Palvin Barbara farpofái között ez van

Palvin Barbara fehérneműs fotói nekünk, kanos férfiaknak készültek. Palvin Barbara meztelen képek még nincsenek. Most a legújabb fehérneműs Instagram posztjától elállt a lélegzetünk. A gyönyörű modell a For Love & Lemons x Victoria’s Secret kollekció kampányának arcaként mutatta be közösségi oldalán az idei Valentin-szezon legforróbb fehérneműit.

És bár azt gondolhatnád, hogy a fotókban elsősorban a férfiak gyönyörködnek majd, mi úgy érezzük, nőknek is szól.

screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot

Bátran kijelenthetjük, hogy már senkinek nem okoz meglepetést Palvin Barbara modell mindent túlragyogó szépsége. Ezúttal álomszép vörös fehérneműben pózolva nyűgözte le az Instagram felhasználóit, köztük minket is. Az igazság az, hogy nem tudjuk eldönteni, hogy melyik darab a kedvencünk. A szexi kétrészes, a mesés body vagy a csodás hálóing?

A kollekció, ami minden szívet rabul ejt
A For Love & Lemons márka története egy limonádés standdal indult egy amerikai kisvárosban 1996-ban. Laura Hall és Gillian Rose Kern 11 éves korukban találtak egymásra – a két barátnő egy közös, sajátos fantáziavilágot alkotott meg, melyben a női bajtársiasság, a szeretet és az együttérzés elvei érvényesülnek. A limonádék helyét idővel átvették a Ready-To-Wear kollekciók, a fehérneműk, a kötöttáruk és fürdőruhák. Egy dolog azonban nem változott vállalkozásukban: Laura és Gillian elvei.

A híres magyar modell egyre többet mutat meg magából. Palvin Barbara farpofái között ez van:

barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png barbara-palvin_love-lemons-9.png

A magabiztosságot, nőiességet és függetlenséget képviselő márka először 2019-ben készített kollekciót a Victoria’s Secret számára, most Valentin-napra készültek közös erővel szívdöglesztő meglepetésekkel – akár magadtól magadnak.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Lolipop szexshop

Az Intim Center kulcsszó és 33 éve bevezetett az erotikában, vigyázz mert más szexshopok is [...]

Szükséged van szexuális játékokra? A cikkből megtudod…

Hogyan lehet megérteni, hogy itt az ideje, hogy menjen a szexboltba játékokért? Van egy egyszerű [...]

Szexpláza szexblog és szexshop webáruház, budapesti szexbolt

A Szexpláza erotika portál szolgáltat mindent ami szex és erotika. Erotikus bulvárhírek, celebek, szexbotrányok, magyar lányok, magyar [...]

A szexbabák dughatók mindenhol ellenkezés nélkül – Szexshop

A szexbabák számos funkciót látnak el. A szexuális oktatás régióinkban évről évre gyorsan fejlődik. Harminc [...]