmárkával.

2012-ben Erica Herceg meztelenül szerepelt a Playboy férfimagazin évfordulós számában. Provokatív fotó A modellt a VIA Gra csoport egykori tagjai, Anna Sedokova, Tanya Kotova, Meseda Bagaudinova és Albina Dzhanabaeva fényképei mellé nyomtatták, amint az idő megmutatta, ez egy felülről jövő jel.

2013-ban a gyönyörű modell részt vett Konstantin Meladze „I want V VIA Gru” casting show-jában. A selejtezőkör túljutása után a lány nagyon fényes trióban volt. A csoport demo verziójában Anastasia Kozhevnikova és Misha Romanova kollégái voltak. A Szentháromság állandóan rezonáns viselkedéssel hívta fel a figyelmet személyiségeikre. Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy a lányok az előadás előestéjén hosszú dizájnerruhákat vágtak le, ami véleményük szerint nem passzolt a dinamikus számhoz. Konstantin Meladze a trükköt a rossz ízlés jelzőjének nevezte, és célja a lázadók kizárása volt a műsorból. Csak a lányokért állt ki. Tanácsának és támogatásának köszönhető, hogy a botrányos hármasság győzött, és a VIA Gra csoport frissített összetétele lett. Erica Herceg lett a trió leglátványosabb tagja, azóta a lány életrajza alaposan megváltozott.

A csoport első munkája a „Truce” című kompozíció volt, amelyhez azonnal videót is készítettek.
2014-ben megjelentek az „I got another” és az „Oxygen” című dalok.
2015-ben még két sláger, a “So Strong” és az “It Was Fine”.

A magyar nyelv eredetileg honos volt Erikában, de miután Moszkvába költözött, oroszul kezdett álmodozni, amiről ő maga mesél rajongóinak. Erika maga mínusznak tartja könnyed magyaros akcentusát, a többiek pedig csak a kedvét és a pluszját látják ebben. Megjelenése és modora miatt gyakran hasonlítják Barbara Brylskaya-hoz, és észreveszi a nők egyértelmű hasonlóságát.

Ericát a közösségi hálózatok aktív felhasználójának tekintik. Instagramjának Erika Hercegnek (@erikaherceg) körülbelül 841 000 követője van. Erica Hercegről minden közzétett fotó gyakran nyílt. A képek alatti kommentek szinte mindig összecsapássá fejlődnek az énekesnőt „etetni” vágyók és karcsú alakjának rajongói között.

2016-ban Erica Herceg bekerült a 100 legszexisebb nő közé a Maxim magazin szerint. „Riválisai” Ekaterina Shpitsa műsorvezető, Olga Seryabkina énekes, Paulina Andreeva színésznő stb.
Diéta a fogyásért Erica Herceg
NÁL NÉL korai ifjúság a lány elég kövér volt. 2007-ben a magassága 175 cm, a súlya 84 kilogramm volt. Erica Herceg fogyás előtt mindig zavarba jött a megjelenése miatt, és igyekezett kerülni az amatőr lövöldözést is, és időről időre szigorú diétákkal éheztette magát.

Idővel sikerült összeszednie magát, hiszen az utolsó csepp a pohárban megvált szeretőjétől, már csak a súlyfelesleg miatt is. A modell és énekes elkezdett vigyázni magára, sportolni és helyesen étkezni.

Figyelem Erica Herceg diétájára
A diéta jellemzői: frakcionált táplálkozás alacsony kalóriatartalmú + komoly pszichológiai és fizikai stressz.
A napi étrend 4-5 étkezésből áll, ökölnyi nagyságú étkezésből. Reggeli átvétele legkorábban 10 órakor, vacsora legkésőbb 4 órával lefekvés előtt. Minden édes gyümölcs, édesség, péksütemény szigorúan korlátozott, és csak 14:00-ig.
Ivási rend: több tiszta víz gáz nélkül, tejeskávé (de legfeljebb 2-3 csésze naponta).
Megengedett: zöldségek, gyümölcsök, tej- és savanyú tejtermékek szennyeződések nélkül, fehér halés garnélarák.
Tilos: szénsavas és édes italok, gyorsétterem.

