Glory Cafe szexklub

A hely jellegéhez igazodva szinte minden lehetséges. Főleg attól függ, mit szeretnétek. Leginkább ismerkedésre és kapcsolatteremtésre van lehetőség. Szóló férfiak vannak többségben, ők várják a párokhoz csatlakozást. Glory Cafe club Glory Hole pároknak, férfiaknak és nőknek.

Mi ez a klub? Pároknak nálunk az eredeti nőből és férfiből álló kettős számít, akik valóban együtt vannak, és azért jönnek hozzánk, hogy kivegyék a részüket a közös társasjátékokból. Egyéb esetekben az urak rendes belépősök, a hölgyek természetesen akkor is ingyen jöhetnek hozzánk!

Közel 400 m2-en, három szinten, barátságos, erotikusan fűtött hangulatban várjuk kedves vendégeinket párban és egyedül is. Szervezd ide alkalmi randid, hozd le partnered szórakozni, vagy csatlakozz másokhoz, légy részese, vagy esetleg csak lesd meg az intim pillanatokat!

Két bárpult, rengeteg szeszes ital, koktélok, üdítő italok, kávé és pizza olcsó áron. Az alsó szinten 10 videókabin kukucskáló lyukakkal, folyamatos filmvetítéssel.
Négy további kabin üvegezve illetve kukucskálási lehetőséggel várja a bezárkózni akarókat. Három szintes ágyrendszer várja a közös hancúrozások szerelmeseit. A galérián bőr garnitúrák párnákkal a hencseregni vágyóknak, vagy akik csak csendesebb vagy intimebb zugot keresnek beszélgetésre vagy egyébre!

A földszinten kényelmes asztalok és fotelek, valamint hatalmas kanapékon elnyúlva lehet ismerkedni vagy sodródni az eseményekkel!

Aki érez rá hajlandóságot a földszinti rúdnál bemutathatja pörgő-forgó tudományát. A fenti ruhatáron kívül az alsó szinten értékmegőrzők állnak rendelkezésre.

Érkezz egyedül vagy partnerrel, törekedj a többiek és a magad hangulatának fokozására szavakkal és tettekkel. Beszélgess, iszogass és teremts kapcsolatot. Akkor alakulhat tovább valami. A kész helyzetekre várni unalmas. A vadász ösztön és utána a siker önbizalmat ad mindenkinek. Ne azt várd, hogy a hölgy menjen hozzád! De ne légy erőszakos sem, a nem az itt is nemet jelent. Nálunk majdnem mindent szabad, de semmi sem kötelező!
Kedves vendégeink! A Glory Café szívesen látja mindazokat, akik kíváncsiak erre a különleges, máshol nem található erotikus atmoszférára.

Mindezt szolid, bárki számára megfizethető árakon nyújtjuk. Minden, ami helyiségeinkben történik, ott is marad, illetve a részvétel önkéntes és anyagi ellenszolgáltatástól mentes. Azért, hogy a hely különleges hangulata sokáig fennmaradjon, minden vendégünk figyelmét felhívjuk a szabályok betartására.

A helyiségben ingyenes wifi érhető el, az azonosító ki van írva, vagy érdeklődj a pultosoktól. Telefont a kabinoknál használni tilos, fotó készítése pedig a Glory egész területén szigorúan tilos!

Programok
Pénteken Anett, szombaton pedig Betty tart majd gangbang bulit 22.30 után. De több pár és hölgy is jelezte már korábbra érkezését. És mint tudjuk, a legtöbben nem írnak sehova, csak megérkeznek! Reméljük korán indul az este, és megint minden szinten dúl majd a romantika! A pult mellett kiírt ital ajánlatunk mellé erre a hétvégére még két akcióval is készülünk. Véres Mária annak a koktélnak a fordítása, ami vodka-paradicsom és fűszerek keveréke. Eredeti neve Red Snapper volt, de mára Bloody Mary lett, és most csak 900 Ft-ért keverjük! Ezen kívül a Steffl sört is akciósan, mindössze 500 Ft ért adjuk a készlet erejéig!
Vasárnap ismét a nagy sikerű akciós párok napja nem csak pároknak. Nekik ingyenes a belépés, az uraknak pedig mindössze 1500 Ft.
A jövő hét elejétől újra minden nap érkeznek a bevállalós milfek egy órás gangbang bulira 20.30-tól. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Rita.

Hűvös klub, forró hangulat, jéghideg italok, szemérmetlen erotika! Ezekkel, és nagy szeretettel várunk mindenkit egész héten!

