Brad Pitt

William Bradley Pitt néven látta meg a napvilágot 1963. december 18. -án, Oklahomában. A baptista család utoljára gondolt, mint színészre, mikor fiuk Brad született. Apja Bill Pitt gondosan ügyelt, hogy fia mindig jelen legyen vasárnap. Különösebb gondjai a tanulással sem adódtak neki. A középiskolában sportolt, zeneórákra járt, és részt vett a diákönkormányzatban is. Érettségi után a missouri egyetemre járt. Itt néha szerepelt műkedvelő előadásokon is.

Pitt egyébként újságírást tanult, s főleg a reklámszakma és a grafikus tervezést képzelte mint jövőjét. Tagja volt a golf-, a tenisz- és az úszócsapatnak. Még két hét és két vizsga hiányzott a diplomához, mikor Pitt úgydöntött, neki nagy falat a diploma, s megriadva a jövőjét bedobta a cuccait a Runaround Sue-nak becézett Datsunjába, és Hollywoodba kocsikázott, mert úgy döntött, inkább filmsztár akar lenni. Szülei és barátai úgy tudtak, hogy a pasadenai Art Center College of Design növendéke lett, mert túl nehéznek találta az egyetemi vizsgákat. Ám Pitt valójában az El Pollo Loco nevű autósbüfében tevékenykedett csirkekosztümben, vetkőző táncősnőket fuvarozott agglegénypartikra, s közben szorgalmasan járt szereplőválogatásra is.
A Dallasban Priscilla Presley lányának vehemens udvarlóját alakította, a magánéletben is kerülgette a nőket. Többek között Robin Givens színésznővel, a volt Mrs.Tysonnal randevúzgatott. 1991-ben a Thelma és Louise-ban begerjedt autóstopost alakított, ez a figura volt az, akinek a Geena Davis által alakított Thelma az első orgazmusát köszönhette. A jóképű színész egyszerre reflektorfénybe került, s Pitt a magánéletben sem cáfolt rá vehemens férfiasságára. Nők jöttek és mentek az életében, a színész azt vallotta, hogy minél fiatalabb a lány, annál jobb, így össze is költözött a 16 éves Juliette Lewisszel nem sokkal azután, hogy együtt szerepeltek a Too Young To Die? című tévéfilmben. A kapcsolat három évig tartott, ez volt Brad leghosszabb viszonya, amióta betette a lábát Hollywoodba. Aztán egy Jitka Pohlodek nevű lány lépett be az életébe, aki magával hozta két kaliforniai hiúzát is, de Brad jobban kedvelte a kutyát és a kaméleont… Azért a gazdájuk kedvéért a cicákat is kibírta egy ideig. Szenvedélyek viharában című romantikus dráma főszerepe alapján a People magazin Bradet a legszexisebb élő férfinek választotta.
Egy darabig elévezte, hogy a sajtót vonzó külseje foglalkoztatja inkább, mint tehetsége, de ez ellenkezőjére fordult. Alakításai igen említésre méltóak voltak már ekkor is: mint például Robert Redford Folyó szeli ketté című filmjében a szerencsétlen aranyifjú, az Interjú a vámpírral című moziban az érzelmes Luist alakította az aktív vámpír, Tom Cruise oldalán. A Hetedikben arrogáns rendőr. Terry Gilliam 12 majom című filmjében nyújtott alakítását Oscar-díjra jelölték. Hogy eljátszhassa ezt a szerepet, Pitt visszautasította az Apollo 13-ban felajánlott asztronauta figurát, lehetőséget, s úgy érezte, helyesen döntött. A magánéletben ez nem mindig sikerült neki, Gwyneth Paltrow-val nagy szerelembe esett, majd két év után elváltak útjaik. Pitt a filmezéssel vigasztalódott, a Hét év Tibetben kritikai elismerést hozott neki, viszont a mozi miatt kitiltották Kínából…
1996-ban 100 000 dollárt adományozott a Discovery Centernek, ami szülővárosában, Springfieldben a gyermekek oktatási központjául szolgál. A jótékonyság csak azokat lepte meg, akik látták Az ördög maga című filmjét, amiben a rendőrt játszó Harrison Ford mellett kegyetlen ír terroristát formált meg, nagy elhitető erővel. Az élet viszon nem a filmekből áll… Brad új kiszemeltje Jennifer Anistonon lett, 2000-ben fényes esküvő keretében össze is házasodtak. Ezután olyan filmek következtek, mint A mexikói, melyben Julia Roberts partnere volt és Kémjátszma, amiben ismét együtt dolgozhatott Robert Redforddal. Közben azért Guy Rtichie-vel is forgatott: A Blöffben egy olyan cigányt formált meg, akinek szavait még maga a színész sem értette…