Erica Herceg gyakorlatai a fogyáshoz
Az Erica fogyása előtti és utáni fotók annyira eltérőek, hogy elképzelhetetlen, hogy ugyanarról a személyről van szó. A kívánt 90-60-90 paraméterek egész életében kísértették a leendő sztárt, de ideális alak csak a titáni erőfeszítéseinek köszönhetően jelent meg a művésznővel.

Erica fenekének és csípőjének problémás területei, ezért a sportedzés a művészre irányul, hogy ezeket a helyeket dolgozza ki. Figyelmébe ajánlja Erica Herceg gyakorlatsorának végrehajtási technológiáját:

Az edzés bemelegítéssel kezdődik. Sétáljon egy helyben 2-3 percig. Gyorsítsa fel a lépést, fokozatosan térjen át a helyben való futásra magas csípőemeléssel.

Álljon egyenesen, tárja szét a karját oldalra, egyenesítse ki a hátát. Hajlítsa meg az egyik lábát térdben, és emelje fel a comb szintjéig. Végezzen ruganyos mozdulatokat anélkül, hogy leengedné a lábát a padlóra. Készítsen 15 rugót, tartsa a lábát súlyon további 15 másodpercig. Ezt követően, leengedés nélkül, egyenesítse ki a lábát előre és hajlítsa meg. Ismételje meg a manipulációt még 15 alkalommal. Cserélj lábat, és csinálj mindent az elejétől.

Végezzen guggolásokat, miközben egyszerre 15-ször oldalra lépve (kitörés). Ezután végezzen 20 egyszerű guggolást. Előadáskor ügyeljen arra, hogy a térd ne érje át a lábujjakat. Feküdj a jobb oldaladon úgy, hogy a test egy vonalban feküdjön. Hajlítsa meg kissé a jobb lábát, az egyenes bal lábát pedig vegye kissé hátra, hogy érezze a farizmot. Végezzen 15 láblendítést felfelé, majd hajlítsa meg súlyát bal lábés hajlítsa meg. Ismételje meg a hajlítás-nyújtást 15-ször. A végén hajtsunk végre 15 lendítést hajlított bal lábbal. Végül is, borulj át a másik oldalra, és ismételj meg mindent az elejétől, csak azért jobb láb. A fő titok az, hogy ne tegye a lábát a padlóra.

Feküdj fel a padlóra, támaszkodj a térdre és a kezedre. Hajlítsa be a lábát, és emelje fel csípőszintig. Hajlított végtaggal hajtson végre lendítéseket, miközben a saroknak felfelé kell néznie. Ismételje meg mindent az elejétől 15-30-szor minden lábra. Fejezd be az edzést egy kötelező nyújtással.

Érdekes! A fogyás után Erica mellei is “elrepültek”, lecsökkentek egy leírhatatlan “egyre”. Ilyen formákkal szó sem lehetett a színpad és a férfiszívek meghódításáról. Ezért az énekesnő mellnagyobbító műtét mellett döntött. Erika Herceg mellnagyobbítás előtti és utáni fotóját nézve egyértelművé válik a mellnagyobbítás előnyei. A lány nem bánja meg a beavatkozást, és nem hagyja ki a lehetőséget, hogy fényképeken, videókon és előadásokon demonstráljon egy nagy mellszobrot. Az újságírók úgy vélik, hogy a sztár orrában és ajkában is változások történtek, de az erről szóló információkat még nem erősítették meg.

A fényes csillag, Erica Herceg személyes élete nem olyan gazdag, mint a kreatív. Az első srác a figura “sűrűsége” miatt hagyta el, és 2017-ben a művész egy rejtélyes szeretőről szóló utalással keltette fel a rajongókat, de ezek egyelőre csak tippek.

Most a művész aktív társasági életés szereti a provokációkat az interneten. A jövőben saját vállalkozás megnyitását tervezi, valószínűleg egy esztétikai orvosi klinika lesz. Mi a véleményed a hősnőről és a megjelenésében bekövetkezett változásokról? Írja meg véleményét a megjegyzésekben.

Erica Herceg 1988 nyarán született Ukrajna és Magyarország határán, egy Ungvár melletti kis faluban. A lány inkább a magyarokra utal, hiszen anyai ágon csak negyed ukrán. A fiatal Erica gyermekkorában naponta átlépte a határt iskolába menet, énekelt a templomi kórusban, és édesapja szigorú felügyelete alatt nőtt fel. Két lányáról gondoskodott, mivel édesanyjuk súlyos beteg volt.

