Leszbikus lányok, biszexuális fiúk az intézetekből

Az Ország Nagy Szextesztjének adataiból kiderült, hogy a homoszexuálisok 11%-ának a 6 éves kora előtti időszakban volt az első szexualitáshoz köthető élménye.

A biszexuálisokra ugyanez jellemző, a heteroszexuális huszonéves férfiaknál ez az arány csak 6%. Ez egyfelől azt jelenti, hogy a szexuális abúzus fontos tényező lehet a homoszexualitás kialakulásában, másrészt azt, hogy a kiszolgáltatott helyzetben lévő gyerekek nagyobb arányszámban találkoznak szexuális erőszakkal vagy “csábítással”. Nem tudhatjuk, hogy a tesztet kitöltők gyermekkorukban családban éltek vagy sem, de feltételezhető, hogy a családi körön kívül, intézményi körülmények között nevelkedett gyerekek számára nagy kockázatot jelent az “összezártság” és az érzelmileg hideg légkör… A cikk folyatatásához kattints a fotóra.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Top10 potencianövelő amitől kőkemény merevedésed lesz

A legjobb gyógyszerek a potencia növelésére férfiaknál! Az erekciós diszfunkció (rövidítve ED, korábban impotencia) azon [...]

A nőnek muszáj kielégülnie? Igen, és mi szexkütyüket adunk hozzá!

A nőnek muszáj kielégülnie? Igen, és szexkütyükkel segítünk! Miért lehet nehéz a nők számára elérni [...]

Szex kellékek online sexshopban rendelhetők, vagy a szexüzletben Bp. Károly krt. 14. sz alatt megvásárolhatók

Mit szoktak az emberek egy szexshopban vásárolni? Hát magasan vezetnek a különféle vibrátorok. Erotikus intim [...]

Nyuszi vibrátorok a legkedveltebbek a nők körében

Minden második nőnek van vibrátora. A nyuszi vibrátorok a legkedveltebbek a nők körében. Miért? Mert [...]