A pinamutogató Görög Zita betámadta Sebestyén Balázst és Vadon Janit

Az egyik legbefolyásosabb magyar férfi nem fél viccelődni egy 10 éves gyereken? A magát meztelenül mutogató Görög Zita kőkeményen kiosztotta Sebestyén Balázst és Vadon Janit a Celeb vagyok ügy miatt.

Görög Zita nem finomkodott a szavakkal és keményen beleállt Sebestyén Balázsba a 10 éves kisfiú megalázásáért. Görög Zita is reagált Sebestyén Balázs és Vadon Jani balhéjára. A modell nem érti, hogy engedhették, hogy az ominózus jelenet lemehessen élő adásban, valamint Balázs szerepét is kifogásolta az eset kapcsán.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, a Celeb vagyok, ments ki innen! keddi adásában a két műsorvezető, Vadon Jani és Sebestyén Balázs a műsor kolumbiai gyerekszereplőjén, a celebeknek leveleket szállító Pedritón élcelődött. A nagyjából tíz-tizenkét éves kisfiúnak Vadon tett fel kérdéseket, amelyekre ő – bizonyára előzetesen megbeszélt módon – rendre a Sí, senor, azaz az „Igen, uram!” választ adta.

A kezdetben ártatlannak tűnő párbeszéd hamar botrányossá változott, amikor Jani arról kérdezte a magyarul nem tudó fiút, tudja-e, hogy ő az igazi apja, szereti-e az édességet, valamint tisztában van-e vele, hogy ha még „tíz évenkeresztül fánkot zabál, ahogy eddig”, akkor kamaszként elhízott lesz.

Az eset nagy felháborodást váltott ki, Vadon Jani pedig a Celeb vagyok, ments ki innen! tegnap esti adásában magára vállalta a történteket, és többször bocsánatot kért a félreérthető humorizálásért.

„A tegnapi műsorban volt egy jelenet, amit egy általunk Pedrónak nevezett kisfiúval együtt játszottunk el, és azt szeretném mondani, hogy mindenkitől elnézést kérek, akit megbántottam ezzel a jelenettel. Nem ez volt a célom, ironizálni szerettem volna, sajnálom, hogy ha nem jött át, elnézést, tanultam belőle…. Ne próbálják meg eladni a cikkeket Balázs nevével, mert én vagyok a felelős, és elnézést kérek érte. Tudom, hogy így utólag ez már egy picit eső után köpönyeg, de ennél többet nem tehetek. Tényleg tanultam belőle, nem fog többet előfordulni, igyekszem” – szabadkozott élő adásban a műsorvezető.

A történet azonban itt még nem ért véget, a jelenet ugyanis sokakat mélységesen felháborított, köztük a szőrös pinát is villantó Görög Zitát is, aki most közösségi oldalán mondta el véleményét az esetről.

„Próbáltam magam tegnap visszafogni, sikerült is. Nem akartam egy olyan műsort népszerűsíteni, ahol a szerkesztők és műsorvezetők élőben abúzálnak egy 10 éves kisfiút. De a szalagcimekben szereplő mondatok, amelyek azt harsogják a NÉZŐK SZERINT elfogadhatatlanul beszéltek a kisfiúval, felhúzott.”

Tényleg alig érzi ezt valaki? Csak a néző? Nem meri leírni mindenki, hogy ez gáz? Hogy egy gyermeket nem alázunk meg? Hány főszerkesztőnek van helyén van a szíve, mer beolvasni az rtl-nek és van tisztában a gyermekjogokkal? Hol tartunk? Hová tartunk, ha egy ilyen párbeszéd élőben lemehet? Kíváncsi lennék a kisfiú szerződésére, a tiszteletdíjra amit kapott!? – írta bejegyzésében a modell-műsorvezető, majd Sebestyén Balázs reakcióját is kritizálta a történtekre.

Tehát a férfi, aki a Forbes magazin szerint az egyik legbefolyásosabb magyar, a férfi, aki zen buddhistanak vallja magát, aki szerint túl rövid ahhoz az élet, hogy bűntudatot cipeljük magunkkal, az a férfi nem fél nemi erőszakon viccelődni, a királynő halálán vagy egy 10 éves gyermeken. Kijelentése szerint pedig tisztában volt mi zajlott előtte. De nem tett semmit. Ahogy az rtl is mélyen hallgat. Vadon Jani erőtlen bocsánat kérése nem elég!

“Csak halkan megkérdem? Ezt hivják profizmusnak? A mindenen átgázoló, mindent a nézettségért hozzáállást? Érzelmeket másképp nem lehet kiváltani? A kedvesség, a cukiskodás tényleg ennyire leértékelődött? Biztos volt idő amikor tette, amit elvártak tőle. De közben elfelejtett felnőni. Felnőni a felelősséghez. Sajnos ezzel nincs egyedül!” – fejtette ki hosszan véleményét a történtekről Görög Zita.

a02_1.jpg c03_2.jpg 822_6.jpg ce5_hk4.jpg


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexbolt és online szexshop áruk férfiaknak, nőknek és pároknak

Ha mind a két félnek örömet okoz a szexuális segédeszköz használata, akkor a szexuális élet sokkal [...]

Vibrátorral kéjeleg Nagy Eliza szex bevetés előtt

A szexmunkában MILF beosztású, 30 feletti Nagy Eliza művésznevén Candy Strong egy online szexshopban kapható, [...]

Szexshop kütyükkel ismerkedik Németh Zsuzsanna amatőr pornóban

A Szexpláza irodában a szexhopban kapható diamond sexshop minősítésű szexkütyük kerülnek elő a fiókból!  Németh Zsuzsanna [...]

Felcsatolható dildóval szexel Kiss Janka és Patuzzi Anett

Az Intim Center online szexshop és szexbolt impozáns dildó választékából, valósághű kivitelű felcsatolható műpénisz dildóval [...]