Néhány mondat a hétvégéről és a következő hét elejéről
Pénteken a párok mellett Zsejke biztosan érkezik 22 óra után gangbang bulira. A szombat a szokásos swinger nap lesz, sok bevállalós, csinos párral. Mary is jelezte érkezését 22 óra körül, és várja az ápolt, potens pasikat! Aki hozzánk jár már tudja, hogy a pult melletti világítós táblán mindig található néhány ajánlott finom ital. Erre a hétvégére ez ismét bővül egy hűsítő, nyári, többek között vodkával és friss görögdinnyével készülő csodával.
Vasárnap a kedvelt és bevált akciós párok napja lesz, természetesen nem csak a pároknak! Reméljük akkorra is kitart a lelkesedés, és minden szinten dúl majd a romantika!
A jövő héten ismét minden nap várjuk a rendszeresen hozzánk járó, és ezt előre bejelentő csinos és bevállalós hölgyeket egyedül vagy párjukkal. Hétfőn Nia jön a párjával, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Mary. Egy órás gangbang bulijuk 20.30 környékén kezdődik majd.
Ismét megemlítjük a hétköznap délutáni kedvezményes matinét, amikor nyitástól 20 óráig mindössze 1.500 Ft a belépő. Sokszor érkezik korán pár, jó ha kéznél van néhány használható pasi! Persze ha valaki marad vagy visszajön este, csak a különbözetet kell ráfizetnie! A másik a bérlet lehetősége, ahol 10 hétköznapi belépő megvásárlásával ajándékba adunk egy hétköznapi és egy hétvégi belépést! Ez ugye 7.500 Ft megtakarítás. Persze a házasoknak ajánlott egy dugihely, nehogy otthon megtalálja az asszony. Mi is szívesen eltesszük, nem húzunk le egy alkalmat sem, és emlékezni fogunk az illetőre.

Ha már az erotikán kívül ennyi mindenről írtunk, akkor még pár gondolat az új, és néhány korábbi vendégünknek. Az üzenőfal leginkább arra szolgál, hogyha pár vagy hölgy igényel népesebb társaságot, azt érkezése előtt kiírja. Illetve mivel a párok és hölgyek döntő része nem írja ki előre, mi jelezzük, hogy van igény értelmes, használható úrra.

Az urak kiírásait, hogy mikor érkeznek, még akkor is töröljük, ha nem biszex jellegű, hiszen egy kép nélküli nicknév nem ébreszt kéjes vágyat látatlanul egy nőben sem. A hülye kérdéseket, hogy érdemes-e menni, hányan vannak éppen, mit és hol csinálnak a párok, lesz-e holnapután 19.50-kor pár, vagy a pár meddig marad, azt töröljük, a kiírót a második ilyen után tiltjuk. Azonnali tiltás jár a telefonszám, vagy email kiírásáért. Kérjük, hogy a hozzánk, és a működéshez kapcsolódó kérdések megválaszolását bízzátok ránk, tudunk értelmesen fogalmazni ha tényleg választ érdemel mert nem olvasható róla a házirend vagy a rólunk menüpontban. Köszönjük szépen. És akkor következzen a mostanában megszokott két záró mondat a kép alatt!

Hétvégi események és a jövőhét eleje a Gloryban!
A héten, vasárnaptól szerda estig már 20 hölgy volt nálunk egyedül, vagy a párjával. A legtöbbjük aktívan kivette részét a csoportos játékokban! Néhányan elsőre csak megnézték a helyet, őket majd várjuk vissza nagy szeretettel! Reméljük ez a lendület folytatódik ma is, és persze a következő napokban. Pénteken biztosan érkezik Anett 22 óra után, és gangbang bulit tart a rúd mellett a felső szinten.

Szombaton a szokásos swinger nap
Reméljük ismét nagyon sok párral és ápolt pasikkal. Alexa is jelezte érkezését 22 óra után egy órás bulira. Ő általában kedvenc helyén, a hátsó üveges kabinban található. Vasárnap ismét a megszokott párok napja, kedvezményes belépővel az uraknak, ingyenesen a pároknak.
Ital ajánlatunkban továbbra is finom és színes koktélok olvashatók a világító táblán. Sok közülük alkoholmentes formában is kapható, és természetesen a limonádé továbbra is nálunk a legjobb az országban! Egy szikvizes szerződésünknek köszönhetően már kimérve is rendelkezésre áll a jéghideg szóda, ha valaki előnyben részesítené a palackos ásványvízzel szemben. A légkondi szuperül működik, tehát ha a hölgyek sminkje elkenődik, az nem az izzadás miatt lesz!
A jövő hét elején kicsit más lesz az érkezési sorrend, mint a megszokott. Hétfőn Niát várjuk a párjával, de csak 21 óra körül. Viszont ő az utolsó meredező pasit is meg szokta várni, nem csak egy órát vannak. Mikor itt van, a záróra rendszeresen kitolódik. Kedden Mary, szerdán Betty, csütörtökön pedig Rita jön hozzánk. Ők 20.30-tól egy órás gangbang bulit tartanak.

