Miss Alpok Adria, Vas megyei döntős lányai

2014. szept. 19-én 17 órakor a Bükfürdő Gyógy-és Élménycentrum ad otthont a Miss Alpok Adria Nemzetközi Szépségverseny Vas megyei döntőjének. A Miss Alpok Adria szépségversenyt Égi Lilla szervezi. A helyi versenyt Kovács Ferenc közgyűlési elnök, a verseny fővédnöke és Németh Sándor polgármester, mint a rendezvény védnöke nyitja meg. A versenyző lányok első körben Bük címeres pólóban mutatják be a megye nevezetességeit, majd fürdőruhában láthatjuk őket, végül koktélruhában mutatják meg szépségüket a zsűrinek.

Az átöltözések szünetében Vastag Csaba szórakoztatja a közönséget. A verseny nyertese képviseli a megyét az országos döntőben, ami jövő év elején kerül megrendezésre. A 2. és 3. helyezett, valamint a Facebook szavazás különdíjasa a középdöntőbe kerül. A rendezvény fürdőbelépővel látogatható élutáni fürdőbelépő 1600 Ft. Íme a döntőbe jutott 10 lány, a bikinis képeket itt nézheted meg: Fűzfa Rebeka, Gáncs Laura, Horváth Petra, Jónás Kinga, Kiss Vivien, Pethő Dorina, Simonits Dóra, Szalai Anélia, Takács Nikolett, Vincze Kata.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Budapesti szexshop ajánló, Intim Center rendelés és szexbolt

A normál maszturbációs mozgások unalmasak lehetnek. Ha új fényes érzéseket akarsz, amikor kísérletezni akarsz, nem [...]

A vibrátorok a legkedveltebbek masztizásra és szex közben is hasznos

A szexshop üzletekben a vibrátor választék olyan nagy, hogy aki nem tájékozott, az tanácstalanul áll, [...]

A Boom Boom potencianövelő vezeti az eladási listát, a legtöbben ezt rendelik vagy vásárolják a Bp. Károly krt. 14. sz. alatt szexboltban

A Boom Boom potencianövelő vezeti az eladási listát, a legtöbben ezt rendelik vagy vásárolják a [...]

A potencia fokozásához így növelhető a vágy és az erekció

Korral is jár a nemi vágy és tesztoszteronszint csökkenése. A libidó, a tesztoszteron többségében fiatal [...]