Prosztata masszírozás és anális játékok

A prosztatát P-pontnak vagy a férfi G-pontnak is hívják. Sok férfinak hasonló örömet okoz a masszírozása mint nőknél a G-pont izgatása. A szakszerűen végzett prosztata masszázzsal a férfi test titkos kapuját tárhatjuk fel, és fantasztikus orgazmus érhető el vele.

Ennek egyik magyarázata az lehet hogy sok ideg fut mellette és mögötte. Klassz prosztata masszázs masszőrnél vagy örömlánynál cikk itt olvasható és fontos prosztata izgatás tudnivalók itt.

Az ánusz is erogén zóna, izgatható, és sokaknak nagyon kellemes az ingerlése. Te, mint férfi a prosztata masszírozását csak ebből az irányból tudod jól megoldani, tehát érdemes együtt tárgyalni. A férfiak anális ingerlését szintén a homoszexualitáshoz kötik, pedig valójában túl sok köze nincsen hozzá. Ez mindössze egy izgatási mód, amit a homoszexuális kapcsolatokban történetesen Prosztata vibrátor azért használnak olyan gyakran, mert más nem nagyon lehetséges.

A prosztata masszázs egyáltalán nem kötelező jellegű, ahogy a maszturbálás egyetlen módja sem az,és egyáltalán nem biztos, hogy élvezni fogod, de ezt nem tudhatod, amíg egyszer vagy kétszer nem próbáltad ki… A teljes cikket itt olvashatod el.

A prosztata masszírozása

Orvosi szempontból a masszázs egyszerű módja annak, hogy megszabaduljon a prosztata mirigyétől a csatornáiban felhalmozódott felesleges folyadéktól. Mondjuk úgy, hogy egyértelmű bizonyíték arra, hogy ez hasznos, nem. De néhány korlátozott kutatás azt sugallja, hogy a prosztata masszázs valóban könnyebbé és élvezetesebbé teheti a férfiak életét.

1. A masszázs javíthatja az erekciót
A modernebb terápiás lehetőségek megjelenése előtt prosztata stimulációt alkalmaztak a merevedési zavar kezelésére. Ma az erekciós problémákat életmódbeli változásokkal, gyógyszerekkel és protézisekkel kezelik.
De néhány férfi követeléshogy a prosztata masszázsnak köszönhetően szexuális vágyuk növekszik, a nemi közösülés öröme nő, és az ejakuláció egyszerűsödik. Erre nincs tudományos bizonyíték, de az orvosok nem bánják.

2. Enyhíti az állapotot prosztatagyulladással és prosztata megnagyobbodással
A prosztatagyulladás a prosztata gyulladása. Ödéma kíséri, a prosztata mérete növekszik, és elkezdi nyomni a környező szöveteket. Ennek következményei az ágyéki fájdalom, valamint a vizelés során a kényelmetlenség.
A masszázs eltávolítja a felesleges folyadékot a mirigyből és csökkenti a duzzanatot. Ezért az eljárást néha a prosztatagyulladás vagy a prosztata megnagyobbodásának tüneteinek enyhítésére írják elő.

3. Segít azonosítani a prosztata problémákat
Az urológus néha masszírozza a mirigyet, hogy folyadékot kapjon elemzésre. Így lehetőség van a fertőzés jeleinek észlelésére (ha van ilyen), és pontos diagnózist lehet készíteni.

4. A masszázs segíthet a fájdalmas magömlésben
Az ejakuláció során fájdalmas érzések ritka, de még mindig előforduló probléma. A prosztata masszázs folyékonyabbá teheti a spermát, és megkönnyítheti a péniszből való kilépést.

5. Képes orgazmust okozni
És ez a fő oka annak, hogy a prosztata masszázst nem érdeklik az orvosok, hanem mindenki más. A prosztata mirigyet férfi G-pontnak nevezik. És ez sokkal kiszámíthatóbb, mint a nő.
Először is könnyű megtalálni: ellentétben a megfoghatatlan és szinte mitikus G női G-rel, a prosztata helye pontosan ismert.
Másodszor, a prosztata stimulálása gyakran gyors és erőteljes férfi orgazmushoz vezet. Sőt, annak ellenére, hogy a pénisz nem változik, néha felszabadul belőle egy bizonyos mennyiségű fehér, hasonlóan a vastag tejfolyadékhoz – a prosztata szekréciójához. Ezt a folyamatot egyes BDSM gyakorlatokban tiszta magömlésnek nevezik.

Van egy olyan verzió is, amely a férfi G-pont rendszeres masszírozásával csökkentheti a prosztatarák kockázatát. Erre nincs közvetlen tudományos bizonyíték. De vannak közvetettek: ismert, hogy hetente öt vagy több orgazmus van csökkent A prosztatarák kockázata 36%. Tehát a masszázs örömét megtapasztalva a férfiak talán ugyanakkor gondoskodnak egészségükről.

Érdemes prosztata masszázst végezni?

Ez egy elég csúszós kérdés. Orvosok ajánl a prosztata csak indikációk szerint és megfelelő képzésen átesett képzett szakember segítségével stimulálja a prosztata mirigyet.

Ha azt tervezi, hogy prosztata masszázst végez otthon, például egy szexuális játék részeként, legyen rendkívül óvatos. Az ujj vagy a masszírozótúl intenzív mozgása, az erős nyomás károsíthatja a mirigyet és megzavarhatja az ember reproduktív rendszerét.