  • A belépőjegy megváltásával az alábbi szabályokat elfogadja. Tudomásul veszi, hogy az alábbi szabályok megszegőitől a belépést az üzemeltetők megtagadhatják, illetve a Glory cafe területéről kivezethetik.

A Glory cafe területén 18. életévét be nem töltött személy, még felnőtt kísérővel sem léphet.
A belépéshez napi belépőjegy váltása szükséges, amely a megváltás idejétől záróráig érvényes. Kivétel a kedvezményes, akciós belépő. Az egyedi szabály szerint jogosít benttartózkodásra. Például a délutáni kedvezményes belépő, ami 1000 Ft, az 16-19 óráig váltható, és 19.30-ig érvényes.

A Glory cafe területén fénykép, videó-, vagy hangfelvétel, csak a vezetőség előzetes írásbeli engedélyével készíthető. Az illegálisan készített felvételek megsemmisítéséről gondoskodunk.
Az erőszakos, tolakodó vendégeket, illetve azokat, akik a többi vendég szórakozását zavarják, azonnali hatállyal eltávolítjuk a szórakozóhelyről.

Azokkal a személyekkel szemben, akik a Glory cafe területén, illetve annak környékén, az utcán szabálysértést, vagy bűncselekményt követnek el, rendőri intézkedést kérhetünk. A Glory cafe területére fegyvert, kést, vagy más szúró-vágó eszközt illetve egyéb közrendre és közbiztonságra veszélyes tárgyat bevinni nem lehet.

A Glory cafe területén, a biztonságos szórakozás érdekében, biztonsági kamera rendszer működik mely a pénztárakat és a beléptetés rendjét figyeli. A felvételek kezelése és törlése a jogszabályok szerint történik!
A Glory cafe színpadán alkalmanként élő filmforgatás folyhat, amikor felvétel készül. Ha a vendég aktív résztvevője lesz, úgy anyagi díjazásra nem tarthat igényt, és ezek a felvételek korlátlanul felhasználhatóak.
A Glory cafe területén pénzért szexuális szolgáltatást ígérni, vagy kérni szigorúan tilos. Ha ilyenről értesülünk, ennek elkövetőjét azonnali hatállyal eltávolítjuk a helységből. Kifejezetten kérjük a vendégeket, hogy ha ilyet tapasztalnak, azonnal értesítsék ott a személyzetet.
A Glory cafe teljes területén tilos a dohányzás, vagy nyílt láng használata. Dohányozni a bejárat 5m-es körzetén kívül lehet.

Glory cafe területén máshonnan hozott étel és ital, a vezetőség külön engedélye nélkül nem fogyasztható.
A Glory cafe területére kabátot, táskát nem szabad bevinni. Ezek elhelyezésére ruhatárat, illetve 1 000Ft letét ellenében értékmegőrző szekrényt biztosítunk. A záróráig le nem adott kulcsokra nem áll módunkban a letétet visszafizetni, az csak a megváltás napján záróráig lehetséges. Aki elveszti a szekrény kulcsát, annak szekrényét csak záróra után nyitjuk fel. Ebben az esetben a zárcsere költségét a letét fedezi.
A Glory cafe területére rendetlen, piszkos, rossz szagú ruházatban, ittas-, bódult állapotban nem szabad belépni. Az ilyen személyektől a belépést megtagadjuk. A hely színvonalának nem megfelelő öltözékben érkezőktől a belépést megtagadhatjuk.

Néhány egyéb információ
A Glory cafe nem foglalkozik vendégei szexuális irányultságával és vendégeinktől is teljes toleranciát várunk el. Nálunk sok mindent szabad, de semmi nem kötelező. A belépés nem jelenti azt, hogy biztosan sikeres lesz az ismerkedés. Mi a helyet és a lehetőséget adjuk. Viszont a nem az nálunk is nemet jelent, ezért ha egy hölgy vagy pár nemet mond valakinek a közeledésre, azt tessék tiszteletben tartani és elfogadni. Az erőszakos, tolakodó vendégektől elbúcsúzunk.

