Herceg Erika ukrán pinát az összes mentor és a műsorvezető is púzóba rakja és meg fogja baszni

Ezt a jó kis ukrán pinát az összes mentor és a műsorvezető is púzóba rakja és meg fogja baszni – Baukó Éva máris kiosztotta az X-faktor új mentorát Herceg Erikát.

Az RTL Klub csütörtökön jelentette be az X-faktor 11. évadának mentorait, akikhez újoncként csatlakozik a kelet-európai énekesnő, Herceg Erika, aki Oroszországban és Ukrajnában is nagy sztárnak számít.

Ahogy arról már mi is beszámoltunk Csobot Adél megy, a kárpátaljai magyar lány aki 13 évesen első helyezést ért el a IX. Kárpátaljai Magyar Dalversenyen, tagja volt egy nemzetközileg ismert ukrán formációnak, a VIA Gra-na pedig érkezik. A formáció után, 2020-ban szólókarrierbe kezdett, most pedig Ukrajnából Magyarországra érkezik, hogy tehetségeket mentoráljon az X-Faktorban.

Persze nem mindenki örül annak, hogy ő lett az X-faktor új mentora. Baukó Éva nem sokkal a hivatalos bejelentés után a saját Facebook-oldalán állt be a fiatal énekesnőbe úgy, hogy nem is ismeri. Mindenesetre az egykori villalakó szerint Herceg Erika mind a három férfi mentornak tetszeni fog.

“Ezt a jó kis ukrán pinát, az összes mentor és a műsorvezető is púzóba rakja és meg fogja baszni. Hajrà Erika, hajrá magyarok..” – Baukó Éva azóta törölte a posztot, írja a Nuus.hu

Herceg Erika a negatív reakciókról

Ez normális, mert nem vagyok itt ismert. Amikor belépett a VIA Gra nevű lánybandába, az elsők között tanították meg arra, hogy ne olvasson kommenteket.

Tegnap délelőtt jelentették be az idei X-Faktor mentorjait, a sajtóeseményen pedig kiderült, hogy Csobot Adélt Herceg Erika kárpátaljai énekesnő váltja a zsűriben. Az új mentor érkezését nem mindenki fogadta meleg szívvel az országban, a negatív hozzászólások láttán ByeAlex is kiakadt.

Herceg Erika kárpátaljai énekesnő lesz az X-Faktor új mentora. A műsort idén is Miller Dávid vezeti majd.
Herceg Erika ma a Reggeli vendége volt, ahol elmondta, hogy ő nem is értesült a rosszmájú megszólalásokról addig, amíg mentortársa nyilvánosan a védelmébe nem vette. Szerinte az emberek részéről némileg normális ez a fajta reakció, hiszen neki Magyarországon nincs munkássága.

– Ez normális. Azért, mert nem vagyok itt ismert. Sokan azt hiszik, hogy na, most idejött, befúrta magát, ki lehet ez? Ez hihetetlen, mert itt tényleg nincs munkásságom. De most elkezdődik valami – mondta az énekesnő, hozzátéve, hogy nemrég felkereste egy hangmérnök, és elkezdett magyar dalokat írni.

Ami pedig a negativitást illeti, Herceg már kilenc évvel ezelőtt, a VIA Gra nevű lányformációba belépve megtanulta, hogy sosem szabad kommenteket olvasni, mert a bántó megjegyzések hátráltatják a munkában és hosszútávon az előadók egészségére is rossz hatással lehetnek.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!