Meztelen képeken a politikusnő

Felajánlotta lemondását egy közismert ellenzéki maláj politikusnő, miután meztelen képek jelentek meg róla. Sajtóértesülések szerint a fotókat a politikusnő ex-barátja valószínűleg alvás közben készítette.
Elizabeth Wong, Malajzia egyik vezető emberjogi aktivistája a sebtiben rögtönzött sajtótájékoztatón könnyek között nyilatkozta: „Bárcsak ne kéne egyedülálló nőként a szexualitásomat szégyellnem. Hiszen nem tettem semmi rosszat, nem sértettem meg semmilyen törvényt.”
A politikusnő, aki már eddig is a kritikák kereszttüzében állt, a kormányt vádolja a manipulációért. Úgy véli, nem érik be ennyivel, folytatni fogják nemtelen támadásaikat.
A konzervatív többségű kormány oldaláról viszont eképp vélekednek: „Egyedülálló nő, nem ment férjhez. Hogy engedhet be férfiakat a hálószobájába? Milyen kapcsolatnak nevezi ezt tulajdonképpen?”
Párttársai támogatják Wongot, és később döntenek arról, elfogadják-e lemondását.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexi ajándék szeretett partnerednek intim shopból

Szexajándékok férfiaknak és nőknek! Az erotikus játékok ajándéktárgyak formájában is vannak, amelyek tökéletesek ajándéknak egy [...]

Szexshop eszközökkel izgult fel Orsulitz Rita, aztán jól megdugatta magát

A fiatal tornászlány Orsulitz Rita pornó castingra jelentkezett. A szexmunka előtt Szexpláza szexshop eszközökkel, a vibrátorok [...]

A legjobb online szexshop termékeiből ajánló

A Szexpláza.hu online nonstop szexshop új termékek ajánlója. Az ajánlatok közül itt egy élethű letapasztható műfasz, szagtalan [...]

A nőnek muszáj kielégülnie? Igen, és mi szexkütyüket adunk hozzá!

A nőnek muszáj kielégülnie? Igen, és szexkütyükkel segítünk! Miért lehet nehéz a nők számára elérni [...]