A vagina (pina, punci, nuna, suna…)

vagina_es_vegbelnyilasA női testnek ez a része mindenki életében fontos szerepet játszik, legyen nő vagy férfi. Éppen ezért gyakran megihleti a művészeket már évszázadok óta. Ennek ellenére vannak olyan tények és információk, melyek még meglepetést tudnak okozni. A punciról, a vagináról amiket tudni kell, ezekről olvashatsz a cikkben: A vagina öntisztító szerv, a női orgazmus fájdalomcsillapító hatású, gombás fertőzések, a vagina illata, szőrös vagina, a hüvely, baktériumok, szemérem ajkak, örömszerzés, vagina torna, vagina plasztika, szex, punci tágulékonysága, tanácsok nőknek és férifaknak!  Lányként ha még nem láttad a puncidat belülről, akkor feltétlenül ismerkedj meg vele! Fogj egy kézitükröt, és alaposan vizsgáld meg. Sok lány sosem nézi meg, egy titokkal az ölükben élik le az életüket. Ugyanez vonatkozik a fiókra, ha tehetik ismerkedjenek meg a puncival közelről. Szavak, amiket a puncira használunk: , , , , , , , , , , , , , . Szavak, amiket a szexre használunk: , , , , , , , , , , , , , , , , , , .. és sorolhatnánk. A teljes cikket itt olvashatod el.
Forrás: Szexpláza és Stanton Dowd Az önkielégítés gyakorlati kézikönyve. További fejezetek itt. Intim Center sex üzlet és webáruház szexualitásal kapcsolatos további cikkeket olvashatsz itt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexi fehérneműk nőknek a budapesti INTIM CENTER szexshopban

A fehérnemű az egyéniség tükröződése. Az erotikus fehérnemű a szekrény egyik eleme, amely a legjobban [...]

Nőnapra szexkelléket? Miért ne!

Az igazi Nőt a férfi engedi élni. Mert a Nő ugyanúgy ember. És Társ. A [...]

Dildós szex pornó casting Somogyi Nóra és Stibla Krisztina

Egy kisérletben meleg, leszbikus, és heteró pornót mutattak nőknek és férfiaknak. Az eredmények szerint a [...]

Legyél laza szex közben, az élvezéssel se lesz gondod

Elsősorban a lelki lazulás a fontosabb. Természetesen minden lány gyönyörűnek és szexinek akar látszani, miközben [...]