Kunnilingváció: Csikló ingerlés mesterfokon

A nők számára talán a legintenzívebb szexuális élményt a nemi szerv nyelvvel történő ingerlése, azaz a kunnilingváció, profánabb köznapi nevén a „nyalás” jelenti. Hogyan kényeztessük partnerünket? Útmutató férfiaknak.
A kunnilingvációt (cunnus: vulva és linguere: nyalni)  nem tanácsos egyből a csikló ingerlésével kezdeni. A férfiak nagyrésze nem bánja, ha a nő egyből a lényegre tapint, de a gyengébbik nem képviselői ezzel másként vannak. Gyengéd csókolózás, simogatás, mellpetting után tanácsos csak rátérni a nemi szerv környékére, ahol először szintén kézzel javallott simogatni a partnert a szeméremrés környékénél körkörösen, majd hosszában, majd ha beindul a nedvesedés, rátérhetünk a csikló direktebb ingerlésére. Ekkor már az ajkakkal, belső ajkakkal is játszadozhatunk a kissé széttárt szeméremrés és csikló környékén.
Nyelvünket kezdetben csak finoman használjuk, nedvesítsük be a csikló környékét is. Körkörösen nyalhatjuk a csiklót borító bőrfelületeket. Ettől elég izgalmat kap belülről a csikló is. A nyelv laposabb felszínével való ingerlés is lehet igen izgató ebben a szakaszban. A hüvelybejárat környéke szintén roppant érzékeny pont… A teljes cikk itt olvasható.
További bejegyzések Szex Dr témában: Hogyan nyaljunk puncit – A szúrós szagú vagy csípős érzetet keltő vibrátorok egészségtelenek – Orvos szedte ki a vibrátort a fenekéből – Az önkielégítés egészséges és élvezetes.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A folyékony vibrátor, izgalmas intim szer gél vagy krém formájában

A folyékony vibrátorok micsodák? A szexuális játékipar soha nem szűnik meg meghökkenteni és meghökkenteni még [...]

A vibrátort minden második nő nagyon szereti

Minden második nő kedvenc játékai között szerepel a vibrátor, derült ki egy friss tanulmányból, amely [...]

Potencianövelő szerek, vélemények rendelés és INTIM CENTER potencia bolt

Potencianövelő szerek, vélemények rendelés és INTIM CENTER potencia bolt 1052 Budapest, Károly krt. 14. félemelet. [...]

Maszturbátor punci és segg, műpinával kielégülés

A szexshopkban kapható férfiaknak készült maszturbátor egy nő testének mesterséges része, amelyet örömre hoztak létre. [...]