Nemi erőszak és pedofilia a muszlim vallásban

Most hogy ennyi a bevándorló, ismerjük meg egy kicsit a szexualitásukat! Belevetjük magunkat egy sötét és zárt univerzumba, ahol a nőket arra kényszerítik, hogy élethosszig tartó szexuális kapcsolatot tartsanak fenn közeli családtagjaikkal, ahol úgy tűnik, hogy a nőkkel való durva bánásmód nagyon elterjedt, ahol a fiatal lányokat és nőket arra kényszerítik, hogy szépségüket fátylak, hosszú és nem túl szép kabátok, burkák, stb. mögé rejtsék, ahol a férfiak szabadon megerőszakolhatják a nőket, mivel a nőket tekintik automatikusan vétkesnek ezért.

Ez a szexparadicsom, ahol az ember csak szerez egy nőt, és kérdés nélkül azt csinál vele, amit akar, sajnos az élő muzulmán férfiak között is létezik, akik még nem váltak mártírrá a vallásukért. Sok esetben a muzulmán férfi következmények nélkül megerőszakolhatja a muzulmán nőt, mivel a nő nem meri ezt elmondani a családjának vagy a rendőrségnek. Tény, hogy a muzulmán kultúrában sokszor az a nézet uralkodik a nőkről, hogy ők maguk okolhatók azért, ha megerőszakolják őket.
A Danmarks Radio nevű dán TV adó beszámolt arról, hogy a szervezett csoportos nemi erőszak egy széles körben elterjedt jelenség a bevándorlók között… A teljes cikket itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A tesztoszteron tesz férfivá, hosszan tartó erekcióval szexisten leszel

A tesztoszteron az egyik fő férfi hormon felelős a megszerzéséért egy ember az összes jellemző [...]

A nemi vágy és élvezet iránti sóvárgás legyen kielégítve, tuti tipp egy szexshop

Egyedül vagyok, most nincs barátom, sok a munka, sok a stressz, és sajnos túl kevés [...]

Vibrátorokkal szeretkezik Ziegler Nikoletta és Nagy Eliza

Az is érdekes eset volt, amikor egyik leszbijelenet után, a lányok mondták, hagyjuk magukra őket [...]

Egy jó potencianövelő és bízhatsz a péniszedben, kemény lesz a szex alatt

Ha már elpuhultál szex közben, lankadt az erekció esetén ne kockáztass, ne égesd magad a [...]