Reggeli szex

Két év együtt járás után most költöztünk Gáborral közös lakásba. Nagyon vártuk már, hogy csak mi ketten lehessünk. Szépen berendezkedtünk és nagyon jól éreztük magunkat benne. Az első hétvégén egy kis házavató bulit szerveztünk a barátainknak.
A buli nagyon jól sikerült. Amikor elmentek a vendégek még gyorsan összepakoltunk, majd fáradtan zuhantunk be az ágyba. Másnap reggel miután felébredtünk kimentünk reggelizni a mi konyhánkba. Gábor egyszer csak elővett egy banánt. Mindkettőnknek ugyanaz jutott róla az eszébe, a szex. Elkezdtem nyalogatni, mintha csak az ő férfiasságát kényeztetném. Nagyon felizgult a párom. Nem is sokáig bírta hogy ne érjen hozzám. Levette rólam az ingemet, majd az asztalra fektetett, majd a puncimat kezdte el simogatni, miközben a lábujjamat szopogatta.Nagyon izgató volt. Egy pár percig simogatott, majd felém hajolt, egy forró csókot nyomott a számra, majd a puncimra tapadt… A folytatást itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szex segédeszközöket, érdekes szexkütyüket próbálgat a fiatal lány

Mivel maszturbáljak otthon? Bizony ez egy gyakori kérdés. Vicceskedve szóba jöhet a dezodorosflakon, üveg, banán, [...]

Így növelhető a potencia, és stabilizálható az erekció

– Mivel növelhető, fokozható a potencia? – hangzik a gyakori kérdés. Több okból is keresettek [...]

A LEGJOBB szexshop érdekel? Az INTIM CENTER az Astoriánál, ez a tuti!

Az Intim Center elsőként az országban 1989-ben nyitott és azóta üzemel. A további szexáru-üzletek az [...]

Vibrátorokkal szexel a két pornós Szlanicska Szilvia és Vásárhelyi Bianka

Leszbikus szex, vibrátorokkal szereti egymást a két szép lány. Sokak fantáziáját birizgálja, hogy milyen lehet leszbikus lányok szexuális élete. Mit csinálnak, [...]