Erica Herceg alkotói útja / Erika Gertseg

Erica Herceg a Bolsaya Dobran község reformlíceumában végzett, majd 2006-ban a beregszászi II. Rákozzi Ferencről elnevezett Kárpátaljai Magyar Intézet hallgatója lett. Három évvel később megszerezte a főiskolai diplomát, felmondott egy helyi kávézóban, és modellkedni kezdett.

Fogyásának titka egyszerű, a lány számos sajtótájékoztatón megosztja mindenkivel: alvás, egészséges életmódélet, helyes táplálkozás, jóga és tánc. Többek között, Erica Herceg arról álmodik, hogy esztétikai orvosi klinikát nyit, és segít a szép nemnek a tökéletesség elérésében.

Önmaga Erica Herceg nem bújik el sebészeti beavatkozások ami megtörtént az életében: mammoplasztikát végzett, mert egy éles fogyás után a formája sok kívánnivalót hagyott maga után. Most paraméterek Erica Herceg: 85-61-87.

Régebben 80 centis volt a derekam és 120 a csípőm, de most 53 a derekam, a csípőm 85. Van saját arcom, de megcsináltam a mellkasomat. Mindig is az volt szép forma, de nagyon kicsi. Szerintem nincs itt semmi titkolni való. Biztos vagyok benne, hogy ha egy nőnek hiányzik valami, ha valóban korrigálni kell a külsején, ha belenyugszik abba, hogy valamit megjavít, akkor miért ne műteni? Azt hiszem, ez a láda nagyon jól áll nekem.

2011 tavasz Erica Hercegúgy döntött, hogy meghódítja Kijevet, és egyben a Playboy férfikiadásának hatalmas közönségét: fotója a novemberi szám borítóján díszelgett. 2013 május ErikaHerceg a Playboy Russia magazin jubileumi számának fotózásának sztárja lett a VIA Gra csoport egykori szólistáival együtt: Tatyana Kotova, Albina Dzhanabaeva, Anna Sedokova és Meseda Bagaudinova.

2013-ban Erica Herceg részt vett az „I WANT V VIA GRU” című televíziós műsorban. A projektben egyfajta prototípus, Vera Brezhneva lett, a VIA Gra csoport sztárkompozíciójának nagyon szőke, aki szólókarriert csinált.

Konstantin Meladze több hónapig szigorú kiválasztást vezetett, és Erica Herceg tizenötezer versenyző egyike lett.

Erica Herceg Misha Romanova és Nastya Kozhevnikova mellett Nadezhda Meikher (Granovskaya) szigorú irányítása mellett megnyerték a versenyt, és kiérdemelték a VIA Gra csoport új szerzeményének címét.

Konstantin Meladze projektjéről
Misha, Erika és Nastya rendkívül ígéretes, sokoldalú és kreatív emberek. Úgy gondolom, hogy képesek lesznek folytatni és növelni csapatunk sikerét, magukba szívni a rájuk átadott legjobb hagyományokat volt tagjai, és új színeket visz a modern színpadra.

Ami a magánéletet illeti Erica Herceg, az internetezők a magyar konzullal való viszonyt tulajdonítják neki. Azonban, mint kiderült, választottja egy orosz üzletember.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Vásároljon szexi erotikus jelmezt a sexshopban az INTIM CENTER a tuti

Manapság az erotikus ruhák elválaszthatatlan jelei sok pár intim életének. A szexológusok pedig feltétlenül azt [...]

Potencia nélkül nem egészséges a férfi

Az orvostudomány már régóta tudja, hogy a tesztoszteron termelés jelentős lassulása figyelhető meg a szervezetben [...]

Vibrátor ajándékba, avagy apa és lánya együtt vásárol vibrit

Vasárnap reggel felkeltünk, rámnéz fater, azt mondja: – Jó reggelt lufifej! Te figyejjé má ide, [...]

A női szexjátékok tudása és minősége a mennyekbe emeli az élvezést

Amikor a lányoknak szóló játékokról, babákról, babaházakról, mackó nyuszikról és medvékről, ugrókötélről, babakocsis babakocsiról és [...]