Bálint Antónia már öreg, de fotózzák

Bálint Antónia fehérnemű fotózáson! 43 évesen is vállal egy fotózást Bálint Antónia. Egy fehérnemű fotózáson vett részt az egykori szépségkirálynő, aki egy kislány édesanyja. A fotózásra egy budapesti hotelben került sor, az elnöki lakosztályban.

       

A média szerint Toncsi egy remek alakkal büszkélkedhet, amelyet bármely 20 éves megirigyelhetne. Antónia az alábbit nyilatkozta testével kapcsolatban:
– Keményen edzettem, hogy így nézzek ki. Öt kilót már leadtam, de még ugyanennyitől szeretnék megszabadulni. Meg szeretném mutatni, hogy attól még, hogy valaki szül egy gyereket, nem kell kontyba fognia a haját és elrejtőznie a konyha mélyére.
Egy nő igazán csak a szülés után tud kiteljesedni. Általában a szememet dicsérik, de meglepő módon a lábfejemet is szokták.
A férfiak egyébként gyakran meglepődnek rajta, hogy csak 36-os a lábam, de így is igazán nőiesnek tartják. Pár szőrös pinás fotója.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexjátékok vásárolni Budapesten az Intim Centerben a legjobb

Érdemes felkeresni egy intim áruházat a fővárosban? Mit adhatnak az intimitáshoz szükséges játékok a partnereknek [...]

Valósághű szexbabák és péniszek – Adult Expo Hong Kong

Már partnerre sincs szükség?! Ilyen élethű pénisz utánzatokkal, dildókkal és vibrátorokkal, valamint szexbabákkal játszadoznak az [...]

Dildóval izgatja partnere prosztatáját Lingurár Éva szopás közben

Erezetes dupla dildóval izgatja a férfi prosztatáját Lingurár Éva, miközben szájjal és a vaginájával kényezteti. [...]

A nyúl vibrátor szexjáték, a nőket a mennyországba repíti

A nyúl vibrátor híres arról, hogy egyszerre stimulálja a hüvelyt és a csiklót, sőt néha [...]