Florence Brudenell Bruce-t dugja Harry herceg

Pucérkodása miatt kiutálják Harry nőjét Florence Brudenell Bruce fehérnemű modellt. Még össze sem melegedtek igazán, Harry herceg (26) máris kiverte a biztosítékot koronás nagyanyjánál új kedvesével. A kisebbik herceg négy hete randizgat titokban Jenson Button Forma–1-es autóversenyző volt párjával, de hiába szeretné hivatalossá tenni a kapcsolatot, a hírek szerint II. Erzsébet hallani sem akar a fehérneműmodellről.

Udvari pletykák szerint a királynő máris kijelentette: nincs helye a családban olyan lánynak, aki ruhátlan pózolással keresi a kenyerét. Pedig a 25 éves Florence Brudenell-Bruce régi nemesi családból származik, egyik felmenője Cardigan grófja, aki még a krími háborúban harcolt a könnyűlovasság élén. Ám a család azóta több érdekes vérvonallal dúsult fel, Florence három testvére mind a művészvilágban próbál érvényesülni, s ráadásul többen túl vannak már az első alkoholelvonójukon.
– Nem hinném, hogy a mi családunkra valaha is áldását adná őfelsége – mondta a brit Daily Mailnek Florence unokatestvére, aki New Yorkban próbál rockénekesnőként érvényesülni, és máris túl van egy pszichiátriai kezelésen. Még egy bugyis kép a modellről itt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Valentin napra készül a lány… és te?

Erotikus társasjátékkal, szex társasjátékkal készülnek a legtöbben, hisz remek erotikus Valentin-napi ajándék. Ráadásul közös szórakozást nyújt, [...]

Férfi szexuális játékok, kényeztesd a tested és a farkad mindenképpen

A katalógus férfiaknak készült szexjátékok része számos játékot és eszközt tartalmaz a férfiak számára. Itt mindenféle [...]

A legjobb szexshop az INTIM CENTER nyitva 33 éve, de jópár szuper szexbolt van még

A budapesti szexshop az Intim Center, az Astoriánál a Károly krt 14. sz. alatt található. [...]

A tudósok állítják a szexuális játékok klinikai előnyeit

Használhatók prosztatagyulladás, rák utáni állapotok, stresszes vizelet-inkontinencia és mások kezelésére. A Nature Urology folyóirat áttekintő [...]