A Tripla vagy semmiben a George Clooney által alakított, frissen szabadult Danny Ocean 11 tagú, specialistákból álló bandájával megkísérel 150 millió dollárt elrabolni három Las Vegas-i kaszinóból. Pitt Rusty Ryant, Ocean bizalmasát és legjobb barátját keltette életre.
Bár szüksége volt egy kis pihenésre, Brad mégis nagyon örült, amikor Wolfgang Petersen felhívta, és felajánlotta neki Akhilleusz szerepét a Trójában. A film befejezése után hamarosan megkezdődtek az Ocean’s Twelve előzetes munkálatai.
A Mr. and Mrs. Smith című thriller forgatása alatt ismerkedett meg Angelina Jolie-val. A film bemutatója utána Jennifer Aniston kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva a szakítás mellett döntött, válóperük 2005 októberében fejeződött be. Jolie, aki egy csecsemő afrikai kislányt, Zaharát is magához vett, még ebben az évben összeköltözött Pitt-tel. Brad Maddox-ot és Zaharát is a nevére vette. Közös kislányuk, Shiloh Nouvel 2006. május 28-án született meg Namíbiában. 2007 tavaszán újabb gyermekkel bővült a család, ugyanis örökbefogadták a 3 éves vietnámi kisfiút, Pax Thien-t.
A családi élet mellett persze szakított idő a filmezésre is, a 21 gramm direktora, Alejandro González Inárritu által rendezett Babelben amerikai turistát alakított, akinek feleségére – Cate Blanchett alakítja – marokkói útjuk során rálőnek, s ezzel megrázó események sora indul be több országban is…
A film már számos díjat kapott, különböző kategóriákban jelölték Oscarra és Golden Globe-ra, ez utóbbi díj legjobb férfi mellékszereplő kategóriájában Brad-et dominálták.
Az Ocean’s Thirteenben Rusty Ryan szerepében tért vissza, majd Andrew Dominik, a Chopper rendezője benne látta meg az ideális Jesse Jamest. A The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford című film a James-banda egyik tagja, Robert Ford (Casey Affleck) szemszögéből ábrázolja az eseményeket.
2008-ban mutatják be a The Curious Case of Benjamin Button című F. Scott Fitzgerald-adaptációt, amelyet Brad a Harcosok klubja és a Hetedik rendezője, David Fincher irányításával forgat. Egy idősebb férfit alakít, aki az idő múlásával egyre fiatalodik. Amikor Benjamin ötvenéves lesz, beleszeret egy harmincas éveiben járó nőbe, Daisybe – őt Cate Blanchett játssza -, de a párnak számításba kell vennie azt a tényt, hogy nem együtt fognak megöregedni…
Pitt további tervei között szerepel a Dallas Buyer’s Club, amelynek AIDS-es villanyszerelő főhősét a kórházból hazaküldik meghalni, de Ron nem adja fel, és illegális gyógyszerek segítségével képes meghosszabbítani saját, és más HIV-fertőzöttek életét.
Brad vígjátékon is töri a fejét, a Chad Schmidtben kettős szerepet alakít majd, ugyanis Steve Conrad történetének középpontjában egy fiatal színész áll, aki a 80-as években költözik Los Angelesbe, hogy sztár legyen. Ám ugyanakkor egy bizonyos Brad Pitt is felbukkan, akire Schmidt úgy hasonlít, mint két tojás.
A State of Play egy BBC-minisorozaton alapuló politikai thriller lesz, amelyben egy rejtélyes gyilkosság politikai összeesküvésre derít fényt, amelyben kormányszervek és olajtársaságok is belekeveredtek.
Brad Pitt és családja egyelőre New Orleansban rendezik be új házukat, a pedig színész produkciós cége, a Plan B Johnny Depp Infinitum Nihil nevű társaságával együttműködve a Shantaram című filmet igyekszik tető alá hozni.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexelj kutyapózban és dugj vibrátort vagy dildót a nő fenekébe

A kutyapóz nem szerelmes testhelyzet az ágyban. A férfiak nagyon szeretik, hiszen kicsit lehet olyan, [...]

A potencianövelők egyre kedveltebbek magyarországon

Péniszméret: A 18 cm-es merev pénisz valódi rekord, és kevesen büszkélkedhetnek ilyen mérettel. Annak ellenére, [...]

A vad, elsöprő szex sok nő vágya, ha nem vagy képes rá használj potencianövelőt

Vad szex! Sokan el sem tudják képzelni, hogy mit jelent a vad szex. Ilyenkor előjön [...]

Szexshop üzletben szex – erotikus történet

Régebben az Intim Center budapesti szexshop üzletében dolgoztam, de elváltam és hazaköltöztem anyámékhoz, egy vidéki [...]