Edó – Gulyás Edit

Képek: 01020304Fanok  Edó videó.

Havas asszisztense az Aktmodell nagymellű Edója! Gulyás Edit, azaz Edó néhány hónappal ezelőtt még az egyik kereskedelmi tévén sugárzott Aktmodell című műsorában tűnt fel. A hatalmas keblű modell azóta felhagyott a vetkőzéssel, és egész más területen próbál érvényesülni. A storytv-nél helyezkedett el, és egy ideje Havas Henrik asszisztenseként dolgozik. “Tartottam Henriktől az elején, de alaptalanul. Hamar megtaláltuk a közös hangot, nagyon segítőkész, és ami szintén jól esik, tud dicsérni is” – mesélt őszintén Havaról Edó.

A Tanár Úr munkakapcsolatuk elején természetesen nem hagyta szó nélkül az Aktmodell múltját és hatalmas kebelméretét. Kendőzetlenül elmondta a véleményét Edónak, mit gondol az “efféle” lányokról.

“Nem akarta elhinni, hogy eredetiek a melleim. Miután elkezdünk beszélgetni, azt mondta, kellemesen csalódott bennem, pedig buta libáknak gondolja azokat, akik vetkőznek” – vallotta be a lány. Mosolyogva hozzátette, figyelmes úriembernek tartja Havast, aki többször megdicsérte már alakját, sőt bíztatta, ha ilyen csinos, öltözzön merészebben.

Edó azonban nem szeretné a munkahelyén mutogatni bájait. “Persze nem kizárt, hogy megfogadom Henrik tanácsát. Ahogy jön a meleg, az én szoknyám mérete is egyre rövidebb lesz, és garbó helyett is előkerülnek a kivágott blúzaim” – tette hozzá a lány viccelődve.

 


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


2 thoughts on “Edó – Gulyás Edit

  1. Pingback: Gulyás Edit, Edó – hatalmas csöcsök | Szex.be

  2. Pingback: Gulyás Edit, Edó – hatalmas csöcsök | Olimpiq.com szex innováció

Comments are closed.