Az orális szex legkínosabb pillanatai

A kapcsolat kezdetének együttlétei során szorongóvá teheti a nőt, hogy attól fél, hibázik az ágyban, mert nem tudja, mit szeret a másik. Ugyanakkor a tapogatózás elkerülhetetlenül hozzátartozik ahhoz, hogy rájöjj, mi tüzeli fel a párodat. Ezért a kísérletezés gyakran még mindig jobb, mint ragaszkodni azokhoz a trükkökhöz, melyek valakinél már egyszer beváltak, mert nem biztos, hogy az másnak is bejön.
Létezik viszont néhány általános bakiforrás, és, ha szeretnél legalább egy kicsit biztosra menni, nem árt, ha tisztában vagy vele, mi az, amit a férfiak is kínosnak élnek meg.
Annak ellenére, hogy az orális kényeztetés számukra gyakran különösebben árnyalt technikai felszereltség nélkül is különleges élmény… A teljes cikket az eredeti oldalon itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Top potencia szerek, rendelés és személyes vásárlás szexshopból

Erekciós problémáról, potenciazavarról akkor beszélhetünk, ha a kívánt szex valamilyen ok folytán nem következik be. [...]

A farkadat ezzel tudod csodásan kényeztetni, Satisfyer Men

A maszturábor és vagin kínálatunkból a férfiaknak az egyik legjobb maszturbátor Rocco ajánlásával, a Satisfyer [...]

Szex shop ❤️ INTIM CENTER a legjobb szexbolt férfiaknak, nőknek, pároknak

Több mint 30 éve működünk együtt népszerű és megbízható gyártókkal és beszállítókkal, hogy mindig hozzánk [...]

Potencianövelők természetes alapanyagokból, a szexbolt és webáruház kínálatban

Fokozza teljesítményét a természetes férfi potencianövelővel. Növényi formulánk segít javítani az energiaszintet és a libidót, [...]