Ha a prosztata masszázs után az ember fájdalmat érez, a lehető leghamarabb kapcsolatba kell lépnie egy urológussal.

Ha azonban valóban diverzifikálni szeretné szexuális életét, próbálja ki egyébként. tud. De csak a lehető leggondosabban, fontos biztonsági szabályok betartásával.

Hogyan kell csinálni a prosztata masszázst

1. Hozzájárulás beszerzése
A prosztata masszázs két öröm. Mielőtt döntene róla, győződjön meg róla, hogy ez mindkét partner vágya.

2. Győződjön meg róla, hogy nincsenek ellenjavallatok
A prosztata stimulálása ellenjavallt, ha a fogadó fél:
– repedések és egyéb elváltozások vannak a végbélnyílásban;
– aranyér;
– húgyhólyag problémák;
– bármilyen fertőző folyamat a nemi szervek területén.

3. A jó higiénia gyakorlása
Ahhoz, hogy a prosztatához jusson, be kell helyeznie egy ujját a végbélnyílásba. És a tisztaság kérdése itt az egyik legfontosabb, különben mindkét partner kényelmetlenül érezheti magát. Ezért a masszázs megkezdése előtt előkészítésre van szükség.
Egy férfinak wc-re kell mennie. Ezután zuhanyozzon, különös figyelmet fordítva a jövőbeni intézkedések területére, vagy legalább alaposan tisztítsa meg a végbélnyílást nedves törlőkendőkkel (nem alkohollal: irritációt okozhatnak).
Használhat beöntést, de ez egy opcionális pont.

4. Készítse fel a kezét a behatolásra
Szükséges a körmök előzetes vágása, az éles fúrók levágása, a gyűrűk eltávolítása az ujjakból. Az ideális megoldás az, hogy óvszert vagy latex kesztyűt helyezzen a behatoló ujjra.

5. Vigyázzon a kenésre
Soknak kell lennie, és ez egy fontos pont, amely lehetővé teszi, hogy megakadályozza a finom bőr dörzsölését vagy szakadását a végbélnyílás belsejében. Válasszon szilikon alapú kenőanyagokat.

6. Állítsa be a hangulatot
Közös fürdő vagy zuhany,érzéki masszázs, más erogén zónák stimulálása, lassú átmenettel a főételre a szexmenüben – mindez segít mind a pihenésben, mind a legtöbbet hozza ki a játékból.

7. A folyamat ellenőrzése
A prosztata körülbelül 5 cm mélységben helyezkedik el, a pubis oldalán. Könnyen azonosítható érintéssel (hasonlóan egy kis lekerekített dudorhoz). Ehhez a szexuális gyakorlathoz bármilyen kényelmes pozíciót választhat. Jobb, ha a mutatóujjával finoman és óvatosan masszírozzuk, felfelé és lefelé simogatva a mozgásokat. Másrészt, akkor simogatja a herék és a pénisz, hogy növelje az ébredés.
A masszázs során meg kell kérdezni az embert, hogy tetszik-e neki, és hogyan lehet a legjobban cselekedni: gyorsabb, lassabb, keményebb vagy óvatosabb. Ismét felidézzük: a prosztata stimulálásakor semmiképpen sem árthat! Minden kellemetlen érzés annak a jele, hogy valami rosszul megy, és a játékot azonnal le kell állítani.

8. Készüljön fel arra, hogy semmi sem fog működni
Ez messze nem az a tény, hogy egy ember megtapasztalja az orgazmus az első alkalommal. A prosztata stimuláció öröme egyéni dolog: valaki szereti, mások nem. Ezenkívül a masszázs némi készséget igényel.

Talán legközelebb sikerülni fog. Kivéve persze, ha mindketten úgy döntenek, hogy folytatják a kísérletezést ezen a területen.

További cikkek prosztata masszázs témában
– A férfi nemi szervrendszerének felépítése
– Az intim torna fontos férfiaknak és nőknek is
– Az önkielégítésről, a maszturbálás esetei
– Prosztata masszírozó használati tanácsok
– Prosztata masszőr
– Az orosz nők tanfolyamon tanulnak szeretni.

Forrás: Szexpláza az önkielégítés gyakorlati kézikönyve. További fejezetek itt. Intim Center sex üzlet szexualitásal kapcsolatos további cikkeket olvashatsz itt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Olcsó potencianövelő kapszulák, rendelés vagy bolti eladás

Az online szexshop és szexbolt potenicanövelő kínálatából potencianövelő bolti vagy webshop eladás, vágyfokozó vásárlás vagy [...]

Dr. Balogh Emese ügyvéd is tesztelte a Szexpláza szexshop kütyüjeit

A jogból végzett dr. Balogh Emese a castingon a Szexpláza online szexshop raktáron lévő erotikus [...]

Tuti jó potencianövelők! Rendelés vagy vásárlás az INTIM CENTER szexshopból

A szexet a férfiak és a nők is az élet egyik nagyon fontos dolgának tekintik, [...]

Vibrátorral is szexel Balogh Zsuzsa és Márkus Petra

Az erotika szakma hamar felkapta a szexshop üzletekben kapható különféle szexkellékeket. A rendező ehhez a [...]