Kérjük a barátokat, hogy ne vonuljanak a kabinoknál csapatosan, ne hangoskodjanak, és főleg ne ott beszéljék meg harsányan, hogy mi történt velük. A kabinajtókat ne csapkodják, ne dörömböljenek és ne zavarják más erotikáját. Várjanak a sorukra, aki pedig el lett utasítva, az vegye tudomásul és ne lázadjon. Kérjük arra is az urakat, hogy a gangbang helyszínén csak azok tartózkodjanak, akik szintén részt szeretnének venni benne, ne ott röhögcséljenek és beszéljék meg a focieredményeket, mert zavarják a hölgyet és természetesen az éppen vele foglalkozó urat is. Ha kabinban zajlanak az események, akkor aki végzett adja át a helyét másnak, ne nézze tovább tétlenül az eseményeket, hiszen a hölgy várja a következő áldozatát! A papírokat, óvszereket a szemetesbe tegyék, és vigyázzanak a tisztaságra. A kisebb fütyivel rendelkező urak álljanak közelebb a piszoároknál, hogy sikerüljön beletalálni. A kihelyezett dezodorokat és szájvizeket használják, de ne lopják el. Ha valakinek szüksége vagy egy 300 Ft-os dezodorra, inkább szóljon és kap tőlünk ajándékba. A kihelyezett számítógépen mindenki internetezhet. Használat után ne felejts el kijelentkezni, nehogy meglepetés érjen… És kérünk mindenkit, hogy csak arra használja a gépet, ne akarjon semmit telepíteni, és ne akarja a gépet programozni, szerelni, majd azt mi intézzük!

Több kedves, bevállalós milf is előre bejelenti, hogy mikor szeretne gangbang bulit tartani. Mi ezt próbáljuk összehangolni, hogy minden nap legyen az uraknak akkor is valami esemény, ha a pároknál nincs sikerük. Ezért hétköznak 20.30-tól, hétvégén 22.30-tól legtöbbször egy órán keresztül tart a gangbang buli, ahova az ápolt és potens urak óvszer használattal csatlakozhatnak. Természetesen a hölgy bármikor kizárhat valakit a társasjátékból. Ennek oka legtöbbször az öltözékben, a tisztaság vagy a potencia hiányában keresendö. Természetesen a nem ez esetben is döntő, kérjük elfogadni a hölgy akaratát.

Sajnos nem vagyunk jövőbe látók, nem tudjuk előre megmondani, hogy mi várható majd délután, este, holnap vagy azután. A napi belépő lehetőséget biztosít, hogy ha épp nincs megfelelően érdekes esemény, és nem akar várni az illető, akkor bármikor visszajöhet záróráig. Az “ -érdemes bemenni? “ kérdést szintén nem tudjuk kezelni, hiszen nem tudhatjuk az illetőnek mi az elvárása, nőt, pasit, párt keres-e, milyen külsővel, korral, stb. És természetesen azt sem tudhatjuk, hogy ő meg fog-e felelni a másik félnek.A legerősebb napot sem tudjuk megmondani, mert bár hétvégén általában sokan vannak, több a pár, de egy hétköznap mikor nincs, vagy alig van pasi és érkezik egy szimpatikus pár, akkor az a legjobb pillanat nálunk lenni.

A honlapon az üzenőfalra ki szoktuk írni, ha olyan pár érkezik, akiket ismerünk és tudjuk, hogy partnereket keresnek. De aki otthon a képernyő előtt ülve várja, hogy mikor érdemes elindulni, az legtöbbször lemarad az eseményekről, mert vagy nem akarják, hogy kiírjuk, vagy nem írjuk ki mert nem tudjuk mi lesz, esetleg már sok a pasi, vagy mire megérkezik a kiírást olvasó, már el is megy a pár.

A leírtak betartásával és alkalmazásával várjuk minden kedves régi és új vendégünket!

Glory Cafe 1085. Budapest, Baross u. 30.
Nyitva:
Hétfő – Csütörtök: 16:00 – 00:00
Péntek – Szombat: 18:00 – 02:00
Vasárnap: 16:00 – 22:00

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes. A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

Forrás: glorycafe.hu


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A merevedési zavar legyőzése nem is olyan nagy dolog

A kínaiak már több ezer éve ismerték az impotencia jelenségét, és a taoisták sajátos módszert [...]

Ne félj szexshopban vásárolni, az Intim Centerben diszkrétek és kedvesek az eladók

Szexboltba manapság már mindenki jár, tizennyolctól fölfelé. A fiatalabbaknál mintha már trendi lenne a szexshopok [...]

A prosztatamasszázs és prosztatamasszírozó használata

Van a férfiak testében egy pont, amelyről ugyan nem beszélnek szívesen, de a legnagyobb élvezetet [...]

Intim Webshop az Intim Center szexshop online webáruháza nonstop nyitva

Az online szexvásárlás kényelmes és házhoz, vagy szállítási címre hozzák a csomagot. Az online szexshopping [...]